27-07-2023

Blij met onze vernieuwde website. Vooral de ondersteuning is top.
Dank Michael Parry en team.

5 5
14-07-2023

In samenwerking met Doubleweb hebben we 2 volledig nieuwe websites neergezet, waarin onze merkwaarden mooi terugkomen. De samenwerking met Doubleweb, ons reclamebureau en onze organisatie is fijn verlopen. Ook nu we live zijn verloopt het contact snel en duidelijk en voeren we steeds mooie verbeterpunten toe.

4 5
DoubleWeb
15-12-2022

Als start-up onderneming komt er heel veel op je af. Wat is het doel? Waar staan we voor en hoe leggen we dit vast in kernwaarden? Hoe maken we de onderneming zichtbaar? En er lijkt altijd te weinig tijd en te weinig geld te zijn. Dus een keuze maken voor een partner die daarbij helpt kan een slimme oplossing zijn. Na één kennismakingsgesprek wisten wij dat DoubleWeb in Gouda de juiste keuze was om Groene Erfenis vorm te geven. Wij zijn supertrots op het eindresultaat van website, visitekaartjes en flyers, dank!

5 5
DoubleWeb
08-11-2022

DoubleWeb heeft voor ons de nieuwe website van Het Energie Bespaarhuis gebouwd en we zijn erg blij met het resultaat. Vanaf het eerste contact tot oplevering een fijne samenwerking met kundige medewerkers.

5 5
DoubleWeb
28-10-2022

Zeer tevreden over de website die DoubleWeb voor Hashtag GROW heeft gemaakt. Met alle kennis die ze in huis hebben zijn al mijn wensen omgezet naar creatieve ideeën voor een mooie website. Heel blij met het eindresultaat.

5 5
DoubleWeb
24-10-2022

Perfect geholpen afgelopen tijd voor het maken van onze nieuwe internet site.
Wordt goed meegedacht en geluisterd naar je wensen. Daarop geven hen ook duidelijk hen mening en advies wat het beste zo zijn voor je.
Leuke en gezellige groep medewerkers. Positieve sfeer hangt er.
Wij zijn uitermate tevreden over hoe het gegaan is.
Op naar het volgende project aankomende maanden voor de volgende site.

5 5
DoubleWeb
09-09-2022

Wij zijn heel blij dat DoubleWeb ons (Gouda bij Kaarslicht) heeft kunnen helpen om onze website te vernieuwen. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en hebben op basis van onze huisstijl een prachtige en frisse website neergezet.
Ze doen ook voor ons de hosting, wat betekende dat ook onze mailserver verhuisd moest worden en dat is echt geruisloos gebeurd.
Een top bedrijf met kundige en klantgerichte medewerkers.

5 5
DoubleWeb
19-08-2022

Top bedrijf, prettig contact en denken met je mee!

5 5
DoubleWeb
26-07-2022

DoubleWeb heeft voor Avant groep een nieuwe website gebouwd en ondersteunt ons ook met het onderhoud hiervan. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en het traject ernaartoe. Vragen of aanpassingen worden altijd zeer snel opgepakt.

Kortom, wij zijn erg tevreden over de samenwerking en bevelen DoubleWeb zeker aan!

5 5
DoubleWeb
29-06-2022

DoubleWeb levert een goed product. In overleg wordt de website ontworpen en gebouwd met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

5 5
DoubleWeb
22-06-2022

DoubleWeb heeft voor Yielder Group een nieuwe corporate website ontworpen, gebouwd en opgeleverd met een WordPress contentmanagementsysteem. We zijn erg tevreden over het design, de betrokkenheid van het team en de kwaliteit van de oplevering.

5 5
DoubleWeb
21-06-2022
5 5
DoubleWeb
30-03-2022

Communicatie ging vlot en het resultaat mag er wezen! Ik ben jullie erg dankbaar!

5 5
DoubleWeb
23-03-2022

Je wilt een website en wat heb je dan nodig? Een bureau dat er verstand van heeft, meedenkt met wat je wilt en vriendelijk en geduldig kan uitleggen hoe de dingen werken.
Dit ervaar ik zeker Double Web. Er wordt meegedacht en geluisterd naar mijn wensen.
De uitleg over hoe ik zelf aanpassingen kan doen, zoals teksten en foto’s toevoegen, is duidelijk en prettig. En….stel dat het me toch niet lukt, ik kan altijd aan de bel trekken voor hulp en begeleiding.
Dit geeft mij een goed gevoel.

