Internetbureau Rotterdam

Zoek je een internetbureau in de omgeving van Rotterdam?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! DoubleWeb is een internetbureau onder de rook van Rotterdam, gevestigd in Moordrecht een plaatsje naast Gouda. Wij bieden een volledig pakket om een website of webwinkel te realiseren en te onderhouden. Wij begeleiden je van begin tot eind door het traject, gevolgd door onze support die loopt voor de levensduur van de website.

Proactief en vakkundig internetbureau

DoubleWeb is met haar specialisten in staat om de wensen van de klant om te zetten in concrete realisaties. Bij de ontwikkeling van een nieuwe website of een verbetering van de huidige website werken we stapsgewijs toe naar uw wensen. Hierbij denken we mee in de doelstellingen, geven advies en begeleiden de klant gedurende het gehele traject. Dit traject bestaat uit 4 sprints:

 1. Strategie
  In de eerste sprint bepalen we de doelstellingen voor het project en maken we een concrete planning. De functionaliteiten van de website (of webwinkel) worden besproken en de betrokken specialisten worden voorgesteld. Tijdens de kick-off meeting wordt ook aandacht besteed aan de wensen met betrekking tot het design, zodat designer een goed idee heeft van de gewenste look-and-feel.
 2. Design
  Tijdens de realisatie van het design maakt de webdesigner een ontwerp van de pagina’s die in de website moeten komen. In het design wordt rekening gehouden met de wensen die tijdens de kick-off meeting zijn besproken. Uiteraard zal het design aansluiten op de huisstijl die is aangeleverd. Is er nog geen huisstijl? Dan nemen we dit graag mee in het project.
  Het ontwerp dat door de webdesigner wordt gemaakt wordt persoonlijk gepresenteerd om de feedback zo goed mogelijk te kunnen verwerken.
 3. Ontwikkeling
  Wanneer het design is goedgekeurd gaan onze WordPress specialisten aan de slag met de realisatie van het platform. Tijdens de ontwikkeling wordt rekening gehouden met snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid voor de gebruikers. Als de website klaar is zal deze in een demo omgeving gezet worden zodat je feedback kunt geven op het resultaat.
 4. Implementatie
  In de laatste sprint wordt de website klaargemaakt voor livegang. De website wordt nog een keer volledig getest en de webmasters krijgen een workshop om de website te vullen en te beheren. Bovendien wordt de website gekoppeld met Google Analytics en Google Webmaster Tools, zodat het bezoekersgedrag en de prestaties in Google gemeten kunnen worden.

Gespecialiseerd in WordPress

DoubleWeb ontwikkelt op basis van WordPress. Onze developers zijn stuk voor stuk echte WordPress specialisten. WordPress is een open source systeem. Dit betekent dat ontwikkelaars over de hele wereld WordPress gebruiken en continue beter maken. Daarnaast is WordPress erg gebruiksvriendelijk voor de beheerders van de website. Afbeeldingen, teksten en andere content kan eenvoudig worden aangepast en geoptimaliseerd.

DoubleWeb hecht veel waarde aan de snelheid, vindbaarheid en de veiligheid van je website. Daarom maken we gebruik van een format die compatibel is met de eisen van Google en de snelheid en veiligheid van de website zoveel mogelijk waarborgt.

Actief als internetbureau Rotterdam

Wij zijn als internetbureau gevestigd in de buurt van Rotterdam en bedienen dan ook veel klanten in Rotterdam; van klein, middel en groot formaat. Bekijk ons uitgebreide portfolio voor een kijkje in onze projecten. Wil jij aan de slag met een professioneel internetbureau in de omgeving van Rotterdam? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking en een goede kop koffie!

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Wij ontwikkelen te gekke websites! Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk ons werk