Samen scoren

Jij wil een webshop die verkoop en omzet oplevert. Wij hunkeren naar informatie over jouw branding, USP’s, doelgroep en huisstijl. Combineer onze kennis en je hebt een webshop die scoort. Keihard. 


Sturen op verkoop

Laat je een webshop maken door DoubleWeb, dan krijg je meer dan een leuk uitziend plaatje. Je webshop wordt goed vindbaar in Google én je bezoekers worden vakkundig verleid op de bestelknop te klikken.  


Altijd het beste resultaat

Designers, developers, strategen, online marketeers… Kwartet! In ons Goudse kantoorpand vind je ze allemaal. Iedere specialist draagt zijn steentje bij aan jouw webshop en daardoor profiteer jij van het allerbeste resultaat. 

Je verkooppercentage verhogen met een sterke webshop

Zelf een webshop online krijgen is helemaal niet zo moeilijk en best leuk. Maar kost het je vervolgens meer dan dat het je oplevert, dan wordt het een ander verhaal. En helaas maar waar: een verliesgevende webshop ligt sneller op de loer dan je denkt.  

Want: hoe zorg je er nu voor dat jouw webshop opvalt, daar tussen die berg aan vergelijkbare shops van concurrenten? Op welke manier trek je nieuwe websitebezoekers aan? En, nog belangrijker: wat is er vervolgens nodig hen te overtuigen tot een bestelling over te gaan? 

Bij DoubleWeb weten we dat een sterke webshop maken verdergaat dan het creëren van een mooi design. De focus ligt bij ons op vindbaarheid in Google. Op het beïnvloeden van het brein van je bezoekers. En bovenal: op het verhogen van jouw verkoop- en winstpercentage.  

Bedrijven die je voor waren

“Het contact loopt super, en de mannen weten écht wat ze doen. Ik beveel Doubleweb daarom ook iedereen aan!”

3x Wat de investering in een goede webshop je oplevert.

1. Je onderscheidt jezelf met een uniek ontwerp

Geen dertien-in-een-dozijn webshop, maar een design dat écht uitstraalt waar jij voor staat. Samen met DoubleWeb zorg jij ervoor dat je je zodanig profileert, dat je klanten direct zien wat jou onderscheidt en waarom ze voor jouw product zouden moeten kiezen. 


2. Je webshop wordt beter vindbaar in Google

DoubleWeb houdt – bij het ontwerpen van jouw webshop – rekening met wat de zoekmachine graag ziet. Oftewel: met wat er nodig is om hoger te ranken in Google’s resultaten. Hierdoor word je beter zichtbaar bij je doelgroep en neemt je websiteverkeer toe. 


3. Bezoekers gaan vaker over tot een aankoop

Je websitebezoekers zo beïnvloeden, dat ze uiteindelijk op die bestelknop klikken? Wij snappen wat hiervoor nodig is. Call to action-buttons zetten we op de juiste plek en we gebruiken de juiste elementen, kleuren en woorden. 

Wil je meer weten over WooCommerce webshops?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

WooCommerce specialisten
Converterende webshops
70+ tevreden referenties

Zó zorgen we voor extra bezoekers en conversie

Benieuwd welke kennis en middelen we dan precies gebruiken om jouw webshop beter vindbaar en converterend te maken? Samengevat houden we bij het creëren van jouw WooCommercewebshop – losgezien van jouw huisstijl, branding en doelen rekening met 3 zaken. 

1. Analyses zoekwoordenonderzoek

Voordat we aan de slag gaan met het ontwerp doen we een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Met andere woorden: we duiken in de statistieken en achterhalen op welke relevante termen jouw doelgroep veel zoekt op Google. De uitkomsten hiervan vormen de basis van het ontwerp van je webshop; populaire zoektermen zetten we op de plekken waar Google ze graag ziet.

2. Een logische menustructuur

Hoe gebruiksvriendelijker jouw webshop is, hoe hoger Google je plaatst in de ranking. We besteden daarom aandacht aan een menustructuur die superhelder en logisch is. Zowel voor je websitebezoekers als voor Google.

3. Kennis van CRO

We zijn erin getraind het brein van je websitebezoekers te beïnvloeden. En om je conversiepercentage zo dus te verhogen. We weten bijvoorbeeld precies waar we bepaalde elementen het best kunnen plaatsen en welke kleurcombinaties zorgen voor resultaat. Ook deze kennis nemen we mee bij het ontwerpen van je webshop.

Cases waar we trots op zijn

Een ijzersterke WooCommerce-webshop in 5 stappen

Een WooCommerce-webshop laten maken door DoubleWeb? Dat doen we niet vóór jou, maar samen mét jou. Wij zijn ervan overtuigd dat efficiënt samenwerken leidt tot het allerbeste resultaat. Gedurende het traject blijven we dan ook nauw met elkaar in contact. En van input en feedback vanuit jouw kant worden we alleen maar heel blij. 

Het traject dat we samen doorlopen bestaat grofweg uit 5 stappen: 

  1. Strategie. Onder het genot van een bakje koffie vertel je ons meer over je bedrijf, wensen en eisen. Samen komen we tot een effectief, strategisch plan.
  2. Zoekwoordenonderzoek. We zoeken tot in detail uit op welke relevante zoektermen veel wordt gegoogeld en dit brengen we uitgebreid in kaart.
  3. Design. We doen een voorstel voor een design en houden hierbij rekening met zoekwoorden, een logische menustructuur, jouw wensen, huisstijl, doelgroep en CRO-inzichten.
  4. Development. Akkoord met het design? Dan gaan we aan de slag met de ontwikkeling van je webshop.
  5. Livegang. Ben jij helemaal tevreden met hoe je webshop eruit ziet? En zijn alle kinderziektes eruit? Dan is het tijd om live te gaan en te profiteren van extra omzet! 

Wil je meer weten over WooCommerce webshops?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

WooCommerce specialisten
Converterende webshops
70+ tevreden referenties

Nóg hogere winstmarge halen?

Is je nieuwe webshop live, dan profiteer je ongetwijfeld al snel van een hoger verkooppercentage. Maar goed om te weten is: dit kan altijd beter. Online marketing is namelijk veel breder dan een zoekwoordenonderzoek, een logische menustructuur en conversieoptimalisatie. 

Wil je ook na livegang blijven groeien, dan doe je er goed aan te investeren in alle facetten van online marketing. Oftewel: in SEO, SEA, social media marketing én CRO. En, leuk nieuws: ook díé specialisten vind je onder het dak van ons Goudse kantoorpand. Ons zusterbedrijf DoubleSmart helpt je aan een nog betere vindbaarheid online, zodat je dé koploper wordt in jouw branche.

Zet ons aan het werk met jouw WooCommerce webshop!

Ben je helemaal klaar voor een nieuwe WooCommerce webshop of helemaal klaar met je oude webshop? Bel of mail ons met je (wilde) plannen, je wensen en je vragen!

Webshops die converteren Webshops die converteren