Webdevelopment: onze speerpunten

WordPress als basis

Alle websites die onze WordPress developers ontwikkelen, zijn WordPress websites. Kenmerken van een WordPress website zijn dat de website steeds up-to-date blijft en daarnaast gebruiksvriendelijk en veilig is.

Naast WordPress websites ontwikkelen we WooCommerce webshops. WooCommerce is een plugin voor WordPress waarmee je aan een WordPress website een webshopfunctionaliteit toevoegt. We kunnen op die manier een overzichtelijke, gemakkelijk te beheren webshop voor je opzetten.

Converterende websites

Aan een website die ‘het showpaard uithangt’ heb je niets. Het is een mooi visitekaartje, maar helpt je niet verder. De websites die wij maken zijn werkpaarden: we ontwikkelen ze op basis van een conversiegericht design dat er niet alleen modern en aansprekend uitziet, maar dat vooral zo is uitgedacht dat het je bezoekers verleidt tot conversie.

Samen online impact maken met een converterende website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties

Feedback zeer welkom!

Ons werk als WordPress specialist staat of valt bij input en feedback van jouw kant: zonder jouw mening, verbeterpunten en feedback kunnen we niet het product neerzetten dat jij voor ogen hebt. Het is daarom voor ons niet meer dan logisch dat jij je actief met ons werk bezighoudt, ideeën oppert, feedback geeft en ons bijstuurt als we een verkeerde afslag dreigen te nemen. Kortom: we werken niet voor je, maar met je. Tijdens het developmentproces heb je dan ook steeds de mogelijkheid om ons uitgebreid van input en feedback te voorzien. Wij zijn pas tevreden als jij de website hebt die je wilt.

Techniek is de kern van je website

Een technische basis is de kern van een goedlopende website. De specialisten van DoubleWeb ontwikkelen een framework en richten dat in op basis van snelheid, SEO-vriendelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij zorgen ervoor dat je niet zelf met de techniek bezig hoeft te zijn: het technische gedeelte kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

Kwaliteit en veelzijdigheid dankzij open source

Wij ontwikkelen al onze websites op basis van WordPress. WordPress is open source software: dagelijks werken duizenden programmeurs aan het systeem en de code. Deze verbeteringen in de code komen vrij door middel van (gratis) updates in het systeem. Het systeem van de website wordt dus continu kosteloos technisch verbeterd en onderhouden. De ontwikkelingen van de WordPress-systemen zijn open, waardoor plugins met andere systemen eenvoudig kunnen worden gerealiseerd. Dit betekent dat we jouw website eenvoudig met andere systemen kunnen laten communiceren. Wil je je website koppelen aan bijvoorbeeld je CRM, je boekhoudprogramma of een betaalpartner, dan realiseren we die koppeling graag voor je.

Annelous Neven

24-05-2018
DoubleWeb is klant-, service- en resultaatgericht. Het bedrijf heeft de laatste kennis voor handen, zijn razendsnel met opleveren en helpen waar nodig.

Je website laten ontwikkelen door DoubleWeb: zo werkt het

Als we een website ontwikkelen, gaan we op een systematische manier te werk. Onze werkwijze ziet er als volgt uit:

 1. Kick-off meeting: samen bespreken we je wensen en bekijken wat je website nodig heeft om je doelgroep aan te spreken;
 2. Strategie: we zetten de bevindingen uit de kick-off meeting om in een strategie en een helder stappenplan;
 3. Design: onze designer maakt een uniek ontwerp op basis van jouw wensen. Jij kijkt over zijn schouder mee en geeft input;
 4. Development: als je akkoord bent met het design, begint de fase van webdevelopment. De webdeveloper brengt het design in de praktijk en bouwt een SEO-vriendelijke, snelle en veilige website;
 5. Livegang: ben je tevreden met de website, dan is het tijd voor de livegang. Je krijgt van ons een training zodat je gemakkelijk zelf je website kunt beheren;
 6. Leadgeneratie: ons zusterbedrijf DoubleSmart is gespecialiseerd in online marketing en helpt je graag je website zo in te zetten dat die een betrouwbare stroom van leads en klanten oplevert.

Webdevelopment van DoubleWeb: de voordelen

We hebben al heel wat klanten blij gemaakt met ons werk. Zij klopten bij ons aan voor webdevelopment om de volgende redenen:

 • Wij leveren maatwerk: je krijgt een uniek product dat jouw stempel draagt;
 • Meedenken is ons sterke punt: zonder jouw input en feedback kunnen wij ons werk niet goed doen;
 • Ons werk en onze aanpak worden beoordeeld met een 4,9/5 (op basis van 50+ reviews);
 • Op hulpvragen reageren we snel, sowieso altijd binnen 24 uur;
 • Je kunt onze storingsdienst 24/7 bereiken.

Je bedrijf online van a tot z met DoubleWeb

Je kunt (lang) niet alleen voor webdevelopment bij ons terecht. We helpen je van a tot z aan een (nieuwe) website doordat we alle specialisten voor de volgende diensten bij ons in Gouda onder één dak hebben zitten:

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website, een webdeveloper, een designer voor je website of een ontwerper voor je logo en huisstijl: bij ons zit je goed. Je bent van harte welkom om binnenkort onze goede koffie te komen uitproberen 😊

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op!

Webdevelopment FAQ

Blijft de techniek up-to-date?

Ja! Onze webdevelopers bouwen alleen websites in het contentmanagementsysteem WordPress, dat voortdurend verbeterd wordt met gratis updates. We houden voortdurend in de gaten of alles nog up-to-date is en of de website nog goed werkt. Loopt er iets spaak? We staan voor je klaar.

DoubleWeb ontwikkelt alleen websites in WordPress, een open-source contentmanagementsysteem. Dat doen we omdat open-source software door iedereen verbeterd kan worden. We zijn dus niet afhankelijk van de softwaredevelopers van WordPress voor verbeteringen: dagelijks werken er duizenden programmeurs aan WordPress.

Natuurlijk! Een van de onderdelen waar we bij het ontwikkelen van een nieuwe website veel aandacht aan besteden, is zoekmachineoptimalisatie oftewel een (potentiële) goede vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Ook hierom zijn we heel blij met WordPress: dit systeem is heel zoekmachinevriendelijk en geeft je website een goed fundament voor optimale vindbaarheid.

Ja, je kunt zelf de content van je website of webshop beheren. Je bent dus niet afhankelijk van DoubleWeb als je nieuwe pagina’s wilt maken of content wilt aanpassen. Maar onze developers zijn gelukkig maar één belletje van je verwijderd als er technisch iets niet goed gaat.

Webdevelopment Webdevelopment