5 5
DoubleWeb
01-03-2022

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe website, gemaakt door DoubleWeb! De website is boven verwachting. DoubleWeb heeft creatief meegedacht en wist de website snel te realiseren.

5 5
DoubleWeb
13-01-2022

Positief: Kwaliteit, Waarde

Wij zijn kort geleden overgestapt naar doubleweb voor hosting en onderhoud. Tevens heb ik doubleweb wat verbeteringen aan onze website door laten voeren. We hebben al met verschillende bedrijven samengewerkt voor hosting en onderhoud. In Doubleweb hebben we een partij gevonden die technisch wederom een stukje beter onderlegd is als de vorige partij. En de hosting is supersnel. Ga zo door doubleweb!

5 5
DoubleWeb
08-12-2021

Positief: Waarde

Good close cooperation. Good advice and design of our new website.
DoubleWeb helps to think along.

5 5
DoubleWeb
20-10-2021

Positief: Kwaliteit

Onze website is gebouwd door DoubleWeb. Wij zijn daar zeer tevreden over. Want met hun kennis en expertise zorgen zij ervoor dat wij de juiste uitstraling hebben naar onze bestaande en toekomstige klanten.

5 5
DoubleWeb
05-08-2021

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Wij hebben recent onze website laten ontwerpen door DoubleWeb.
Wij hebben de begeleiding en uitleg als duidelijk en helder ervaren en raden het iedereen die op zoek is naar een nieuwe website aan om het bij DoubleWeb te laten ontwikkelen.

5 5
DoubleWeb
09-03-2021

Fijne en prettige mensen, die actief meedenken, snel reageren en met oplossingen komen. 👍 Wij zijn zeer tevreden.

5 5
DoubleWeb
02-03-2021

Positief: Professionaliteit

Ontzettend fijne club, prettig contact en zeker een toegevoegde waarde als zakelijke partner.

5 5
DoubleWeb
19-01-2021

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

Goede kwaliteit en passend advies. Dankzij DoubleWeb heb ik een mooie professionele website.

5 5
DoubleWeb
16-01-2021

Om een volgende stap te zetten , hebben we besloten onze website totaal te vernieuwen (hier had Joost een grote rol in) en onder te brengen bij Doubleweb.
Wij zijn zeer tevreden over het geleverd resultaat en ook vooral hoe actief er word mee gedacht.

5 5
DoubleWeb
18-12-2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

DoubleWeb heeft voor ons een hele mooi website gemaakt! Communicatie over ideeën was ook top!

5 5
DoubleWeb
15-12-2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Deskundigheid, kwaliteit en vertrouwen zijn aspecten die DoubleWeb kenmerken. Voeren niet enkel uit, maar denken mee in oplossingen. Zeer prettige samenwerking!

5 5
DoubleWeb
30-10-2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Resposiviteit, Waard

Makkelijk schakelen, korte lijnen en duidelijk advies! Ze denken pro-actief met je mee en laten keer op keer zien dat het inschakelen van DoubleWeb echt meerwaarde heeft. Doordat je vaste contactpersonen hebt zijn ze met jou en je business bekend waardoor je vraagstuk direct efficiënt kan worden opgepakt! Het is echt een warm zakelijke samenwerking.

4 5
DoubleWeb
27-07-2020

Zeer betrokken en professioneel!
DoubleWeb heeft mijn logo ontworpen. Het begon met een gesprek die ik met Joost en Remco had. Joost is toen aan de slag gegaan en het bleek gelijk dat die vanuit dat ene gesprek wist wat ik wilde en wie ik ben. Echt super geholpen, ook alles wat je nodig heb voor en van je logo geleverd gekregen. Nogmaals bedankt! En Michael natuurlijk voor mijn mail!

