Openstaande vacatures

Medior backend developer

Beginnen je handen spontaan te jeuken als je op een slecht functionerende website belandt? En snap jij als geen ander hoe je een ontwerpconcept in foutloos WordPress giet? Lees snel verder en ontdek of jij dé medior backend developer bent die we zoeken!

Development WordPress
3 jaar €3.000 – €4.000 32 – 40

WordPress webdeveloper

Jij, WordPress-specialist, ervaren developer, online koploper, bent precies wat wij zoeken!

Development WordPress
2 jaar €2.500 – €3.500 32 – 40

Stage webdeveloper

Wil jij meer leren van WordPress website development? Dan ben je op de juiste plek!

Development WordPress
€ 250 – € 350 32 – 40

Accountmanager sales

Spreken met een immense overtuigingskracht. Mensen helpen met advies dat écht ergens op slaat. En een flinke dosis commercieel inzicht hebben. Ben jij dat? Lees snel verder en ontdek of DoubleWeb dé plek is waar jij thuishoort.

Sales
€ 2.500 – € 3.500 32 – 40

Open sollicitatie

Past de openstaande vacature niet bij jou of denk je een goede toevoeging te zijn voor DoubleWeb? Stuur dan een open sollicitatie.

Over DoubleWeb: dé digital agency van Gouda .

Van de buitenkant ziet het eruit als een doodnormaal kantoorpand, maar binnen de muren wordt er dagelijks heel wat tof werk verricht. Van het bouwen van websites tot het ontwerpen van een webdesign. En van het ontwikkelen van een compleet nieuwe branding tot het vormgeven van een nieuwe huisstijl. In een notendop is DoubleWeb dé digital agency in Gouda die bedrijven helpt met:  

 • Het ontwikkelen van een nieuwe website 
 • Het ontwikkelen van een nieuwe webshop 
 • Het creëren van een sterke branding

Dit maakt ons uniek

Vastgeroest blijven in oude gewoontes en in dat wat bekend is? Daar doen we bij DoubleWeb niet aan. Onze focus ligt op groei. En we streven continu naar het allerbeste resultaat. Het zal je dan ook niet verbazen dat we niet zomaar handelen op gevoel. 

Websites en webshops richten we zó in dat we sturen op conversie (oftewel: gedragsbeïnvloeding van de bezoeker). En keuzes maken we op basis van kennis van online marketing. Wist je namelijk dat onlinemarketingbureau DoubleSmart ons zusterbedrijf is? En dat deze specialisten zich op dezelfde werkvloer bevinden? Bij veel projecten werk je met hen samen. Wel zo effectief én natuurlijk gezellig! 

De soort klanten waarvoor we werken

Van een tandarts tot een kinderopvang. Van een specialist Chinese voeding tot een makelaar. En van een siroopwafelfabriek tot een meubelmaker. Ja echt, we doen het allemaal! De soort bedrijven waarvoor DoubleWeb werkt zijn superdivers. En dat maakt de werkdag van een DoubleWebber dus enorm afwisselend. Hoe tof is dat? 

Voordelen van werken bij DoubleWeb.

Onbeperkt opleidingsbudget

Een interessante lezing bijwonen in het buitenland? Je neus in een boek steken tijdens werktijd? Of een dagje op pad om een cursus bij te wonen? Het kan allemaal! Bij DoubleWeb krijg je een onbeperkt opleidingsbudget én een dagdeel per week de tijd om te investeren in je groei. Want wij geloven erin: van jezelf ontwikkelen wordt iedereen beter. Jij, onze klanten én het bedrijf. 

Een sterk teamgevoel

Eén team, één taak! Da. motto is terug te zien in alles wat we doen. Bij DoubleWeb kom je echt terecht in een warm bad. Iedereen kan met elkaar door één deur, we werken allemaal volgens dezelfde kernwaarden en we trekken er regelmatig samen op uit voor een teamuitje (in binnen- én buitenland!). Een fijne sfeer op én buiten de werkvloer dus! 

Flexibele werktijden en -plek

Extreem vroege vogels en middagpiekers: bij ons zijn ze allemaal welkom. Jij kiest zelf hoe laat en waar je werkt. Natuurlijk vinden we het gezellig als je een aantal keer per week je gezicht laat zien op kantoor. Maar gedeeltelijk thuiswerken is geen probleem. Bij DoubleWeb pas je je agenda en werkplek aan aan jouw wensen en persoonlijke situatie! 

