De doelgroep staat voorop

We leveren altijd maatwerk en stellen de wensen van jouw (potentiële) klanten centraal.


Kant-en-klare conversieknallers

Een effectief design zorgt ervoor dat je van bezoekers converterende leads maakt.


Hoog scoren in Google

Wij richten je website zó in dat er een sterke basis wordt gelegd voor SEO en online marketing.

Website laten maken: wat houdt het in?

In dit digitale tijdperk kun je niet zonder eigen website. Een mooie en moderne website is de eerste indruk waar potentiële klanten je op beoordelen. Of je nu een complete digitale business wilt starten of alleen een online visitekaartje met een persoonlijke uitstraling nodig hebt: een professionele website die bezoekers aanspreekt is onmisbaar. Maar websites bouwen is een vak apart. En daar komen wij om de hoek kijken: de specialisten van DoubleWeb, die samen met jou je droomwebsite vormgeven en deze vervolgens daadwerkelijk realiseren.

Kies je voor DoubleWeb, dan kies je er voor om een website in WordPress te laten maken. Dit CMS is heel gebruiksvriendelijk en wordt regelmatig geüpdatet. Door de hoge gebruiksvriendelijkheid kun je, ook als je minder digitale ervaring hebt, heel eenvoudig je website zelf onderhouden. Bovendien zijn er door de populariteit van het systeem veel plugins beschikbaar. Daarmee kunnen we precies die functionaliteiten inbouwen die jouw website nodig heeft. Wil je bijvoorbeeld een webshop opzetten? Dan ontwikkelen wij een mooie WooCommerce webshop voor je.

Wil je meer weten over een WordPress website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
60+ tevreden referenties

Professionele website laten maken?

Wil je een compleet nieuwe website laten bouwen of kan je oude site wel een stevige upgrade gebruiken? DoubleWeb staat voor je klaar. Onze ervaren specialisten helpen je graag met het realiseren van een website die écht aan jouw visie voldoet. We vinden het leuk om met je te sparren over je ideeën en wensen, ongeacht of je al een online veteraan bent of juist nog nooit hebt gehoord van WordPress (en alle niveaus ertussenin!). Als je door ons je website laat maken, weet je zeker dat je aan het eind van het project een website hebt waar je helemaal tevreden over kunt zijn. Benieuwd naar de kosten waar je rekening mee moet houden? Dat lees je in deze blog!

Bekijk onze cases

In onze cases lees je welke werkzaamheden we voor onze klanten hebben mogen uitvoeren en nog belangrijker: welke resultaten we met die werkzaamheden hebben behaald.

Hoe wij een website voor jou maken.

Als je met ons in zee gaat, starten we een traject van één à twee maanden om jouw perfecte website te in elkaar te zetten. We beginnen natuurlijk met een persoonlijke kick-off meeting, waarin we kennismaken met elkaar en een goede brainstormsessie houden. Wat zijn je wensen en wat zijn de mogelijkheden? Zodra dat duidelijk is, doorlopen we de volgende vier fases: strategie, design, development en implementatie.

Onze werkwijze.

Website strategie

Op basis van de brainstorm stellen we een heldere strategie op, waarin naar voren komt wat je doelstellingen zijn. De centrale vraag die in de strategie wordt beantwoord is: welke functionaliteiten en elementen heeft je website nodig om die doelstellingen te behalen?

Webdesign

In de webdesign fase wordt het ontwerp van je website gemaakt. Hoe je de informatie op je website presenteert is immers van cruciaal belang. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een uniek design creëren dat precies aansluit op de gewenste uitstraling, zonder in te leveren op conversiegerichtheid of gebruiksvriendelijkheid van de interface. Vanzelfsprekend word jij als klant voortdurend meegenomen in het proces en heb je altijd de mogelijkheid om feedback te geven of je wensen te veranderen en aan te scherpen.

Webdevelopment

Webdevelopment of websiteontwikkeling is een centraal onderdeel bij het laten maken van een website. Dit is namelijk de fase waarin je website echt gebouwd wordt. Voor elke klant maken we de website op maat in het contentmanagementsysteem WordPress. Als gespecialiseerde WordPress developer kunnen we in dit CMS namelijk precies in elkaar zetten wat jij voor ogen hebt. Standaard wordt je website SEO-vriendelijk opgeleverd, optimaliseren we de snelheid ervan en maken we een koppeling met Google Analytics, zodat je de prestaties van je website vanaf het eerste moment kunt monitoren.

Implementatie en livegang van de website

Als de website gebouwd is en je tevreden bent met het resultaat (voor minder doen we het niet!), is het tijd voor de implementatie en livegang. Hoera, dat vraagt wel om een glaasje champagne! Voordat je website live gaat, krijg je van ons een WordPress training, zodat je zelf de website kunt beheren. Wil je dat we na de livegang je ook bij blijven staan met raad en daad? Dan kun je een servicepakket afnemen. Als je dat doet, onderhouden wij je website en zorgen we ervoor dat problemen opgelost worden en actuele ontwikkelingen en updates doorgevoerd worden.

Wil je meer weten over een website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
60+ tevreden referenties

Ronald

21-08-2018

DoubleWeb is een top partner! Proactief, transparante diensten en kosten, continue samenwerking en klantfocus. Door DoubleWeb lopen wij nu digitaal voorop.

Ronald – Van ’t Hof

Maikel Thijssen

28-05-2020

Na prettige samenwerking bij Doublesmart, werd het tijd voor een nieuwe website. Super dat dit allemaal onder een dak kan. Zo kunnen de resultaten van de marketing ook gebruikt worden bij het bouwen van een nieuwe website. het contact loopt super, en de mannen weten écht wat ze doen. Ik beveel Doubleweb daarom ook iedereen aan !

