WordPress Specialist

DoubleWeb is een echte WordPress specialist. Ons team van WordPress specialisten bestaat uit 6 specialisten die allemaal hun vak begrijpen en zich gespecialiseerd hebben in het bouwen, beheren en onderhouden in WordPress. Inmiddels ontwikkelen wij al een aantal jaren grote en kleine websites voor zowel grote en kleine bedrijven. We kunnen inmiddels stellen dat we zeer ruime ervaring in WordPress hebben binnen ons team.

De voordelen van WordPress

WordPress is wereldwijd het populairste open source content management systeem. Middels WordPress maken wij websites die onze klanten vervolgens zelf kunnen beheren via desktop, tablet én smartphone. Dankzij de open source is er veel uitleg beschikbaar. Open source betekent dat de broncode vrij verkrijgbaar is. Hiermee kunnen wij de software niet alleen gebruiken, maar ook verbeteren en aanpassen. Zo worden er nieuwe functionaliteiten ontwikkeld en kunnen er plugins met andere systemen ontwikkeld worden die voor iedereen beschikbaar zijn. Wanneer er problemen zijn, zijn er altijd beveiligingsoplossingen voorhanden zodat we u razendsnel kunnen helpen. Op deze manier blijft u dus een website houden die kan worden voorzien van de laatste technieken en beveiligingscertificaten.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

  • Het systeem van WordPress wordt constant doorontwikkeld. Hierdoor is WordPress altijd up-to-date en veilig
  • WordPress zorgt ervoor dat je gemakkelijker scoort in Google
  • Het kent oneindig veel mogelijkheden om de site uit te breiden middels plugins
  • Het systeem is toegankelijk in gebruik en beheer
  • Het systeem is onafhankelijk

Wij geven WordPress-training

Wanneer wij de WordPress website opleveren, krijgt de klant van ons een uitgebreide training waarna die zelf pagina’s, nieuws, teksten, portfolio en afbeeldingen kan toevoegen. Middels deze training heeft de klant alle informatie die die nodig heeft om de website zelf bij te houden. Mocht dit niet lukken, kunnen wij ook het beheer in eigen hand houden.

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Benieuwd welke websites we al op basis van WordPress hebben ontwikkeld? Ons werk