Snelgroeiende organisatie

DoubleWeb heeft een FD Gazellen Award en is daarmee officieel bekroond tot één van de snelstgroeiende organisaties van Nederland! Niet alleen zegt dat iets over de goede prestaties die we behalen als bedrijf. Ook kun je hieruit opmaken dat onze medewerkers het écht leuk vinden om bij ons te werken. Je leert regelmatig nieuwe mensen kennen en bovendien heb je continu de kans om door te groeien binnen het team. 

Grote waardering van klanten

Websitecodes schrijven, een logo ontwerpen of een mooi webdesign maken: voor onze klanten is het algebra. Maar jij bent er een ster in! Hoe tof is het dan om bedrijven te verblijden met jouw talent? Samen vuren we toffe websites het web op waar onze klanten ons enorm dankbaar voor zijn. En waarmee je écht impact maakt.

Onze klanten beoordelen ons met een:

Onze geschiedenis

Van een kleine organisatie met een paar medewerkers tot een volwaardig team aan webbouwers en -designers. DoubleWeb heeft een flinke groeispurt gemaakt sinds de oprichting in 2016! We geven je graag een kijkje in onze geschiedenis en delen onze grootste mijlpalen.

2023

 • Buitenlandtrip naar Boedapest
 • FD Gazelle Award 2023
 • Versterking van 5 nieuwe medewerkers
 • Voor het eerst groter dan 10 medewerkers

2022

 • Buitenlandtrip naar Valencia
 • 75+ positieve referenties
 • Voor het eerst gewerkt met remote collega’s

2021

 • Weekendtrip naar Maastricht

2020

 • 50+ positieve referenties
 • Werkplekken door het hele land (thanks Covid)

2019

2018

 • Vijfkoppig team

2017

 • 25+ positieve referenties
 • Eerste koppeling met externe systemen gemaakt

2016

 • Oprichting DoubleWeb

Solliciteren in 4 stappen

1. Reageren op vacature

Heb je een vacature gespot waar je razend enthousiast van werd? Of trek je de stoute schoenen aan en stuur je een open sollicitatie? Tof! We zien je cv en motivatiebrief graag verschijnen. Binnen 5 werkdagen hoor je of we genoeg aanknopingspunten zien om je uit te nodigen voor een gesprek bij ons op kantoor. 

2. Kennismakingsgesprek

Geen vragenvuur of interview, maar gewoon een prettig gesprek. Tijdens de eerste ontmoeting bij ons op kantoor maken we rustig kennis met elkaar. Met andere woorden: we horen graag wie je bent, wat jouw drijfveren zijn en wat je belangrijk vindt in het leven. Natuurlijk gaan we ook in op de functie. Maar het belangrijkste doel van dit gesprek is om erachter te komen of je in het team past. 

3. Gesprek op inhoud van functie

Ben je nog steeds enthousiast en zijn wij dat ook? Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Hierin gaan we wél dieper in op de inhoud van de functie en horen we graag meer over jouw ervaring en kwaliteiten. Waarom ben jij nu dé geschikte persoon voor deze functie? En hoe wil jij jezelf ontwikkelen in de komende jaren? Vertel het ons! 

4. Arbeidsvoorwaarden

Alle 3 de stappen met succes doorlopen? Gefeliciteerd! We willen je supergraag in het team een doen een voorstel met de arbeidsvoorwaarden. Contract tekenen maar en het is zover: je nieuwe uitdaging gaat van start! 

Jouw toekomstige collega’s.

Teamlead Development
Digital projectmanager
Strateeg & CEO
Designer en UX-specialist
Kom jij bij ons werken?

Werk waar we trots op zijn

Cora Dijkhuizen – Als start-up onderneming komt er heel veel op je af. Wat is het doel? Waar staan we voor en hoe leggen we dit vast in kernwaarden? Hoe maken we de onderneming zichtbaar? En er lijkt altijd te weinig tijd en te weinig geld te zijn. Dus een keuze maken voor een partner die daarbij helpt […]


Avant Groep – DoubleWeb heeft voor Avant groep een nieuwe website gebouwd en ondersteunt ons ook met het onderhoud hiervan. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en het traject ernaartoe. Vragen of aanpassingen worden altijd zeer snel opgepakt. Kortom, wij zijn erg tevreden over de samenwerking en bevelen DoubleWeb zeker aan!


Maikel Thijssen – Na prettige samenwerking bij Doublesmart, werd het tijd voor een nieuwe website. Super dat dit allemaal onder een dak kan. Zo kunnen de resultaten van de marketing ook gebruikt worden bij het bouwen van een nieuwe website. het contact loopt super, en de mannen weten écht wat ze doen. Ik beveel Doubleweb daarom ook iedereen […]

Blijf op de hoogte

Werken bij DoubleWeb Werken bij DoubleWeb