Nieuw design

De website van IQIP is voorzien van een nieuw uiterlijk. Aansluitend bij de nieuwe huisstijl.


Wereldwijd snel bereikbaar

Doordat de site is aangesloten bij een Content Delivery Network, is hij snel te gebruiken over de hele wereld.


Gebruiksvriendelijke website

Dankzij handige opties en functies, is de website nu nóg gebruiksvriendelijker.

Wie is IQIP?

Deze opdracht pakten wij direct met beide handen aan. En met veel trots. Een grote partij als IQIP mogen toevoegen aan ons klantenlijstje, dat is immers een grote eer. IQIP is dé marktleider op het gebied van on- en offshore fundatie- en installatieapparatuur. Met andere woorden: ze leveren alle funderings- en installatieapparaten voor werk op zee én werk op het vasteland. 

Het vraagstuk: een maatwerk website

Omdat IQIP sinds kort een nieuwe huisstijl had, ontstond de wens om ook de website in een nieuw jasje te steken. En dan niet alleen het design. Want als we dan toch bezig waren, konden ook de techniek, functies en gebruiksvriendelijkheid eens onder de loep genomen worden. Kortom: er moest een compleet nieuwe website komen. Een maatwerk WordPress website. 

Het proces: van prototyping tot ontwikkeling

We brachten alle wensen en eisen in kaart en gingen aan de slag. Van prototype tot ontwerp. En van het ontwerp tot de ontwikkeling. Langzaam maar zeker kreeg de website steeds meer vorm. 

Het resultaat: handige functies en opties

Enige tijd later was het dan zo ver: de website was klaar om live te gaan. De grootste veranderingen ten opzichte van de oude website zijn:

  • De site heeft een nieuw design, dat past bij de nieuwe huisstijl van IQIP. 
  • Op de pagina met producten zijn filters toegevoegd. Dat betekent: een bezoeker vinkt eenvoudig aan voor welke markten, expertises en type installaties hij/zij producten zoekt.
  • Bepaalde data (cases, markten, expertises, producten, locaties, vacatures en testimonials) komen op elke pagina terug. 
  • De website is aangesloten bij een Content Delivery Network. Dat houdt in: de website is snel te bereiken in de hele wereld. 

Een website om trots op te zijn

Zowel IQIP als DoubleWeb is trots op het resultaat dat nu staat. Een snelle website met een herkenbaar design én handige opties. Uiteindelijk hoopt IQIP hun klanten hiermee nóg beter van dienst te kunnen zijn!

Bekijk onze andere projecten