Werkwijze

DoubleWeb is een internetbureau met een nuchtere mentaliteit. Wij streven naar optimale service, langdurige flexibiliteit en oneindige creativiteit. Samen met onze partner DoubleSmart kunnen wij elke klant een gedegen toekomstperspectief bieden en toveren wij altijd een glimlach op het gezicht. Samen met jou gaat onze specialist gestructureerd aan de gang om het beste resultaat te behalen; voor nu en voor de toekomst.

Stap 1. Kick-off meeting

Naar aanleiding van jouw vraag, starten we bij DoubleWeb met de kick-off meeting. Dit moment staat bij DoubleWeb hoog in het vaandel. Samen met jou bepalen we wat de website daadwerkelijk nodig heeft. Door onze krachten te bundelen, garanderen we een optimaal resultaat.

Stap 2. Strategie

Naar aanleiding van de brainstorm bepalen we de strategie met bijbehorende doelstellingen van de website. Uiteraard wordt hierbij goed in de gaten gehouden wat per pagina de bijdrage aan een uiteindelijke conversie kan zijn. Dankzij onze transparante manier van werken en duidelijke planning houdt de klant altijd zicht op de voortgang.

Stap 3. Design

Het design en interface van de website is van groot belang en bepalen we dan ook aan de hand van de brainstormsessie(s) en de strategie. Zodra dit is vastgesteld, maken wij een uniek ontwerp dat aan alle wensen voldoet. Ook hier geldt dat we de klant meenemen in het proces en dat je altijd de mogelijkheid hebt om feedback te geven of wensen aan te passen.

Stap 4. Development

Voor ieder specifiek vraagstuk bouwen onze specialisten een juiste en unieke oplossing, gebaseerd op de laatste technieken.DoubleWeb ontwikkelt voor elke klant een website op maat. Deze wordt gebouwd op een eigen framework die gebaseerd is op WordPress. Als WordPress developer kennen we dit systeem door en door. Op deze manier bieden we een geavanceerde oplossing op het gebied van SEO, snelheid, veiligheid en koppelen we analytics om de website te optimaliseren.

Stap 5. Livegang

Wanneer aan alle voorwaarden is voldaan, is het tijd voor de implementatie en de livegang. Voorafgaand aan de livegang, krijg je van ons een training zodat je zelf de website kan beheren. De WordPress specialisten van DoubleWeb voeren voortdurende tests uit zodat we kunnen blijven aanscherpen en verbeteren. We werken met servicepakketten die het onderhoud van de website bepalen.

Stap 6. Leadgeneratie

Zodra de website live is, is het van belang dat de website zijn doelen behaalt en dat er leads worden gegenereerd. Wij brengen de website onder bij DoubleSmart, onze partner op het gebied van online marketing. DoubleSmart ziet snel strategische kansen en combineert onze commerciƫle ervaring met kennis van internetmarketing. Jouw contactpersoon onderzoekt de doelgroepen, bepaalt samen met jou de doelstellingen en houdt je te allen tijde op de hoogte van de voortgang.

Vraag offerte aan

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Wij ontwikkelen te gekke websites! Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk ons werk