Wat is WordPress maatwerk?

Een website is hét visiteplaatje van jouw bedrijf. Het is de eerste ontmoeting tussen jou en de potentiële klant. Extra belangrijk dus dat deze precies uitstraalt waar jij voor staat. Globaal kun je kiezen tussen twee websites: WordPress maatwerk of template. Anders dan een template website – waarbij er gebruik wordt gemaakt van al ontwikkelde techniek, wat ten koste gaat van de beschikbare mogelijkheden – wordt de maatwerk WordPress website voor jou op maat gemaakt. Onze designers maken jouw website van kop tot staart. De mogelijkheden zijn oneindig: je baseert deze exact op jouw wensen.

Maatwerk WordPress website: daarom kies je voor DoubleWeb

Realistische aanpak

Wij geloven in een Hollandse nuchterheid. We beloven geen rozengeur en maneschijn, maar we zijn recht door zee. Zo weet je bij ons altijd waar je aan toe bent.


Onderhoud en optimalisatie

Bij DoubleWeb wijzen we je niet meteen de deur als de website ontwikkeld is. We staan ook achteraf nog voor je klaar om je website te onderhouden en optimaliseren.


Team van ervaren specialisten

WordPress zit in ons hart. Onze specialisten komen je, dankzij onze ruime ervaring, tegemoet met een persoonlijk advies over een website die nauw aansluit bij jouw wensen.


Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
60+ tevreden referenties

De voordelen van WordPress maatwerk

In een wereld gevuld met websites wil jij eruit springen. Je wilt in het oog springen van jouw (potentiële) klant. Een maatwerk WordPress website helpt hierbij. Sterker nog: het is dé oogappel om te scoren bij jouw doelgroep.

We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • Veel invloed op het ontwikkelproces – we bepalen met jou het volledige webdesign;
  • Jouw eigen branding toepassen op de website;
  • De website is eenvoudig te beheren;
  • Een maatwerk WordPress site zorgt dankzij onze aanpak voor meer conversies;
  • Specifieke toepassingen en koppelingen implementeren.

Met een WordPress website waan je jezelf in de belevingswereld van jouw doelgroep. Onze specialisten kunnen jouw website daarop nauw optimaliseren.

Maximale merkbeleving met maatwerk WordPress

Bij een maatwerk website bouwen we jouw website from scratch. Dit betekent dat je de website exact kunt laten aansluiten op jouw bedrijf: jouw eigen branding. Het maakt je website herkenbaar en schreeuwt de waarden van jouw bedrijf als het ware uit. Met WordPress websites straal jij uit waar jouw merk voor staat. We streven naar een maximale werkbeleving en steken graag onze handen uit de mouwen voor een uniek concept, die ook nog eens uitstekend scoort.

Een boost voor de conversies

De websites van DoubleWeb zijn niet alleen door een ringetje te halen; ze zijn volledig conversiegericht. Al bij het ontwerp houden we rekening met de klant. Hoe maken we de website zo vriendelijk en aantrekkelijk mogelijk om tot een daadwerkelijke actie over te gaan? We verliezen dit doel geen moment uit het oog. Onze specialisten zijn erop gebrand om jouw klanten optimaal te bedienen en deze conversies te stimuleren.

Hoewel een maatwerk WordPress website hogere kosten met zich meebrengt, betaalt deze investering je volledig uit. Laat je dus niet afschrikken door de cijfertjes, maar zie het als een stap richting een goed converterende maatwerk website. En daar maken wij ons hard voor.

Samen online impact maken met een converterende website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties

Maikel Thijssen

28-05-2020
Na prettige samenwerking bij Doublesmart, werd het tijd voor een nieuwe website. Super dat dit allemaal onder een dak kan. Zo kunnen de resultaten van de marketing ook gebruikt worden bij het bouwen van een nieuwe website. het contact loopt super, en de mannen weten écht wat ze doen. Ik beveel Doubleweb daarom ook iedereen aan !
Maatwerk WordPress door een echte specialist

Wij geloven in de kracht van WordPress. Daarom hebben wij dit tot onze specialiteit gemaakt. We zijn de metselaar en aannemer van jouw website in één. Weet jij al hoe je website eruit komt te zien? Dan gaan we graag met jouw wensen aan de slag om jouw nieuwe website in te richten. We nemen graag de mogelijkheden met je door. Neem gerust contact met ons op en krijg advies van een echte WordPress specialist!

Wil je meer weten over een WordPress website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
60+ tevreden referenties

Samen online impact maken met een converterende website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties
WordPress maatwerk WordPress maatwerk