Huisstijl ontwerpen: daarom kies je voor DoubleWeb

Met beide benen op de grond
Onze specialisten staan bekend om hun Hollandse nuchterheid. We maken geen beloftes die we niet waar kunnen maken. We zijn altijd recht voor zijn raap en geven je een eerlijk advies. Een partner om op te bouwen dus.

Creatief en daadkrachtig
Out-of-the-box-denken: daar houden wij van. We laten ons leiden door de creativiteit en zetten de ideeën om in het design van jouw dromen.

Doorgewinterde specialisten
Designen kunnen wij als geen ander. We zijn dol op ons vak en helpen je graag bij een aantrekkelijk ontwerp. Een nieuwe huisstijl ontwikkelen? Laat dat maar aan onze specialisten over!

Op zoek naar de juiste kleur?
We helpen je graag!

Ervaren vormgevers
Uniek, maatwerk design
Keuze uit meerdere concepten

Een huisstijl laten maken die bij je past

Als bedrijf ben je op zoek naar een mooie uitstraling, een beeld dat aansluit bij jouw waarden. Het is het visitekaartje van jouw bedrijf, een merk dat jou sterk in de markt zet. Je wilt indruk maken bij jouw doelgroep en jezelf onderscheiden van concurrenten. Een huisstijl is de visuele weergave van jouw organisatie. Je maakt duidelijk wie je bent en wat je in huis hebt. Op deze manier spring je in het oog van jouw ideale klant en straal je een echte identiteit uit. Een huisstijl ontwerpen is het begin van een consistente uitstraling en een herkenning voor jouw doelgroep.

Feedback zeer welkom!

Ons werk als WordPress specialist staat of valt bij input en feedback van jouw kant: zonder jouw mening, verbeterpunten en feedback kunnen we niet het product neerzetten dat jij voor ogen hebt. Het is daarom voor ons niet meer dan logisch dat jij je actief met ons werk bezighoudt, ideeën oppert, feedback geeft en ons bijstuurt als we een verkeerde afslag dreigen te nemen. Kortom: we werken niet voor je, maar met je. Tijdens het developmentproces heb je dan ook steeds de mogelijkheid om ons uitgebreid van input en feedback te voorzien. Wij zijn pas tevreden als jij de website hebt die je wilt.

Nieuwe huisstijl: de weg naar jouw ideale klant

Een website is het eerste contactmoment met jouw doelgroep. Het is belangrijk om meteen een goede indruk achter te laten: een eerste indruk kun je namelijk niet over doen. Met een krachtige huisstijl toon je – de naam verklapt het al – de stijl van het huis, oftewel jouw bedrijf. Een huisstijl maakt jouw website visueel aantrekkelijk en geeft herkenbaarheid mee. Bovendien spreekt een goede huisstijl jouw doelgroep meteen aan. Het is het uitgerekende moment om indruk te maken bij jouw potentiële klant en in te spelen op de behoeften. Een behoefte waar de klant misschien nog geen weet van heeft.

Ontwerp huisstijl als de rode draad door het bedrijf

Een huisstijl is door je hele bedrijf verweven. Het is een essentieel onderdeel dat in de hele communicatie terugkomt. Een website, flyers, presentaties, visitekaartjes, offertes, e-mails: iedere vorm van communicatie heeft baat bij een strakke huisstijl. Door voor iedere uiting dezelfde visuele kenmerken te gebruiken, bouw je aan een merk. Onze specialisten helpen je graag bij het creëren van een strakke en vooral herkenbare uitstraling. We denken graag met je mee om jouw huisstijl te laten spreken in een unieke vormgeving.

Annelous Neven

24-05-2018
DoubleWeb is klant-, service- en resultaatgericht. Het bedrijf heeft de laatste kennis voor handen, zijn razendsnel met opleveren en helpen waar nodig.

Een huisstijl ontwerpen dat past bij jouw merk

Een merk: het is de branding van jouw bedrijf. Klinkt dit nog te vaag? Dat begrijpen wij als geen ander. Met een merk kun je je onderscheiden van je concurrenten. Een branding is niet tastbaar: het is de sfeer rond jouw bedrijf, de indrukken die je uitstraalt. Een huisstijl is een grote stap op weg naar jouw unieke branding. Een huisstijl daarentegen is wél tastbaar. Het bevat onderdelen als een logo, typografie, kleuren en een tone of voice en is zichtbaar door het hele bedrijf. Een pakkende huisstijl maakt indruk op de klant. Een aantrekkelijk design houdt de aandacht van jouw doelgroep vast én zorgt voor vertrouwen. Het straalt professionaliteit uit én is een boost voor de conversies.

