Hulp nodig bij jouw WordPress website?

Wil jij een professionele website laten maken? Laat dat maar aan ons over. We gieten jouw wensen en behoeften in een strakke, goedwerkende website met een uitstekend design. Maar nog belangrijker: jouw design is niet alleen door een ringetje te halen, het haalt bezoekers over om met jouw bedrijf in zee te gaan. Het is jouw unieke visitekaartje en zet jouw bezoekers meteen op scherp. Onze specialisten bijten zich vast in jouw vraag en zetten jouw bedrijf op de kaart. Zo kun je echt voor de dag komen met jouw WordPress website en komt deze aan niets te kort.

WordPress specialist: daarom kies je voor DoubleWeb

Strakke, converterende websites

Een aantrekkelijk design dat jouw bezoekers naar binnen lokt? Onze webdesigners vangen twee vliegen in één klap met jouw website.


Nuchtere WordPress specialisten

Als WordPress specialist staan we met beide benen op de grond. We weten wat we kunnen en beloven alleen wat we daadwerkelijk waarmaken.


Vliegensvlug support

Is er hulp nodig dan zijn onze specialisten er als de kippen bij. Wij zetten graag dat extra stapje om je een optimale service te bieden voor jouw WordPress website.

Wil je meer weten over een WordPress website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
60+ tevreden referenties

Website laten maken door een WordPress specialist

Laat je website maken door een echte WordPress specialist. Wij geloven in Open Source, en daarom in WordPress. Onze WordPress specialisten beginnen altijd met het ontwikkelen van een framework die gericht is op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine vriendelijkheid. Dit is de basis van jouw nieuwe website. Vanuit daar gaan de WordPress specialisten van DoubleWeb aan de slag met het inrichten van de website. Tijdens de ontwikkeling testen en monitoren we de WordPress website uitvoerig voordat deze live gaat. Op deze manier zorgen onze WordPress specialisten ervoor dat de website optimaal werkt!

De voordelen van WordPress

WordPress is wereldwijd het populairste open source content management systeem. Onze WordPress specialisten maken met WordPress websites die onze klanten vervolgens zelf kunnen beheren via desktop, tablet én smartphone. Dankzij de open source is er veel uitleg beschikbaar. Open source betekent dat de broncode vrij verkrijgbaar is. Een WordPress specialist, of eigenlijk iedereen, kan de software dus niet alleen gebruiken, maar ook verbeteren en aanpassen. Zo worden er nieuwe functionaliteiten ontwikkeld en kunnen er plugins met andere systemen ontwikkeld worden die voor iedereen beschikbaar zijn. Wanneer er problemen zijn, zijn er altijd beveiligingsoplossingen voorhanden zodat we jou razendsnel kunnen helpen. Op deze manier blijf je dus een website houden die kan worden voorzien van de laatste technieken en beveiligingscertificaten.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

 • Het systeem van WordPress wordt constant doorontwikkeld. Hierdoor is WordPress altijd up-to-date en veilig
 • WordPress zorgt ervoor dat je gemakkelijker scoort in Google
 • Het kent oneindig veel mogelijkheden om de site uit te breiden middels plugins
 • Het systeem is toegankelijk in gebruik en beheer
 • Het systeem is onafhankelijk

Samen online impact maken met een converterende website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties

DoubleWeb: je WordPress specialist Gouda

De WordPress specialisten van DoubleWeb vind je in hartje Gouda, pal naast het station. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw WordPress website? We maken graag een afspraak met je. Bij ons op kantoor in Gouda bespreken we dan graag met je hoe jij je WordPress website voor je ziet. We bespreken bijvoorbeeld de volgende vragen:

 • Wil je een template website of een maatwerk website?
 • Hoe ziet je bedrijf eruit en wat voor soort website past daarbij?
 • Heb je nu al een website? Wat vind je daar wel of juist niet goed aan?
 • Heb je specifieke designwensen?

Je kunt bij ons ook terecht voor webdesign. We hebben zowel technische specialisten, de WordPress developers, als design specialisten in huis die al jaren met elkaar samenwerken en samen de WordPress website kunnen ontwerpen en bouwen die jij voor ogen hebt. We kunnen je daarbij ook helpen op het gebied van branding en snelheidoptimalisatie. Onze WordPress specialisten maken de beste website voor jou en voor de gebruiker: een WordPress website van DoubleWeb ziet er zo goed uit, is gebruiksvriendelijk en gericht op conversie.

Platvorm Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland

08-02-2020
DoubleWeb heeft voor de website van het Platform Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland goed meegedacht over een site die aansluit op de behoeften van onze doelgroep, ondernemers. Binnen de landelijk vastgestelde huisstijl hebben zij met een creatieve én praktische benadering een mooie website ontworpen. Ook in de fase na design en oplevering is er nauw contact met ons onderhouden over het maken van content en het verdere gebruik van de website. Het was telkens erg fijn schakelen met DoubleWeb en ze zijn heel toegankelijk. DoubleWeb krijgt van mij 5 sterren!

Een website laten maken door een WordPress specialist van DoubleWeb, hoe werkt dat?

Kom je bij DoubleWeb binnen, dan volgen we altijd een vaste werkwijze.

