Michael Parry

Als lead developer, beheert hij alle technische zaken. Zo houdt Michael zich bezig met WordPress development, hosting en technische doorontwikkeling. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, maakt hij websites beter en sneller. Michael streeft naar continue verbetering van de dienstverlening.

0182-359303

Remco Zuidbroek

Als accountmanager en projectmanager begeleidt Remco projecten en bewaakt hij de planning en organisatie. Hij is de spil tussen de ontwikkelaar en eindgebruiker en denkt mee in de commerciële kansen voor de klanten.

0182-359303

Rick Zuidbroek

Als online marketing consultant geeft hij tijdens de developmentfase advies op het gebied van website-structuur, gebruiksvriendelijkheid en web analytics. Als consultant bij DoubleWeb zorgt hij ervoor dat iedere commerciële kans optimaal wordt benut.

0182-359303

Joost van der Vlist

Als ontwerper van digitale concepten gebruikt Joost innovatieve technieken om gebruikers te overtuigen, zodat gebruikerservaringen betekenisvoller worden. Ook als het gaat om business development of huisstijl ontwikkeling draagt Joost z’n steentje bij.

0182-359303

Jeffrey Keijzer

Als WordPress specialist werkt Jeffrey met oog voor detail. Hij maakt graag gebruiksvriendelijke en conversie gerichte websites. Jeffrey zoekt altijd naar de beste oplossing voor een vraagstuk.

0182-359303