Arno Molenaar

22-04-2020

DoubleWeb heeft een aantal jaar geleden een webwinkel gebouwd voor A. Molenaar Zand en Grond en deze geïntegreerd in de website die we toen hadden. Vanaf dat moment is de vindbaarheid van de website steeds wat verder verbeterd en kwamen er meer en meer bestellingen binnen in de webwinkel. De website was qua design en techniek verouderd en daarom toe aan vervanging.

In 2019 hebben we DoubleWeb daarom de opdracht gegeven om een design op maat te laten maken met daarin een video op de homepagina en verder veel ruimte voor afbeeldingen van ons materieel en de projecten die we uitvoeren.

Ook de webwinkel is in een nieuw jasje gestoken, waarbij er rekening gehouden is dat mensen die zand of grond bestellen niet afgeleid worden tijdens hun bestelling. DoubleWeb onderhoudt voor ons de website en voegt waar nodig nieuwe foto’s en berichten toe.

De doelgroep staat voorop

Eén van de speerpunten waar we trots op zijn, is dat alle websites die wij opleveren op maat gemaakt zijn. Daarmee bedoelen we niet dat de website helemaal voldoet aan je persoonlijke wensen. Nee: wij kijken verder dan je huisstijl.

 

We stellen een strategie op waarin naar voren komt hoe de website gaat fungeren als marketingkanaal en conversiemachine. Het gaat er helemaal niet om dat de website voldoet aan jouw wensen. Het draait om de wensen van jouw potentiële klanten. Je doelgroep. Die bezoekers die verleid willen worden door je website.

 

Onze specialisten brainstormen graag met jou over je doelgroep en hoe we die met je website gaan vangen en activeren.


Kant-en-klare conversieknallers

In negen van de tien gevallen wil je dat bezoekers van je website converteren. Of je nu wilt dat er een aankoop gedaan wordt, dat de lijst nieuwsbriefinschrijvingen gestaag groeit of dat je inbox overloopt van de contactaanvragen: het draait allemaal om conversie. Je wilt die twijfelende bezoekers over de drempel trekken, zodat ze actie ondernemen en voor jou waardevol worden.

 

Onze websites zijn altijd strak ingericht om jouw conversiedoelen te dienen. Het is voor jou dan ook heel eenvoudig om, met de tools die wij tijdens de developmentfase inbouwen, landingspagina’s te creëren die gericht zijn op het behalen van je doelstellingen.


Hoog scoren in Google

Wat heb je aan een mooie, effectieve website als geen hond je pagina’s bezoekt? Juist: helemaal niets. Een conversiepercentage van 100% klinkt heel goed, totdat je ontdekt dat dat komt doordat slechts een familielid je website heeft bezocht en zich direct heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Tja, dat is een beetje teleurstellend. Daarom zorgen we ervoor dat je nieuwe website in WordPress qua technische basis helemaal geoptimaliseerd is voor succesvolle online marketing campagnes.

Weet je niet waar je moet beginnen? Dan verwijzen we je graag door naar ons zusterbedrijf, online marketing bureau DoubleSmart. Zij zorgen ervoor dat je resultaten door het dak gaan.

DoubleWeb neemt al je zorgen over een website bouwen weg

Zo, kijk je er naar uit om een professionele website te laten maken? Dan ben je bij DoubleWeb aan het juiste adres. We helpen je van strategie tot webdevelopment, maar je kunt bij ons ook terecht voor een stukje branding. Wij gaan voor volledige tevredenheid (de reviews liegen er niet om), dus je weet zeker dat je met een mooie website onder de arm naar huis gaat aan het eind van de rit. Zin om die rit te beginnen? Kom dan eens koffiedrinken met ons. We zijn benieuwd naar je plannen!

Website laten maken FAQ

Wat kost een website laten maken?

Wij doen geen algemene kostenindicaties; daarvoor is de markt te breed. De kosten van een website laten maken hangen namelijk van zoveel factoren af, dat elke offerte maatwerk is. Wil je er bijvoorbeeld ook een nieuwe huisstijl en een mooi design bij? Hoeveel websitemogelijkheden moeten we op maat voor je bouwen? Een goed werkende, moderne website met een uitstraling die precies bij jou of je bedrijf past, is niet goedkoop. Maar dan heb je ook wat, want je kunt weer jaren vooruit én je zult zien dat je website meer klanten gaat trekken!

Onze websitebouwers zorgen er niet alleen voor dat je website technisch gezien goed in elkaar zit, maar ook dat hij er van de buitenkant aantrekkelijk uitziet en het doel ervan helpt te bereiken. We besteden namelijk ook aandacht aan websitestrategie, branding, conversieoptimalisatie en zoekmachineoptimalisatie. Wil je meer potentiële klanten bereiken en wil je dat die ook daadwerkelijk klant worden bij jou? Dan zit je goed met een website van DoubleWeb!

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met het bouwen van een website, er zijn genoeg handleidingen voor beschikbaar. Maar het is nog best lastig om echt iets moois in elkaar te zetten, en wat als je website opeens eruit vliegt? Bovendien hou je je vast liever bezig met je eigen passie, zoals je onderneming leiden. Daarom is het slim om een bureau in te schakelen: die nemen je de praktische werkzaamheden en alle zorgen die daarbij gepaard gaan uit handen. Bovendien hebben onze specialisten een hoop kennis in huis door jarenlange ervaring: daar kan geen handleidinkje tegenop, dus je bent verzekerd van een mooie én goed werkende website!

Website laten maken Website laten maken