Gratis nieuwe website voor je Goudse onderneming? Doe mee met onze actie!

Datum: 23 april 2020, Auteur: Michael Parry, Categorie: Algemeen Nieuws

De coronamaatregelen raken veel ondernemers hard. Bedrijven zijn gesloten of draaien op halve kracht. Er heerst onzekerheid en ook de gevolgen van de huidige situatie zijn vaak slecht te overzien.

Juist vanwege de moeilijkheden biedt DoubleWeb graag een lokale ondernemer de helpende hand in deze onzekere tijden. Wij hebben nog ruimte voor een websiteontwikkeling in de komende tijd en bieden die gratis aan aan een Goudse onderneming die wel een meevaller kan gebruiken.

Ben jij die Goudse ondernemer bij wie een meevaller momenteel zeer welkom is? Lees snel verder!

Wat krijg ik?

We geven het volgende weg:

 • Een informatieve WordPress website ter waarde van minimaal 4000 euro die speciaal voor jou wordt gemaakt door onze WordPress specialisten . Kijk eens naar ons werk om een indruk te krijgen van wat we voor moois maken.
 • Een serviceovereenkomst van 3 maanden ter waarde van ten minste 150 euro inclusief website- en e-mailhosting.
 • Een eenmalig onlinemarketingadvies ter waarde van circa 360 euro om het bereik van je website zo groot mogelijk te maken.

Hoe maak ik kans op de gratis website?

Om kans te maken op de gratis website, moet je onderneming aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • Je bent gevestigd in Gouda.
 • Je onderneming heeft vanwege de coronamaatregelen de deuren moeten sluiten. Hieronder vallen bijvoorbeeld horecabedrijven, kappers, visagisten, schoonheidssalons en nagelstudio’s.
 • Je stuurt ons de volgende gegevens via het formulier onderaan deze pagina:
  • Bedrijfsgegevens: je bedrijfsnaam, je KvK, je adres en je huidige websiteadres (als je nu al een website hebt).
  • Contactgegevens: je naam, je telefoonnummer en e-mailadres.
  • Wensen: we horen graag wat je wensen zijn voor je (nieuwe) website. Denk aan de functionaliteiten en de soorten pagina’s die je graag op je website zou zien.
  • Motivatie: laat ons weten waarom jij een (nieuwe) website goed kunt gebruiken. De manier waarop je ons je motivatie toestuurt, mag je zelf kiezen. Creativiteit wordt zeer gewaardeerd!

Tot wanneer kan ik mijn onderneming inschrijven en hoe verloopt de actie?

 • Inschrijving is mogelijk tot maandag 11 mei 2020.
 • Uit alle aanmeldingen kiezen we twee of drie bedrijven. Deze bedrijven komen op onze shortlist en we gaan met hen (digitaal) in gesprek. Deze bedrijven ontvangen op 12 mei 2020 een bericht, overige bedrijven ontvangen op dezelfde dag een bericht dat ze helaas geen plek op de shortlist hebben behaald.
 • We voeren gesprekken met de bedrijven op de shortlist op 13, 14 en/of 15 mei.
 • Op 15 mei ontvangt de gelukkige winnaar een bericht en wordt de winnaar bekendgemaakt op social media.

Wat zijn de actievoorwaarden?

Dit zijn de actievoorwaarden waarmee je akkoord gaat als je meedoet met deze actie:

 • De gratis website wordt gebouwd met WordPress.
 • De website blijft eigendom van DoubleWeb B.V.
 • De website wordt gehost op een server van DoubleWeb B.V.
 • Inbegrepen in deze actie is een gratis serviceovereenkomst voor drie maanden. Na deze drie maanden zijn de kosten van de serviceovereenkomst voor rekening van de ondernemer. Dit komt neer op een bedrag tussen de 50 en 100 euro per maand, afhankelijk van de functionaliteiten van de website.
 • Je motivatie en nieuwe website mogen door DoubleWeb gebruikt worden voor een klantencase op doubleweb.nl en mogen op onze socialmediakanalen gedeeld worden.

Hoe kiezen wij de winnaar?

We wijzen je er graag op dat je motivatie een doorslaggevende factor is. Uit je motivatie moet bovenal blijken wat de noodzaak is van een (nieuwe) website voor jouw onderneming. We geven je als tip dat we er blij van worden als je je motivatie deelt op een creatieve manier. Je mag zelf kiezen hoe je je motivatie aanlevert, bijvoorbeeld schriftelijk of in een video.

Je motivatie is voor ons doorslaggevend omdat we een nauwe samenwerking met onze klanten erg belangrijk vinden. Onze projecten werken het beste als jij betrokken bent bij ons werk, enthousiast bent, input geeft en met ons meedenkt, zodat we samen écht iets moois kunnen neerzetten.

Nadat we alle aanmeldingen binnen hebben, maken we een selectie van twee of drie bedrijven waarmee we digitaal in gesprek gaan. Zo kijken we of er een match is en of we een (langdurige) relatie kunnen opbouwen waarmee we tot een mooie WordPress website komen. Op basis van deze gesprekken beslissen we uiteindelijk voor welke ondernemer we een gratis website ontwikkelen.

We horen graag van je!

Kan jij een gratis website goed gebruiken en voldoe je aan de voorwaarden? Vul dan hieronder het aanmeldformulier in. We horen graag van je! Hou ondertussen onze Facebook in de gaten voor nieuws over deze actie.

*** Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk, wil je meer informatie over een nieuwe website? neem dan gerust contact met ons op. ***

Gratis nieuwe website voor je Goudse onderneming? Doe mee met onze actie! Gratis nieuwe website voor je Goudse onderneming? Doe mee met onze actie! 2021-07-29
DoubleWeb
DoubleWeb Michael Parry

Auteur

Michael Parry

Gezelligheidsman met de aanstekelijkste lach van het kantoor en een haat-liefdeverhouding met hoog-laagmeubilair (gehecht aan zijn zit-stabureau, maar op een stapelbed krijgt hij last van de zwaartekracht). Speelt in zijn vrije tijd de PlayStation uit en onder werktijd WordPress. Deze lead developer zet graag een stap extra, wat ons tevreden klanten en een tevreden Michael oplevert.