5 5
DoubleWeb
22-07-2020

Een heel prettig bedrijf om mee samen te werken: DoubleWeb. No-nonsense en pro-actief zijn de termen die bij me opkomen als ik aan DoubleWeb denk. Ook per telefoon goed bereikbaar en dan word je vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Nuttige adviezen gehad. Communicatie is helder. Er wordt gewerkt met een ticket-systeem waardoor alle onderwerpen keurig in partjes verdeeld worden. We hadden een nieuwe website in ontwikkeling en dat is door DoubleWeb prima afgerond. Bedankt Michael, Jeffrey en DW-team!
Lydia Bos, Bos Pianoservice

5 5
DoubleWeb
17-06-2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

5 5
DoubleWeb
28-05-2020

Na prettige samenwerking bij Doublesmart, werd het tijd voor een nieuwe website. Super dat dit allemaal onder een dak kan. Zo kunnen de resultaten van de marketing ook gebruikt worden bij het bouwen van een nieuwe website. het contact loopt super, en de mannen weten écht wat ze doen. Ik beveel Doubleweb daarom ook iedereen aan !

5 5
DoubleWeb
02-04-2020

Voor het realiseren van een professionele website ben je bij Doubleweb aan het juiste adres. Van oriëntatiegesprek tot oplevering van de website was het super om samen te werken. Aan kennis en service geen gebrek bij Doubleweb. Namens Kalmeijer Keukens & Interieur nogmaals dank!

5 5
DoubleWeb
31-03-2020

Zeer goede en snelle – same day – service.

5 5
DoubleWeb
18-03-2020

Zeer prettige en correcte partner met verstand van zaken!

5 5
DoubleWeb
08-02-2020

DoubleWeb heeft voor de website van het Platform Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland goed meegedacht over een site die aansluit op de behoeften van onze doelgroep, ondernemers. Binnen de landelijk vastgestelde huisstijl hebben zij met een creatieve én praktische benadering een mooie website ontworpen. Ook in de fase na design en oplevering is er nauw contact met ons onderhouden over het maken van content en het verdere gebruik van de website. Het was telkens erg fijn schakelen met DoubleWeb en ze zijn heel toegankelijk. DoubleWeb krijgt van mij 5 sterren!

5 5
DoubleWeb
01-02-2020

Top service! Sinds enige tijd onze webhosting bij double web en zijn erg te spreken. We hebben altijd persoonlijk contact met Michael en hij regelt altijd alles snel en accuraat. Een aanrader.

5 5
DoubleWeb
22-04-2020

DoubleWeb heeft een aantal jaar geleden een webwinkel gebouwd voor A. Molenaar Zand en Grond en deze geïntegreerd in de website die we toen hadden. Vanaf dat moment is de vindbaarheid van de website steeds wat verder verbeterd en kwamen er meer en meer bestellingen binnen in de webwinkel. De website was qua design en techniek verouderd en daarom toe aan vervanging.

In 2019 hebben we DoubleWeb daarom de opdracht gegeven om een design op maat te laten maken met daarin een video op de homepagina en verder veel ruimte voor afbeeldingen van ons materieel en de projecten die we uitvoeren.

Ook de webwinkel is in een nieuw jasje gestoken, waarbij er rekening gehouden is dat mensen die zand of grond bestellen niet afgeleid worden tijdens hun bestelling. DoubleWeb onderhoudt voor ons de website en voegt waar nodig nieuwe foto’s en berichten toe.

5 5
DoubleWeb
28-04-2020

DoubleWeb heeft onze website gebouwd en ook in beheer. Ze hebben de website gebouwd en samen met Double Smart de teksten op de website verzorgd.

Het is een gedreven onderneming met passie voor hun vak. Dankzij hun advies is het resultaat boven verwachting. Kortom: een bedrijf dat staat voor kwaliteit!

5 5
DoubleWeb
22-05-2019

DoubleWeb heeft sinds kort onze website in beheer.
Daarnaast worden we ook heel goed geholpen met alle SEA SEO zaken.
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Nette en goede afhandeling van vragen of wensen. Kortom zeer tevreden!

5 5
DoubleWeb
10-07-2019
5 5
DoubleWeb
17-06-2019

Doubleweb heeft voor ons (FrameStory Software) een prachtige website ontworpen. Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten en service!

5 5
DoubleWeb
31-05-2019
5 5
DoubleWeb
23-05-2019

DoubleWeb is een hele fijne partner om mee samen te werken, goede adequate oplossingen en veel vakkennis. Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening en de snelheid waarmee geschakeld wordt.

