Gratis adviesgesprek
Voorkom fouten in je nieuwe website en ontdek welke omzet je nu laat liggen.

Snel reactie
Analyse van jouw huidige website
Gratis advies van een specialist

WooCommerce specialist

We kennen WooCommerce van Add to cart tot Zoekfunctie. Handig, want je kunt ons dus alles vragen.


Conversiegerichte designs

Een eigen shop, een plek onder de zon… En liefst ook een stroom van bestellingen. Wij verleiden shoppers tot conversie.


Je webshop Google ready

Je verkoopcijfers boosten? Laat Google potentiële klanten naar je doorsluizen! Wij weten hoe Google het graag ziet en leveren je een Google ready webshop.

WooCommerce webshop: wat houdt het in?

Een WooCommerce webshop wordt ook wel een WordPress webshop genoemd. WooCommerce is namelijk een plugin van WordPress. Heb je een WordPress website, dan kun je hier dus met de WooCommerce plugin een webshop aan toevoegen.

De WooCommerce plugin voor WordPress is een populaire manier om webshops te maken. Inmiddels kan het zich goed meten met Magento, een ander populair webshopplatform. In tegenstelling tot vroeger kun je met WooCommerce net zo veel producten aanbieden als je wilt, er zit geen limiet aan. Ook hierin doet een WordPress webshop dus niet onder voor een Magento webshop.

Conversiegerichte webshop

Je hebt werkpaarden en showpaarden, zo gaat het gezegde. We zien jouw WordPress website in de eerste plaats als werkpaard en niet als showpaard. Aan een website die geen conversie oplevert heb je immers niks. Een mooi en strak design dat precies naar je zin is, daar zijn we goed in, maar we kijken wel verder dan dat: form follows function.

Martin Markus

03-01-2019
DoubleWeb geeft je het gevoel van partnership. Ze leveren kwalitatief zeer goede producten af en zijn in de dienstverlening prettig, betrouwbaar en transparant. Uiteindelijk wil je als klant een goede value for money en dat krijg je bij DoubleWeb absoluut!

Je webshop Google ready

Als webshop kun je niet meer om Google en andere zoekmachines heen. Bij DoubleWeb maken we daarom niet alleen werk van het design- en bouwproces van je WooCommerce shop, maar zorgen we er ook voor dat Google goed overweg kan met je shop. Zo legt ook de online marketing specialist zijn puzzelstukjes op tafel en puzzelt hij mee met de designers, developers en UX-specialist, net zolang totdat alles aan jouw WooCommerce webshop klopt.

Wil je meer weten over WooCommerce webshops?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

WooCommerce specialisten
Converterende webshops
60+ tevreden referenties

WooCommerce webshop laten maken: onze werkwijze

Mogen wij samen met jou je WooCommerce webshop maken, dan is dat een traject dat ongeveer 2 tot 3 maanden duurt. We doorlopen de volgende stappen:

Kick-off meeting

We maken kennis, kijken naar je wensen en brainstormen over de mogelijkheden.

Strategie

Welke doelstellingen heeft je website? Samen buigen we ons over de strategie van je webshop. Centraal hierbij is de vraag: welke elementen heeft je webshop nodig om voor conversie te zorgen.

Design

Nu we weten welke inhoud je website krijgt, gaan we beslissen in welke vorm we die inhoud presenteren. Jouw wensen en die van de doelgroep staan centraal. Onze kennis en ervaring zorgt ervoor dat we een uniek ontwerp kunnen maken voor een conversiegericht design en een begrijpelijke interface.

Development

Ga je akkoord met het design, dan starten we de bouw van je webshop. Je webshop wordt voor jou op maat gemaakt door een WordPress developer en is dus uniek in functies, design en interface. We zorgen ervoor dat je webshop van deze tijd is: SEO-vriendelijkheid, snelheid en een koppeling met Google Analytics zijn standaard onderdeel van je webshop bij DoubleWeb.

Livegang

Zodra je tevreden bent met ons werk, volgt de livegang van je nieuwe webshop. Voordat de webshop live gaat, krijg je bij ons een WordPress training: je kunt je webshop dan zelf beheren. Neem je een servicepakket af, dan zorgen wij vanaf nu doorlopend voor het onderhoud van je webshop.

Leadgeneratie

De online marketingspecialisten van ons zusterbedrijf DoubleSmart helpen je graag je webshop onder de aandacht te brengen van je ideale publiek. Ze brengen je strategische kansen in kaart en helpen je leads te verzamelen en je webshop in te zetten waarvoor hij bedoeld is: om conversie te draaien.

Waar kunnen we je mee helpen?

Een webshop heeft een heel duidelijk doel: je wilt je producten verkopen via je webshop. Een goede webshop is dan ook conversiegericht en klantgericht. Als we aan het werk gaan om voor jou een webshop op te zetten, nemen we daarom de conversie als uitgangspunt.

Zet ons aan het werk met jouw WooCommerce webshop!

Ben je helemaal klaar voor een nieuwe WooCommerce webshop of helemaal klaar met je oude webshop? Bel of mail ons met je (wilde) plannen, je wensen en je vragen!

WooCommerce webshops WooCommerce webshops