Reserveringssysteem

Een maatwerk reserveringssysteem voor marktkraamhouders op o.a. jaarmarkten en braderieën.


Herkenbaarheid

Op basis van het bestaande logo hebben we een passend ontwerp gemaakt om Dynamic Promotions online te profileren.


Gebruiksvriendelijkheid

Of de potentiële klant op zoek is naar het reserveren van een marktplek, buitenreclame of materialen, alles is gebruiksvriendelijk ingericht.

Uitdaging

De website van Dynamic Promotions was aan vervanging toe, waarin het met name belangrijk was dat marktkraamhouders hun kraam konden reserveren op een van de markten die Dynamic Promotions organiseerde. Een online reserveringssysteem zou de belasting op de medewerkers van de organisatie sterk verlichten. DoubleWeb nam die uitdaging aan en heeft een nieuwe WordPress website ontwikkeld met daarin de mogelijkheid om een reservering te plaatsen.

Webdesign

In het webdesign van Dynamic Promotions komen de huisstijl kleuren nadrukkelijk naar voren. Verder is er in het webdesign ruimte vrijgemaakt om foto’s en video’s van de verschillende markten te delen met de bezoekers. Een preview van de fotoalbums (of van de video) wordt op de pagina getoond, waarna zich een modal opent als er op de preview geklikt wordt. Een groot voordeel hiervan is dat niet alle foto’s direct op de webpagina worden getoond, maar dat het voor de bezoeker wel direct zichtbaar is dat er foto’s bekeken kunnen worden.

Webdevelopment

Voor de realisatie van de website hebben de WordPress specialisten van DoubleWeb een template op maat gemaakt, waarin het webdesign voor Dynamic Promotions is doorgevoerd. Bij de ontwikkeling van een WordPress website houden we standaard rekening met mobielvriendelijkheid, veiligheid, snelheid en eisen die de zoekmachine stelt aan de techniek.

Verder vinden we het belangrijk dat de beheerders van de website flexibiliteit hebben in het beheren van de content. Om dit te realiseren werken we met Advanced Custom Fields. Met deze plugin is het mogelijk om de verschillende blokken te verschuiven door de pagina, zodat een contentblok gemakkelijk van boven naar beneden geschoven kan worden.

Reserveringssysteem voor WordPress

De belangrijkste bron van inkomsten voor Dynamic Promotions zijn de reserveringen van marktkraamhouders op de jaarmarkten, themamarkten en braderieën die ze gedurende het hele jaar organiseren. Het is daarom belangrijk dat marktkraamhouders zich makkelijk in kunnen schrijven voor de markten.

Samen met Dynamic Promotions hebben we het proces van de boeking uitgedacht en aan de hand hiervan nagedacht over een oplossing die eenvoudig in gebruik is de marktkraamhouder én voor Dynamic Promotions. We hebben gekozen voor een oplossing met behulp van Gravity Forms. Met deze slimme module voor formulieren kunnen de marktraamhouders eerst de markt kiezen waarop zij willen staan en vervolgens de gegevens invullen die nodig zijn om de factuur op te maken. Dynamic Promotions heeft ervoor gekozen om de betaling nog niet online aan te bieden, maar hier zou het systeem later wel mee uitgebreid kunnen worden.

Naomi van de Werken

26-03-2019

DoubleWeb heeft voor ons de site van Dynamic Promotions gemaakt. Vanaf de start hebben wij gelijk een heel goed gevoel bij deze mannen. De communicatie en openheid is erg fijn en er wordt snel gereageerd. Samen zijn we tot een prachtige website gekomen waarbij ze geweldig werk hebben geleverd. Wij zijn erg blij en zien de toekomst met hen heel erg positief!

Bekijk hier onze andere projecten

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden over het resultaat voor Dynamic Promotions? Neem dan contact met ons op!