 1. Kick-off meeting

We gaan met je om de tafel om jou en het bedrijf beter te leren kennen, om je wensen te inventariseren en om je te vertellen wat we voor je kunnen betekenen.

 1. Strategie

De kick-off meeting vormt de basis voor onze strategie. We weten nu wat je wensen zijn en gaan aan de slag om een strategie met doelstellingen van de website op te stellen.

 1. Design

De designer gaat aan de slag. Het design en de interface zijn een belangrijk onderdeel van de website. Daarom heb je steeds de mogelijkheid om feedback te geven tijdens dit proces.

 1. Development

Ben je enthousiast over het design? Dan is het tijd voor de volgende stap: het development. De webdeveloper ontwikkelt je website zoals die is ontworpen door de designer.

 1. Livegang

Als je website klaar is en jij bent er tevreden over, is het tijd voor livegang. Wil je zelf je website beheren? Dan kun je hiervoor een training volgen bij ons.

 1. Leadgeneratie

Je website heeft een duidelijk doel: leadgeneratie. Ons zusterbedrijf DoubleSmart is je graag van dienst op het gebied van online marketing en helpt je om je website doeltreffend in te zetten.

Wil je meer weten over een WordPress website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
60+ tevreden referenties

Wat betaal je voor een WordPress specialist?

Ben je benieuwd naar de prijs voor een WordPress website die je laat ontwikkelen door een WordPress specialist? Wij ontwikkelen template websites en maatwerk websites. Er zitten duidelijke verschillen tussen een template website en een maatwerk website.

 • Template website (Divi): vanaf 3600 euro
 • Maatwerk website: vanaf 6000 euro

Template WordPress website: wat is het?

Template websites worden, zoals de naam al zegt, gebouwd op basis van een template. Dit houdt in dat het ‘frame’ voor je website al staat. Er zijn duizenden verschillende templates verkrijgbaar die allemaal weer op veel verschillende manieren zijn in te zetten. Wij gebruiken het thema Divi voor onze template websites. Hoewel je dus je website om een bestaand frame heen bouwt, kun je een template website goed laten aansluiten op je huisstijl.

Een template website is heel wat goedkoper dan een maatwerk website.

Maatwerk WordPress website: wat krijg ik dan?

Een maatwerk WordPress website is van a tot z speciaal voor jou ontworpen. De designer van DoubleWeb gaat voor je aan de slag en maakt een websitedesign dat aan jouw wensen voldoet. Ben je tevreden, dan begint de ontwikkelfase. Je gehele website wordt dus van de grond af opgebouwd en is uniek, omdat alle functionaliteiten en ontwerpen speciaal voor jou zijn gemaakt.

Hoewel een maatwerk website een stuk prijziger is dan een template website, heb je bij een template website de volledige controle over de look and feel van je website.

Zelf een WordPress specialist worden? Volg een WordPress training!

Wanneer een WordPress developer van DoubleWeb een website oplevert, krijgt de klant van ons een uitgebreide training waarna hij zelf pagina’s, nieuws, teksten, portfolio en afbeeldingen kan toevoegen aan zijn nieuwe WordPress website. Middels deze training heeft de klant alle informatie die nodig is om de website zelf bij te houden. Laat je het liever aan een WordPress specialist over, dan kunnen wij ook het beheer in eigen hand houden.

Enthousiast geworden?

Ik help je graag verder!

WordPress specialist FAQ

Wat is een WordPress specialist en wat doet hij?

Een WordPress specialist bouwt websites in het content management systeem WordPress. Dat is wereldwijd het populairste open-source CMS. Een WordPress specialist kent alle ins en outs ervan en weet precies wat de mogelijkheden zijn van WordPress en welke handige snufjes slim ingezet kunnen worden voor jouw website.

Een goede WordPress specialist kun je vooral herkennen aan een mooi portfolio en positieve reviews. Lees dus vooral eens de cases van DoubleWeb door! Maar het is natuurlijk ook slim om gewoon je gezonde verstand te gebruiken en een paar verschillende WordPress specialisten met elkaar te vergelijken. Hoe realistisch is het als een zogenaamde specialist claimt dat je binnen 1 week al live kan met je nieuwe website, bijvoorbeeld? Bij ons staan eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel.

Een WordPress specialist bouwt dus websites in WordPress. Hij ontwikkelt een framework dat gericht is op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachinevriendelijkheid. Dat framework is het sterke fundament voor de rest van je website, die de WordPress specialist vervolgens gaat inrichten. Tijdens de developmentfase en voor de livegang wordt de website natuurlijk aandachtig gemonitord en uitvoering getest. Resultaat? Een mooie website die optimaal werkt.

WordPress is een heel toegankelijk content management systeem. Daarom zijn wij er als WordPress specialisten ook zo enthousiast over! Maar als je méér wilt dan de basismogelijkheden, dan is het slim om een specialist in de arm te nemen. Die kan een templatewebsite of zelfs een complete maatwerk website voor je in elkaar zetten, zodat je maximale online resultaten kunt boeken met je website. Je website voldoet namelijk voor 100 procent aan jouw eisen, wensen en behoeften. Wat heb je precies nodig in je website? De WordPress specialisten van DoubleWeb bouwen het voor je!

WordPress specialist WordPress specialist