DoubleWeb verhuist naar binnenstad Gouda

Datum: 28 mei 2019, Auteur: Michael Parry, Categorie: Nieuws

Halverwege juli verhuizen DoubleWeb en DoubleSmart naar de binnenstad van Gouda. De reden van de verhuizing deze zomer is simpel: we hebben te weinig ruimte in ons huidige kantoorpand in Moordrecht.

Ambitie

Naast het feit dat we in Moordrecht uit ons jasje gegroeid zijn, hebben we de ambitie om het grootste internetbureau van Gouda te worden. Daarvoor moeten we dan uiteraard wel in Gouda gevestigd zijn, en het is al helemaal mooi dat ons nieuwe kantoorpand in de binnenstad zit.

Over DoubleWeb

DoubleWeb is het zusterbedrijf van Online marketingbureau DoubleSmart. DoubleSmart begon in 2014 en in 2016 opende ook DoubleWeb haar deuren. De twee bedrijven vullen elkaar mooi aan. Wij van DoubleWeb maken de website en verzorgen de branding en DoubleSmart optimaliseert de website zodat jouw bedrijf hoger in Google komt te staan.

DoubleWeb verhuist naar binnenstad Gouda DoubleWeb verhuist naar binnenstad Gouda 2021-01-13
DoubleWeb
DoubleWeb Michael Parry

Auteur

Michael

Gezelligheidsman met de aanstekelijkste lach van het kantoor en een haat-liefdeverhouding met hoog-laagmeubilair (gehecht aan zijn zit-stabureau, maar op een stapelbed krijgt hij last van de zwaartekracht). Speelt in zijn vrije tijd de PlayStation uit en onder werktijd WordPress. Deze lead developer zet graag een stap extra, wat ons tevreden klanten en een tevreden Michael oplevert.