Een 10 met een griffel voor dit fijne bedrijf!

5 5
DoubleWeb
16-05-2019

Super tevreden. Zowel met het maken van mijn website als met het zorgen dat mijn website gevonden wordt. Dank!

5 5
DoubleWeb
01-05-2019

Sinds een aantal maanden ontzorgt DoubleWeb ons volledig met alles wat met onze website te maken heeft. Bij onze vorige partij lag de lat heel hoog, dus de verwachtingen waren hooggespannen toen wij de overstap maakten. Inmiddels zijn we erg blij met onze stap. Michael en zijn team leveren topkwaliteit met een hoge servicegraad en een hoge mate van flexibiliteit. Daarnaast draait alles technisch perfect dus wij zijn zeer blij met onze keuze voor DoubleWeb.

5 5
DoubleWeb
30-04-2019
5 5
DoubleWeb
26-04-2019

Doubleweb heeft de nieuwe website van De Suite ontworpen. Deze gaat volgende maand online. Over het ontwerp en vooral ook de samenwerking om tot het ontwerp de komen, ben ik enorm te spreken.

Vooral omdat je op onbekend terrein werkt is het prettig dat je bij de hand wordt genomen. Dat gebeurde naar mijn idee op een hele creatieve manier met ook de laatste ontwikkelingen op online gebied.

Als u een partner zoekt die goed naar u luistert en tegelijk ook assertief zelf oplossingen aandraagt, dan kan ik Doubleweb warm aanbevelen.

5 5
DoubleWeb
14-06-2019

Na jaren was het de hoogste tijd om de website Umbrella.nl een flinke restyling te geven. De keuze was of we het weer zelf gingen doen of dit keer door echte professionals. De keuze is op DoubleWeb gevallen. Dit blijkt de juiste keuze geweest te zijn. Het gehele traject van ontwerp tot oplevering is zeer goed verlopen. We hebben inmiddels een prachtige website en gaan ook het SEO traject door Doubleweb / DoubleSmart laten uitvoeren.

5 5
DoubleWeb
04-06-2019

Top tevreden! Een jaar nauwelijks contact (de site draait super goed nadat DoubleWeb rotzooi van eerdere updates van AWE had opgeruimd) maar een mail met korte site-bezorgdheid is binnen 2 keer knipperen met je ogen opgelost! Dank DoubleWeb, dank Michael!

5 5
DoubleWeb
22-05-2019

Super tevreden hoe Doubleweb onze nieuwe website heeft gebouwd! Er zijn vele uren in gaan zitten met onze steeds veranderende en extra wensen. Niets is teveel en ze denken met je mee! Dank!

Alle 1400 producten uit onze oude website zijn geïmporteerd en ook de koppeling van iWeb met Exact Handel Online is goed geïmplementeerd.

DoubleWeb is een prima partner voor WordPress met WooCommerce webshops gekoppeld aan de Exact Handel Online omgeving. Daarnaast is DoubleSmart ook aan te bevelen voor SEO en SEA! We werken al jaren samen tot volle tevredenheid.

Almond Techniek B.V.

5 5
DoubleWeb
09-05-2019

Wij waren best wel verwend met onze Nederlandse website beheerder die woont op de Filipijnen. Toen hij een andere zakelijke weg insloeg moesten we op zoek naar, voor ons gevoel, “second best”.

Maar wat hebben de mannen van DoubleWeb ons goed geholpen! Een vloeiende overgang zonder hick-ups en nu een super service. Wij zijn commercieel echt afhankelijk van onze website omdat veel aankopen via de website worden afgehandeld en dan is het heel fijn om terug te kunnen vallen op vakmensen die, ook als er eens een storing optreedt, snel en adequaat optreden waardoor we snel weer “in de lucht” zijn.

Ook hebben we inmiddels weer wat nieuwe ontwikkelingen geïmplementeerd en dan denken ze mee, hebben kennis van zaken en realiseren conform afspraak (of zelfs eerder!).

Kortom we hebben geen spijt van onze keuze maar in DoubleWeb een perfecte vervanger gevonden die ons iedere keer weer fijn helpt. Goeie jongens daar, ga zo door!

