WordPress Specialist

DoubleWeb is een echte WordPress specialist. Ons team van WordPress specialisten bestaat uit 6 specialisten die allemaal hun vak begrijpen en zich gespecialiseerd hebben in het bouwen, beheren en onderhouden in WordPress. Inmiddels ontwikkelen wij al een aantal jaren grote en kleine websites voor zowel grote en kleine bedrijven. We kunnen inmiddels stellen dat we zeer ruime ervaring in WordPress hebben binnen ons team.

De voordelen van WordPress

WordPress is wereldwijd het populairste open source content management systeem. Onze WordPress specialisten maken met WordPress websites die onze klanten vervolgens zelf kunnen beheren via desktop, tablet én smartphone. Dankzij de open source is er veel uitleg beschikbaar. Open source betekent dat de broncode vrij verkrijgbaar is. Een WordPress specialist, of eigenlijk iedereen, kan de software dus niet alleen gebruiken, maar ook verbeteren en aanpassen. Zo worden er nieuwe functionaliteiten ontwikkeld en kunnen er plugins met andere systemen ontwikkeld worden die voor iedereen beschikbaar zijn. Wanneer er problemen zijn, zijn er altijd beveiligingsoplossingen voorhanden zodat we jou razendsnel kunnen helpen. Op deze manier blijf je dus een website houden die kan worden voorzien van de laatste technieken en beveiligingscertificaten.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

  • Het systeem van WordPress wordt constant doorontwikkeld. Hierdoor is WordPress altijd up-to-date en veilig
  • WordPress zorgt ervoor dat je gemakkelijker scoort in Google
  • Het kent oneindig veel mogelijkheden om de site uit te breiden middels plugins
  • Het systeem is toegankelijk in gebruik en beheer
  • Het systeem is onafhankelijk

Website laten maken door een WordPress specialist

Laat je website maken door een echte WordPress specialist. Wij geloven in Open Source, en daarom in WordPress. Onze WordPress specialisten beginnen altijd met het ontwikkelen van een framework die gericht is op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine vriendelijkheid. Dit is de basis van jouw nieuwe website. Vanuit daar gaan de WordPress specialisten van DoubleWeb aan de slag met het inrichten van de website. Tijdens de ontwikkeling testen en monitoren we de website uitvoerig voordat deze live gaat. Op deze manier zorgen onze WordPress specialisten ervoor dat de website optimaal werkt!

Zelf WordPress specialist worden? Volg een WordPress training!

Wanneer een WordPress developer van DoubleWeb een website oplevert, krijgt de klant van ons een uitgebreide training waarna hij zelf pagina’s, nieuws, teksten, portfolio en afbeeldingen kan toevoegen aan zijn nieuwe WordPress website. Middels deze training heeft de klant alle informatie die nodig is om de website zelf bij te houden. Mocht dit niet lukken, kunnen wij ook het beheer in eigen hand houden.

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Benieuwd welke websites we al op basis van WordPress hebben ontwikkeld? Ons werk