Samen impact maken

Jij wil een website die je meer klanten en omzet oplevert. Wij willen alles weten over jouw branding, doelgroep en markt. Combineer onze kennis en je hebt een website die écht impact maakt.


Een specialist voor elke klus

Strategen, designers, developers en online marketeers: je vindt ze bij ons allemaal onder één dak. Stuk voor stuk dragen ze hun steentje bij om jouw website optimaal te laten presteren.


Het beste resultaat

Aan ons heb je méér dan een partij die jouw (vernieuwde) website het web op vuurt. We denken met je mee op strategisch niveau en komen zo samen tot het beste resultaat.

Extra klanten met sterke website

Een website heb je uiteindelijk met één doel: extra klanten binnenhalen. Je wil je bezoekers van de juiste informatie voorzien, overtuigen om voor jou te kiezen en uiteindelijk tot actie laten overgaan. Zo logisch als dat klinkt, zo ingewikkeld dat in werkelijkheid is. Want: hoe doe je dat eigenlijk?

Bij DoubleWeb weten we dat een website maken verdergaat dan het in elkaar flansen van een mooi design. Bij ons krijg je een website die werkt. Die gemaakt is voor gebruiker en zoekmachine. En die jou daadwerkelijk meer klanten oplevert.

Bedrijven die je voor waren

“Wow, wat zijn wij blij met onze nieuwe sites en alles wat jullie daarvoor gedaan hebben!”

3x Waarvan een goede website jou laat profiteren.

1. Je website wordt beter vindbaar in Google

Keuzes maken we op basis van onlinemarketingkennis. Daardoor word je beter vindbaar in Google en krijg je meer websitebezoekers.


2. Bezoekers gaan vaker over tot actie

Waar moet die call to action-button staan? Welke kleuren doen het goed? En wat mag verder niet ontbreken? Wij weten waarmee jij je bezoekers overtuigt.


3. Je onderscheidt jezelf met een uniek ontwerp

Jouw organisatie zodanig profileren, dat klanten inzien waarom ze specifiek voor jou moeten kiezen; samen krijgen we scherp hoe je dat het beste doet.

Samen online impact maken met een converterende website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties

Hoe we resultaat behalen

Beter vindbaar zijn in Google, je klanten overtuigen en jezelf krachtig profileren dus. Dat is waarin je bij DoubleWeb investeert. En hoe leuk en aardig dat ook allemaal klinkt, jij wil natuurlijk weten: hoe doen jullie dat dan precies? Oftewel: van welke middelen maken jullie gebruik? Grofweg houden we bij het creëren van jouw WordPress-website rekening met onderstaande 3 zaken. Los gezien van jouw wensen, huisstijl en doelen natuurlijk.

1. Uitkomsten zoekwoordenonderzoek

Voordat we ons creatieve brein erop loslaten, duiken we de statistieken in. Welke relevante zoektermen worden vaak ingetikt op Google? En naar welke informatie is jouw doelgroep nu écht op zoek? De uitkomsten van dit onderzoek vormen de basis van jouw nieuwe website.

2. Een goede menustructuur

We nemen jouw menustructuur grondig onder de loep en gaan op zoek naar kansen voor verbetering. Je bezoeker vindt zo niet alleen sneller wat hij/zij zoekt. Ook levert een goede structuur je een hogere plek op in de zoekresultaten van Google. Is je website namelijk beter te begrijpen voor je gebruikers, dan geldt dat voor Google net zo.

3. Kennis van CRO

Dankzij onze kennis van CRO (conversieoptimalisatie) weten we precies hoe je het brein van je bezoekers beïnvloedt en aanzet tot actie. Ook daar houden we rekening mee bij het maken van je website. Call to action-buttons zetten we bijvoorbeeld op de juiste plek, we gebruiken de juiste kleurcombinaties en we zorgen ervoor dat je het unieke karakter van jouw organisatie nog eens extra benadrukt.

Cases waar we trots op zijn

In 5 stappen een resultaatgerichte website

Bij DoubleWeb geloven we in de kracht van samenwerken. Vier ogen zien meer dan twee. En diverse kennis combineren leidt tot betere resultaten.

Ben je dus van plan jouw vraagstuk blindelings bij ons over de schutting te gooien en pas na livegang weer op de radar te verschijnen? Dan ben je hier verkeerd. Maar wil je nauw in contact blijven en samen een website maken die écht impact maakt? Dan is DoubleWeb jouw ideale partner.

Kort samengevat creëer je bij ons in 5 stappen een resultaatgerichte website:

  1. Websitestrategie. In een persoonlijk gesprek vertel je ons uitgebreid wat je wensen, eisen, doelen en doelgroep(en) zijn. Samen komen we tot een effectief strategisch plan.
  2. Zoekwoordenonderzoek. We steken onze neus in de data en onderzoeken op welke relevante zoektermen veel wordt gegoogeld.
  3. Design. We doen een voorstel voor een websitedesign en houden hierbij rekening met jouw huisstijl, zoekwoorden, een zoekmachinevriendelijke menustructuur en CRO-inzichten.
  4. Ontwikkeling. Na jouw definitieve akkoord op het design gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de website.
  5. Implementatie. Staan alle puntjes op de i? Dan is het tijd om live te gaan en te profiteren van extra klanten!

Samen online impact maken met een converterende website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties

Ook na livegang blijven groeien?

Natuurlijk draagt een goede, gebruiksvriendelijke website bij aan extra klanten en omzet. Maar wil je ook na je livegang blijven groeien en nóg meer resultaat behalen, dan doe je er goed aan te investeren in alle facetten van online marketing. En, goed nieuws: ook die specialisten zijn te spotten in ons Goudse kantoorpand!

SEO, SEA, social media marketing en CRO: bij ons zusterbedrijf DoubleSmart kun je voor alle vier terecht. DoubleSmart helpt je om nog beter vindbaar te worden online; op alle kanalen!

Het beste van drie werelden?

Met onze kennis van WordPress, converterende websites én online marketing zorgen we voor mooie, slimme én Googlevriendelijke websites. Wat wil je nog meer? Neem snel contact met ons op!

Websites die impact maken Websites die impact maken