Michael Parry
Gezelligheidsman met de aanstekelijkste lach van het kantoor en een haat-liefdeverhouding met hoog-laagmeubilair (gehecht aan zijn zit-stabureau, maar op een stapelbed krijgt hij last van de zwaartekracht). Speelt in zijn vrije tijd de PlayStation uit en onder werktijd WordPress. Deze lead developer zet graag een stap extra, wat ons tevreden klanten en een tevreden Michael oplevert.
Remco Zuidbroek
Deze project- en accountmanager wordt enthousiast van commercieel te maken ideeën. Zijn nieuwste idee is om als volwassene ook gewoon op een railrunner de trein in te gaan (zeker commercieel interessant). Was graag piloot geworden en heeft dat bevlogene en die liefde voor grote hoogten gelukkig vast weten te houden: is gek op ondernemen en helpt jou als klant de hoogte in met weloverwogen adviezen over je online kansen.
Joost van der Vlist
Elke dag lacht hem toe zolang hij ’s morgens maar zijn rituele beschuitje mag nuttigen bij het ontbijt. Deze designer pur sang zou graag zijn eigen droomhuis ontwerpen en helpen bouwen, maar haalt gelukkig ook voldoening uit designwerk bij DoubleWeb. Ontwerpt (naast architectonische hoogstandjes) de prachtigste websites, logo’s en huisstijlen voor je.
Jeffrey Keijzer
Krijg je Jeffrey aan de lijn, dan hoor je het gelijk: dit is een geboren radiomaker inclusief lekkere radiostem (jaja, die van de FEBO Vlamballenreclame!). Gelukkig maakt deze developer niet alleen mooie dingen vanachter een mengpaneel, maar ook vanachter een toetsenbord. Zijn levensmotto is ‘doe alles, mis niks’ en in z’n vrije tijd kruipt ‘ie daarom ook nog achter het mengpaneel voor zijn eigen podcast. Multigetalenteerd heet dat.
Ivonne Kaptein
Schrikt regelmatig uit angst om te schrikken. Bouwt daarnaast graag haar eigen feestje (ook heel gezellig voor de rest!). Deze creatieve designer met een zachte g geniet het meest van de juiste snaar raken met een design dat precies bij de klant past. Geniet overigens ook van brandschone borden, dus schrik niet als ze de jouwe bij de lunch ook leegschraapt.
Rick Zuidbroek
And here’s to you Expeditie Robinson: Rick wil meedoen! Hij regelt wel gelijk internet en opent een kantoor aan huis, want denken in mogelijkheden is zijn specialisme. Wij zien hem wel als Robinson: deze online marketingheld is een echte motivator en optimizer. Wordt wild van LEGO en slaagt er ook voor onze klanten in om alle marketingbouwstenen slim te combineren tot een superstrak resultaat.
Robert Tesselaar
Een design ombouwen naar een werkende website dat is waar je Robert voor mag wakker maken. Daarnaast helpt hij ook maar al te graag onze klanten bij WordPress vraagstukken die ze hebben. De ultieme junior WordPress developer dus!
Joseph Eneldas
Maak kennis met de nieuwste aanwinst van ons team. Joseph is een ervaren programmeur en gaat geen technische uitdaging uit de weg. Met Joseph als senior WordPress Specialist kunnen we elke klant verder helpen.

The ultimate DoubleWeb calling guide.

  • Technische moeilijkheden? Bel Michael of Jeffrey!
  • Wil je iemand aan de lijn die strategisch meedenkt, vraag dan om een Zuidbroek.
  • Iemand nodig voor unieke designs? Bel Joost!
  • Gek op duidelijke uitleg inclusief onderkoelde woordgrappen? Jeffrey is je man.

 

Team Team