Internetbureau Rotterdam

Zoek je een internetbureau in de omgeving van Rotterdam dat jou kan helpen je online te laten zien?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! DoubleWeb is een internetbureau onder de rook van Rotterdam, gevestigd in de binnenstad van Gouda. Wij bieden een volledig pakket aan diensten om een website of webwinkel voor je te realiseren en te onderhouden. Wij begeleiden je van begin tot eind door het hele traject. Wij bieden iedereen support die loopt voor de levensduur van de website of webshop.

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je kiest voor DoubleWeb, hét internetbureau Rotterdam en omstreken:

 • WordPress specialist
 • Maatwerk websites met een uniek design
 • Volledig responsive websites
 • Levenslange support

Aangezien een bezoeker van jouw website je meestal geen tweede kans geeft, moet je eerste indruk (ook online) in orde zijn: je website is je digitale visitekaartje en moet er dus goed uitzien en overzichtelijk zijn. Daarnaast speelt ook de snelheid een grote rol: een online bezoeker wil niet op het laden van je website moeten wachten. Wij zetten graag onze expertise in om jouw website naar wens te maken en zetten hierbij ook in op overzichtelijkheid voor je online bezoeker.

Kunnen wij ook iets voor jouw digitale visitekaartje betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons online aanvraagformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Proactief en vakkundig internetbureau Rotterdam

DoubleWeb is met haar specialisten in staat om de wensen van de klant om te zetten in concrete realisaties. Bij de ontwikkeling van een nieuwe WordPress website of een verbetering van de huidige website werken we stapsgewijs toe naar uw wensen. Hierbij denken we mee in de doelstellingen, geven advies en begeleiden de klant gedurende het gehele traject. Dit traject bestaat uit 4 sprints:

 1. Strategie
  In de eerste sprint bepalen we de doelstellingen voor het project en maken we een concrete planning. De functionaliteiten van de website (of de webwinkel) worden besproken en de betrokken specialisten worden voorgesteld. Tijdens de kick-off meeting wordt ook aandacht besteed aan de wensen met betrekking tot het design, zodat de designer een goed idee heeft van de gewenste look-and-feel.f
 2. Design
  Tijdens de realisatie van het design maakt de webdesigner een ontwerp van de pagina’s die in de website moeten komen. In het design wordt rekening gehouden met de wensen die tijdens de kick-off meeting zijn besproken. Uiteraard zal het design aansluiten op de huisstijl die is aangeleverd. Is er nog geen huisstijl? Dan is het ook mogelijk deze door onze designers te laten maken naar jouw wensen. Het uiteindelijk ontwerp voor je website dat door de webdesigner is gemaakt wordt persoonlijk gepresenteerd. Hierna zal de feedback zo goed mogelijk worden verwerkt in het uiteindelijke webdesign.
 3. Ontwikkeling
  Wanneer het design is goedgekeurd, gaan onze WordPress specialisten aan de slag met de realisatie van de WordPress website. Tijdens de ontwikkeling wordt rekening gehouden met de snelheid en veiligheid van de website en met de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoekers. Als de website klaar is zal deze in een demo omgeving gezet worden zodat je feedback kunt geven op het resultaat.
 4. Implementatie
  In de laatste sprint wordt de website klaargemaakt voor livegang. De website wordt nog een keer volledig getest voordat hij online gaat en de webmasters krijgen een workshop om de website eigenhandig te kunnen vullen en te beheren. Bovendien wordt de website gekoppeld met Google Analytics en Google Webmaster Tools, zodat het online bezoekersgedrag en de prestaties in Google gemeten kunnen worden.

Gespecialiseerd in WordPress en WooCommerce

Internetbureau DoubleWeb ontwikkelt websites op basis van het CMS WordPress en webshops op basis van WooCommerce. Onze developers zijn echte WordPress specialisten die op de hoogte zijn van de nieuwste technologie binnen dit CMS. WordPress is het populairste open-source systeem. Dit betekent dat ontwikkelaars over de hele wereld WordPress gebruiken en continu beter maken. Daarnaast is WordPress een erg gebruiksvriendelijk CMS voor de beheerders van de website. Afbeeldingen, teksten en andere content kan eenvoudig worden aangepast en geoptimaliseerd.

De webshops die door onze specialisten worden opgezet, zijn op basis van WooCommerce, één van de meeste populaire webshopsystemen dat wereldwijd veel wordt gebruikt.

DoubleWeb hecht veel waarde aan de snelheid, vindbaarheid en de veiligheid van je website. Daarom maken we gebruik van een format dat compatibel is met de eisen van Google en dat de snelheid en veiligheid van de website waarborgt.

Actief als internetbureau Rotterdam

Wij zijn als internetbureau gevestigd in de buurt van Rotterdam en bedienen dan ook veel klanten in Rotterdam; van klein, middel en groot formaat. Bekijk ons uitgebreide portfolio voor een kijkje in onze projecten. Wil jij aan de slag met een professioneel internetbureau Gouda, in de omgeving van Rotterdam? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking en een goede kop koffie! Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor het design van jouw op maat gemaakte website!

 

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Wij ontwikkelen te gekke websites! Benieuwd wie je voorgingen? Bekijk ons werk