Je zaak voor Elkaar B.V.
Moordrecht

5 5
DoubleWeb
25-04-2019

Top gasten bij DoubleWeb. Snelle support afdeling die problemen adequaat oppakt. Goed telefonisch bereikbaar en weten alles in begrijpbare taal uit te leggen. Niet de moeilijkste om een stapje extra te zetten. Absolute aanrader!

5 5
DoubleWeb
10-04-2019

Super tevreden! Dank jullie wel (Remco, Joost en de collega’s) voor de mooie logo, fraaie folders, de prachtige website, uitstekend markeingplan en de prettige samenwerking! En veel geduld met mij!:) Een aanrader!!

5 5
DoubleWeb
26-03-2019

DoubleWeb heeft voor ons de site van Dynamic Promotions gemaakt. Vanaf de start hebben wij gelijk een heel goed gevoel bij deze mannen. De communicatie en openheid is erg fijn en er wordt snel gereageerd. Samen zijn we tot een prachtige website gekomen waarbij ze geweldig werk hebben geleverd. Wij zijn erg blij en zien de toekomst met hen heel erg positief!

5 5
DoubleWeb
08-03-2019

DoubleWeb weet onze ontwerpen keer op keer om te zetten tot snelle WordPress websites die sterk werken!

5 5
DoubleWeb
20-02-2019

DoubleWeb heeft voor het Coenecoop College een nieuwe website ontworpen en daar zijn we zeer tevreden over! Het hele traject is super goed verlopen. Van de brainstorm tot het overgaan naar de nieuwe site. Op vragen wordt altijd erg snel gereageerd en ze hebben iets gecreëerd dat precies aan onze verwachtingen heeft voldaan.

5 5
DoubleWeb
12-02-2019

Ben zeer tevreden met het advies en de uitvoering van mijn website. Goede service en duidelijke afspraken. 👍🏻

5 5
DoubleWeb
16-01-2019

DoubleWeb heeft mij geholpen met het zichtbaar maken van mijn bedrijf door het maken van een professionele website.

Vriendelijke jongens en een goede service.

5 5
DoubleWeb
03-01-2019

DoubleWeb geeft je het gevoel van partnership. Ze leveren kwalitatief zeer goede producten af en zijn in de dienstverlening prettig, betrouwbaar en transparant. Uiteindelijk wil je als klant een goede value for money en dat krijg je bij DoubleWeb absoluut!

5 5
DoubleWeb
14-11-2018

Waar we in het verleden met andere bedrijven werkten om ons bij dit soort zaken te ondersteunen, werden we bij DoubleSmart/Doubleweb met regelmaat aangenaam verrast dat veel van onze wensen, die vaak net een stapje verder gaan dan een standaardoplossing, uitvoerbaar waren en dat ook nog tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met name de open houding, wat je in de marketing weinig tegen komt, maakt dat het communiceren erg prettig is, ze denken mee en komen met oplossingen. De service is meer dan uitstekend.

Kiezen voor Doublesmart/Doubleweb is samenwerken 2.0.

5 5
DoubleWeb
19-09-2018

DoubleWeb levert een betrouwbare service binnen de gemaakte inschatting, waarbij zij volledig transparant zijn over de kosten. Ik heb enorm veel geleerd van de eerlijke adviezen en werk met veel plezier samen met DoubleWeb!

5 5
DoubleWeb
21-08-2018

DoubleWeb is een top partner! Proactief, transparante diensten en kosten, continue samenwerking en klantfocus. Door DoubleWeb lopen wij nu digitaal voorop.

Ronald – Van ’t Hof

5 5
DoubleWeb
03-09-2018
5 5
DoubleWeb
30-08-2018

Doubleweb heeft mij erg goed geholpen bij het opzetten van mijn webwinkel. Het belangrijkste was voor mij dat ze de tijd voor me namen en mijn wensen en strategie goed in beeld konden brengen. Met hun technische kennis resulteerde dat in een prachtige site waar ik trots op ben. Zeker een aanrader.

5 5
DoubleWeb
15-08-2018

Vandaag de website online gegaan voor hovekranen.nl super gedaan door de mannen van Doubleweb!

5 5
DoubleWeb
27-06-2018

Called Mike from Doubleweb after business hours when we needed assistance on a project. He offered to help out immediately and worked with us getting stuff back on track over the next couple of days. Very pleasant to deal with and highly recommended to everyone with a web/php project.

