Makelaarswebsite

Deze makelaarswebsite is volledig op maat gemaakt op basis van de wensen van Schenk Makelaars.


Gekoppeld met CRM

Door een koppeling met CRM-software SuperOffice worden vastgoedobjecten eenvoudig ingeladen.


Meerdere afdelingen

De vier bedrijfstakken van Schenk Makelaars zijn samengebracht in één overzichtelijke website.

Klantvraag & uitdaging.

Voor Schenk Makelaars ontwikkelden wij een nieuwe maatwerk website waarop de onderneming zowel haar diensten voor kan leggen aan de bezoeker als het beschikbare aanbod tentoon kan stellen. Voor die laatste functionaliteit hebben wij WordPress gekoppeld met de veelgebruikte CRM-software SuperOffice. Combineer dat met een design dat goed bij de persoonlijkheid die Schenk Makelaars uitdraagt past, en een perfect plaatje is gemaakt.

Uniek design

Professionaliteit en persoonlijke service staan bij Schenk Makelaars hoog in het vaandel. In de ontwerpfase hebben wij dit meegenomen in het design door de website als geheel een chique uitstraling te geven.

Doordat de kleuren van de huisstijl slechts subtiel terugkomen in het ontwerp en de pagina’s met veel ruimte zijn ontworpen, springen de vastgoedfoto’s in het oog. Daardoor komen ze beter tot hun recht en wordt het vastgoed echt het middelpunt van de website.

Vier bedrijfstakken in één

In de nieuwe website werden de vier afdelingen van Schenk Makelaars bijeengebracht: makelaardij, taxatie, consultancy en vastgoedmanagement. Deze vier bedrijfstakken verdienen allemaal hun eigen spotlight en daarom is de website zo ingericht dat elke expertise voldoende ruimte krijgt om de diepte in te gaan.

Door een transparante, gelaagde URL-structuur blijft de website overzichtelijk voor mens én zoekmachine. Dat betekent dat de website van Schenk Makelaars ook een goede SEO-basis heeft, iets wat we bij elke website die we opleveren nastreven.

Koppeling met SuperOffice

Een van de belangrijkste onderdelen van een makelaarswebsite is uiteraard het aanbod. Schenk Makelaars maakte al gebruik van de CRM-software SuperOffice. Het was dus aan ons om een koppeling te maken tussen deze software en WordPress, zodat de vastgoedobjecten automatisch ingeladen kunnen worden op de website en wijzigingen in het CRM ook doorgevoerd worden op de website. Zo is het aanbod op de website altijd actueel en up-to-date.

Bekijk onze andere makelaars projecten