Nieuwe website!

Datum: 14 januari 2021, Auteur: Michael Parry, Categorie: Nieuws

Het voelt net alsof ik van een appartement naar een gezinswoning ben verhuisd (alleen woon EN WERK ik op dit moment nog wel in mijn appartement). Wat biedt deze nieuwe website ons toch enorm veel mogelijkheden.

Het is inmiddels al ruim vier jaar geleden dat we DoubleWeb zijn begonnen. En ‘what a ride’ is het tot nu toe geweest. Maar in die tussentijd hebben we al die jaren met die oldtimer van een website gedaan. We maken zelf enorm toffe websites al zeggen we het zelf (onze klanten ook hoor!), maar onze eigen website was zeer verouderd. Dit dachten we ongeveer twee jaar geleden al. Afgelopen 2 jaar zagen jullie wellicht langzaam onze huisstijl veranderen naar de nieuwe stijl die veel beter bij de tijd past en ons ook meer mogelijkheden geeft door het gebruik van verschillende kleuren. De website ging alleen wat moeizamer.

Een langdurig proces

Twee jaar geleden begonnen en vandaag(14-01-2021) pas live, wat hebben jullie in die tussentijd dan allemaal gedaan? Ik hoor het je vragen. Ik zal het proberen toe te lichten. Eigenlijk hebben we enorm veel gedaan de laatste twee jaar, we hebben veel nieuwe klanten mogen verwelkomen en bestaande klanten zijn ons trouw gebleven. Na de komst van Jeffrey (WordPress specialist) dachten we wel wat meer ruimte te gaan krijgen in de planning, dat bleek nog vies tegen te vallen. Door het vertrouwen van onze klanten hebben we het altijd lekker druk gehad en wat is dan het eerste wat je opzij schuift? Onze eigen projecten waaronder onze nieuwe website.

Corona als redder in nood

Ok√© dat klinkt misschien wat gek, zelf zijn we ook hevig getroffen door corona en hebben meerdere medewerkers het zelf ervaren (het was geen pretje). Maar door het coronavirus raakte men in paniek en kregen we weinig opdrachten meer binnen. Eindelijk hadden we tijd om flink wat uren aan onze nieuwe website te besteden! Gelukkig is het na de eerste schrik van corona weer allemaal goed gekomen en draaien we nu weer op volle toeren. Nu zijn we gelukkig van onze oude website af, nu alleen nog met z’n alle van het coronavirus afkomen!

Zullen we het toch anders doen?

Twee jaar de tijd nemen voor een website project raad ik je niet aan. In de tussentijd zijn we zo vaak van mening veranderd of kwamen we weer met nieuwe inzichten waardoor we weer terug naar de tekentafel gingen. Ook dit heeft er mede voor gezorgd dat het project iets langer heeft geduurd dan het normaal zou moeten duren. Gelukkig weten we bij de projecten van onze klanten wel goed de focus te houden. Moeten we nu eigenlijk weer aan een nieuw traject gaan beginnen zodat we over twee jaar weer een nieuwe website hebben :D?

Word jij ook vrolijk van onze nieuwe website?

Word je helemaal vrolijk als je naar onze nieuwe website kijkt en zoek je als webdesigner nog een baan? We hebben een vacature beschikbaar!

Wil je meer weten over WordPress websites?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties
Nieuwe website! Nieuwe website! 2021-07-29
DoubleWeb
DoubleWeb Michael Parry

Auteur

Michael Parry

Gezelligheidsman met de aanstekelijkste lach van het kantoor en een haat-liefdeverhouding met hoog-laagmeubilair (gehecht aan zijn zit-stabureau, maar op een stapelbed krijgt hij last van de zwaartekracht). Speelt in zijn vrije tijd de PlayStation uit en onder werktijd WordPress. Deze lead developer zet graag een stap extra, wat ons tevreden klanten en een tevreden Michael oplevert.