5 5
DoubleWeb
08-06-2018

Love DoubleWeb! Very good hosting and the single best support I have ever had. Special thanks to Michael Parry!

5 5
DoubleWeb
24-05-2018

DoubleWeb is klant-, service- en resultaatgericht. Het bedrijf heeft de laatste kennis voor handen, zijn razendsnel met opleveren en helpen waar nodig.

5 5
DoubleWeb
21-05-2018

DoubleWeb is snel, professioneel en denken fantastisch mee. Aanrader!

5 5
DoubleWeb
02-05-2018
5 5
DoubleWeb
26-04-2018

DoubleWeb heeft een supergoede service! Vragen worden snel beantwoord en opgelost.

5 5
DoubleWeb
17-04-2018

Wij hadden geen betere partij kunnen wensen voor de ontwikkeling van onze websites. Het is heel fijn om met Michael samen te werken. De communicatie verloopt vlot, hij denkt mee en adviseert daar waar nodig. Bovendien valt er ook te lachen met Michael. De koffie is trouwens ook goed.

5 5
DoubleWeb
07-02-2018

DoubleWeb is super snel met het oplossen van support aanvragen.

5 5
DoubleWeb
24-01-2018
5 5
DoubleWeb
10-01-2018

Top team van enthousiaste en getalenteerde mensen. Doen wat ze zeggen dat ze zullen doen en soms zelfs meer dan dat. Wij zijn erg blij met de keuze van DoubleWeb als onze webbouwer.

5 5
DoubleWeb
28-11-2017

Prima meedenken. Laagdrempelig! Top!

5 5
DoubleWeb
18-10-2017

Ben zeer tevreden met het advies en de uitvoering van mijn nieuwe website. Goede service en duidelijke afspraken. De persoonlijke aanpak is mij heel goed bevallen.

5 5
DoubleWeb
06-09-2017

Betrouwbare partner voor strategische ontwikkeling

5 5
DoubleWeb
31-08-2017

Vakkundig, eerlijk en daarmee dus een betrouwbare partner.

5 5
DoubleWeb
09-08-2017

Ik ben een typische “Help me nu! Brand!” klant en altijd staan de mannen van DoubleWeb voor me klaar, ze helpen me gelijk! Dit vindt je anno 2017 niet veel meer terug bij webbureau’s. Ik waardeer deze ondernemers zowel voor hun klant- en service gerichtheid als hun kennis en kunde. Ik beveel DoubleWeb dan ook aan bij mijn klanten. Chapeau, vijf sterren! met fashionable groet, helma beker

5 5
DoubleWeb
06-06-2020

Deze jongens zijn vaklui. Goede en snelle service.

5 5
DoubleWeb
23-04-2020

Wij hebben een nieuwe website laten ontwikkelen en zijn zeer blij met het eindresultaat. Doordat er goed wordt meegedacht over de opbouw, techniek en de routing die klanten doorlopen halen wij in korte tijd duidelijk meer rendement uit de site.

5 5
DoubleWeb
07-04-2020

Enorm blij met deze partij! Van begin tot eind geknalt en in 1 maand een nieuwe website uit de grond gestampt en nog een mooie ook. Fijne 1 op 1 samenwerking waar nodig en altijd bereikbaar. Heel fijn, thanx guys!

5 5
DoubleWeb
07-04-2020

Ik ben erg tevreden over het eindproduct. Het mooie van Doubleweb vind ik dat ze goed begrijpen wat ik als praktijk wil uitstralen en zich weten te verplaatsen in mijn werkwijze. De website was eigenlijk van het begin af aan een site die goed aansloot bij mijn smaak zonder dat ik heel veel energie hoefde te stoppen in duidelijk te maken hoe ik het zou willen hebben. Het prettige is dat het echt een samenwerking betreft op deze manier waarbij gebruik wordt gemaakt van elkaars expertises.

5 5
DoubleWeb
07-07-2017

DoubleWeb heeft onze nieuw ontwikkelde website ingeregeld en geoptimaliseerd, met zeer goede resultaten. Met duidelijk advies is DoubleWeb hiervoor aan te raden.

5 5
DoubleWeb
Ben je onder de indruk en wil je wel eens met ons babbelen?

Yes, strak plan!

Referenties Referenties