Ubisoft Store Benelux

Ubisoft Entertainment is een Franse ontwikkelaar en uitgever van computerspellen. Het bedrijf heeft 20 vestigingen in 16 landen. Voor de Benelux store van Ubisoft is er door DoubleWeb een pagina template ontwikkelt die in Salesforce geladen kan worden. Met deze pagina template en een uitgebreide documentatie kan Ubisoft nu een diversiteit aan landingspagina’s ontwikkelen. Landingspagina’s die worden gebruikt om de vindbaarheid van de webwinkel te verbeteren.

Laptop

Variaties en effecten

Een landingspagina kan ingezet worden voor verschillende soorten onderwerpen en thema’s. Hierdoor is het belangrijk dat de stijl van de pagina ook aan te passen is om aan te sluiten bij het desbetreffende onderwerp of thema. Wij hebben ervoor gezorgd dat op basis van het ontwerp van Ubisoft de techniek beschikbaar is om te wisselen van uitstraling. Zoals te zien in de verschillende screenshots op deze pagina.

Flexibilteit en duidelijkheid

Ubisoft Store Benelux ontwikkelt zelf de landingspagina’s op basis van ons ontwikkelde template. Het is dan ook belangrijk dat een pagina flexibel op te bouwen is. Door de uitgebreide documentatie met voorbeelden kan Ubisoft landingspagina’s zelf ontwikkelen met verschillende soorten lay-outs.

DoubleSmart internet marketing

DoubleSmart biedt oplossingen voor bedrijven die beter vindbaar willen worden op het internet. Dit wordt gerealiseerd door voor elk bedrijf innovatief gebied van internet. Ga naar de website