Huisstijl design: een merk met een gezicht

Klanten tasten niet graag in het duister. Ze willen weten met wie zij een relatie aangaan of waar ze een aankoop doen. Met een huisstijl geef je een gezicht aan jouw bedrijf. Een extra stapje richting herkenbaarheid, waardoor jouw doelgroep sneller met je in zee zal gaan. Het is een uniek middel om op te vallen in de zee aan concurrenten en binding te creëren met de potentiële klant. Uitblinken met een creatieve huisstijl: daar helpen wij jou graag bij. Door jezelf op een krachtige manier te presenteren kun je zelfs een product dat niet of nauwelijks uniek is, tóch op een speciale manier in de markt zetten.

Vertel jouw eigen verhaal

In een huisstijl heb je de kans om jouw verhaal te vertellen. Een goede visuele uitstraling vertelt zonder woorden waar jouw bedrijf voor staat en wat je wilt bereiken. Eén blik is vaak al voldoende om een indruk te krijgen van het bedrijf. Het is daarom essentieel dat je je huisstijl goed uitdenkt. Wat wil je vertellen? Waar sta je voor als bedrijf? Wat heb je te bieden? En misschien nog wel belangrijker: wie ben je? Door deze vragen op een rij te zetten creëer je jouw unieke huisstijl. Geen oppervlakkig design, maar een vormgeving die spreekt en die de klant écht iets vertelt over het bedrijf.

Huisstijl ontwerpen bij DoubleWeb

Wil je er zeker van zijn dat de huisstijl tot in de puntjes verzorgd is en jouw doelgroep doeltreffend aanspreekt? Onze specialisten denken graag met je mee. Wij hanteren een vaste werkwijze om altijd het optimale resultaat te behalen. We nemen je graag mee in het projectverloop.

 1. Kick-off
  We gaan graag rond de tafel om je behoeften te bespreken. Alle ideeën zijn welkom. Je hebt misschien al een beeld in je hoofd van de huisstijl van je dromen. Samen kijken we of deze doelen realistisch zijn en of dit past bij het bereiken van jouw doelen. De kick-off vertelt ons vaak genoeg over wie jij bent en wat je wilt uitstralen.
 1. Conceptlogo’s en huisstijl
  Na dit gesprek gaan we meteen aan de slag. Jouw wensen vormen de input voor de nieuwe logo’s en huisstijl. Met de creativiteit van onze specialisten brengen we jouw huisstijl tot een hoog en professioneel niveau. We ontwikkelen diverse concepten en horen graag jouw mening over deze ideeën.
 1. Definitieve logo en merkgids
  Jouw favoriet werken we verder uit. We bouwen het logo uit tot een volledige huisstijl: de merkgids. We maken van jouw bedrijf een écht merk, een complete branding. Ook op dit proces is ruimte voor feedback. Sterker nog: jouw mening is ontzettend belangrijk. We voeren jouw aanpassingen graag door om een optimale huisstijl te creëren.
 1. Oplevering
  Ben je helemaal tevreden met het resultaat? Hoera! Dan kan jouw huisstijl opgeleverd worden. Je kunt jouw doelgroep omverblazen met een merk dat opvalt en jouw verhaal vertellen aan je toekomstige klanten.

Nieuwe huisstijl ontwikkelen: dit levert het je op

Kies je voor DoubleWeb, dan kies je voor een nieuw logo, huisstijl en een merkgids. Deze onderdelen representeren jouw bedrijf als geen ander en zijn een uitstekende basis voor toekomstige marketinguitingen. Met een consistente huisstijl zul je herkenbaarheid creëren bij jouw doelgroep. Niet alleen zullen zij meer waarde hechten aan jouw merk; ze zullen sneller een relatie aangaan. En dat betekent: meer conversies.

Benieuwd geworden?

Wil jij jouw huidige huisstijl een likje verf geven of een geheel nieuwe look-and-feel realiseren? Leuk! We nodigen je graag uit voor een kopje koffie. Liever even bellen voor een eerste indruk? Ook goed! Neem gerust even contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Een nieuwe huisstijl laten maken doe je met de specialisten van DoubleWeb.

Huisstijl ontwerpen Huisstijl ontwerpen