Maatwerk website laten maken door DoubleWeb

Recht door zee

Bij DoubleWeb geloven we in eerlijkheid. We maken geen afspraken die we niet na kunnen komen. Sterker nog: daar zijn we veel te nuchter voor.


Strak én professioneel design

Een website van je dromen die ook nog eens goed werkt. Onze specialisten zetten websites neer die mooi zijn, maar ook eenvoudig te bedienen zijn.


WordPress specialist

Specialisatie biedt ons de kans om nóg beter te worden dan we al waren. Daarom richten wij ons volledig op WordPress en kennen wij alle kneepjes van het vak.

Een maatwerk website van A tot Z

Bij DoubleWeb kun je grofweg kiezen tussen twee websites: een template of maatwerk website. Maar wat houdt dit precies in? We kauwen het even voor je uit. Bij een maatwerk website wordt de website – zoals de naam al zegt – voor jou op maat gemaakt. Hierbij steekt de vork dus net iets anders in de steel dan een template website, waarbij we gebruikmaken van al ontwikkelde techniek en hierdoor iets meer gelimiteerd zijn qua mogelijkheden. Bij een maatwerk website is niets te gek: deze wordt van A tot Z door een designer ontworpen. En hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Je hebt veel invloed op het ontwikkelproces, waardoor je de website exact naar jouw wens kunt ontwerpen. Fijn voor jou én de klant. Twee vliegen in één klap dus.


Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
60+ tevreden referenties

In de huid van jouw doelgroep

Met een maatwerk website krijg je de kans om écht even in de huid van je doelgroep te kruipen. Dit geeft je de mogelijkheid om je website perfect op de klant aan te laten sluiten en deze hierop te optimaliseren. Je springt als het ware in het oog van de klant en inspireert hen als het ware om tot actie over te gaan. Al vanaf moment één staat de beleving van de klant voorop. En daarbij geloven we heilig in het principe form follows function. Jouw website moet er niet alleen mooi uit zien, maar moet in de eerste plaats goed kunnen werken. En misschien wel het meest belangrijk: het moet bezoekers overhalen om met jou in zee te gaan. Een echte verleider dus.

De voordelen van een maatwerk website

Tegenwoordig kom je niet meer uit de voeten met een achterstallige website. Om écht op te vallen tussen de miljarden websites in Google, is een maatwerk website laten maken geen overbodige luxe. En daar komen deze voordelen nog eens bovenop:

  • Jouw eigen branding spat er vanaf bij een maatwerk website;
  • De website is eenvoudig te beheren;
  • Met een conversiegericht ontwerp kun je meer conversies binnen harken;
  • Je hebt een grote stem in het ontwikkelproces.

Een maximale merkbeleving en online presence door branding en conversiegerichtheid: het is dé voedingsbodem voor onze maatwerk websites. En daar maken onze specialisten zich hard voor.

Samen online impact maken met een converterende website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties

Maikel Thijssen

28-05-2020
Na prettige samenwerking bij Doublesmart, werd het tijd voor een nieuwe website. Super dat dit allemaal onder een dak kan. Zo kunnen de resultaten van de marketing ook gebruikt worden bij het bouwen van een nieuwe website. het contact loopt super, en de mannen weten écht wat ze doen. Ik beveel Doubleweb daarom ook iedereen aan !
Kopje (maatwerk) koffie?

Enthousiast geworden? Dat begrijpen wij als vakidioten als geen ander. Een maatwerk website om door een ringetje te halen: daar worden wij blij van. Jij ook? Neem gerust even contact met ons op! Onze experts brainstormen graag met je mee onder het genot van een kopje koffie.

Wil je meer weten over een maatwerk website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
60+ tevreden referenties
Maatwerk website Maatwerk website