Webdevelopment

De WordPress specialisten van DoubleWeb in Gouda geloven in open source; professionele webdevelopment gericht op hoogwaardige kwaliteit. Techniek zit bij ons in de genen en we gaan geen uitdaging uit de weg. Hoe complexer de vraag, hoe interessanter wij het vinden.

Techniek is de kern van je website

Een technische basis is de kern van een goedlopende website. De specialisten van DoubleWeb in de binnenstad van Gouda ontwikkelen een framework die wordt ingericht op basis van snelheid, SEO en gebruiksvriendelijkheid. Wij zorgen ervoor dat je niet zelf met de techniek hoeft bezig te zijn; op deze manier weten we een basis te creëren tussen vorm en techniek.

Kwaliteit middels Open Source

Bij DoubleWeb staat kwaliteit voorop. Voor de ontwikkeling gebruiken wij Open Source software, zoals WordPress. In het geval van WordPress werken dagelijks duizenden programmeurs aan het systeem en de code. Deze verbeteringen in de code komen vrij door middel van (gratis) updates in het systeem. Het systeem van de website wordt dus kosteloos technisch verbeterd en onderhouden. De ontwikkelingen van de WordPress-systemen zijn open waardoor plugins met andere systemen eenvoudig worden gerealiseerd. Dit betekent dat jouw website eenvoudig met andere systemen kan communiceren. DoubleWeb biedt dan ook de mogelijkheid om je site te koppelen aan systemen die de bedrijfsvoering makkelijker maken. Denk hierbij aan een boekhoudprogramma, een betaalpartner of een koppeling voor de reisplanning.

Testen en livegang

Gedurende de ontwikkeling van de website, werken wij gestructureerd en testen en monitoren we de websites uitvoerig voordat ze live gaan. Wanneer alle lichten op groen staan, gaat de website live. Op deze manier gaan we elke verrassing uit de weg; die van jou, die van ons en die van de bezoeker.

Webdevelopment Gouda en omstreken

Meer informatie over de mogelijkheden van webdevelopment Gouda? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor kleine, middel en grote bedrijven buiten Gouda helpt DoubleWeb je graag verder. Laat van je horen en bel of mail ons even. Zouden we leuk vinden, we praten graag over ons vak!

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Wij ontwikkelen te gekke websites! Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk ons werk