HTML5 Banners

DoubleWeb is gespecialiseerd in het ontwikkelen van banners voor advertisingcampagnes die bijdragen aan de awareness van het bedrijf, het merk of de organisatie. De banners die wij maken kunnen gebruikt worden bij diverse display campagnes in bijvoorbeeld het advertentieprogramma van Google AdWords. Wij maken al onze online banners in HTML5 waardoor die zowel op een desktop als op een laptop en een iPad, iPhone of Androiddevice zichtbaar is.

Optimale conversie

De inzet van een HTML5 banner draagt bij aan een optimale conversie. Dit betekent dat zoveel mogelijk bezoekers die jouw website bereiken, daadwerkelijk overgaan tot een inschrijving, informatie-aanvraag of een bestelling. Om ervoor te zorgen dat de banner goed wordt getoond leveren we volgens de richtlijnen van Google en maken we een animatie van maximaal 30 seconden. De specialisten van DoubleWeb ontwikkelen aan de hand van jouw wensen een aansprekende banner die opvalt bij de doelgroep en uiteindelijk zorgt voor een actie. Zo is het bij DoubleWeb bijvoorbeeld mogelijk om meerdere varianten per banner in te stellen om advertentievermoeidheid te voorkomen.

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Wij ontwikkelen te gekke websites! Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk ons werk