Open source

Onze specialisten werken graag met open source systemen zoals WordPress. De online community van duizenden programmeurs zorgt er namelijk voor dat de ontwikkeling en optimalisatie niet stil staan. Op deze manier kunnen wij onze klanten continu verbeteringen op het gebied van veiligheid en techniek garanderen.

Bestaande functionaliteiten, maar dan beter

Open source is software waarvan de broncode vrij verkrijgbaar is. Hiermee kunnen wij de software niet alleen gebruiken, maar ook verbeteren en aanpassen. Zo worden er nieuwe functionaliteiten ontwikkeld en kunnen er koppelingen met andere systemen ontwikkeld worden die voor iedereen beschikbaar zijn. Wanneer er problemen zijn, zijn er altijd beveiligingsoplossingen voorhanden zodat wij je razendsnel kunnen helpen.Op deze manier blijf je dus een website houden die kan worden voorzien van de laatste technieken en beveiligingscertificaten.

Geen hoge licentiekosten

In tegenstelling tot veel andere systemen is het gebruik van open source software gratis. Doordat er geen hoge licentiekosten zijn, betaal je alleen voor het ontwerp en implementatie van de software voor jouw specifieke situatie. Voor onze klanten betekent dit dat het gebruik en onderhoud van de website erg goedkoop is. Bijkomend voordeel voor jou is dat er talloze partijen zijn die werken met open source systemen. Dit betekent dat je als klant gemakkelijk kan overstappen. Wij weten als geen ander dat het een goed gevoel geeft om onafhankelijk te zijn.

Offerte aanvragen

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Wij ontwikkelen te gekke websites! Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk ons werk