Samen online impact maken met een converterende website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties

Dé digital agency die impact maakt online.

Daar, in hartje Gouda, is een gepassioneerd team aan webfanaten te vinden. Ieder met hun eigen specialisme en eigen kwaliteiten. En allemaal even ambitieus, streberig en doelgericht. Een DoubleWebber gaat altijd voor het beste resultaat. En tevreden is hij of zij pas als werkelijk alle i‘tjes van een punt voorzien zijn. Een website, webshop of branding ontwikkelen die de klant én hun bezoekers versteld doet staan: dat is waar we voor gaan!

Maak kennis met ons team.

Digital projectmanager
Teamlead Development
Designer en UX-specialist
Strateeg & CEO

Dit is wat DoubleWeb doet

Concreet kunnen bedrijven bij ons terecht voor:

  • Het laten ontwikkelen van een website
  • Het laten maken van een webshop
  • Het laten creëren van een sterke branding

Waar we voor staan

Wij geloven erin dat je samen pas echt impact maakt. Of dit nu gaat om de samenwerking onderling, de samenwerking met de onlinemarketeers van ons zusterbedrijf DoubleSmart óf om de samenwerking met onze klanten zelf. Het optimaal benutten van ieders kwaliteiten en het delen van waardevolle kennis zorgt voor het beste resultaat. En dat doen we dan ook.

Dit vinden klanten van ons

Bart van Grieken – Perfect geholpen afgelopen tijd voor het maken van onze nieuwe internet site. Wordt goed meegedacht en geluisterd naar je wensen. Daarop geven hen ook duidelijk hen mening en advies wat het beste zo zijn voor je. Leuke en gezellige groep medewerkers. Positieve sfeer hangt er. Wij zijn uitermate tevreden over hoe het gegaan is. Op […]


Youri Treur – DoubleWeb heeft voor Yielder Group een nieuwe corporate website ontworpen, gebouwd en opgeleverd met een WordPress contentmanagementsysteem. We zijn erg tevreden over het design, de betrokkenheid van het team en de kwaliteit van de oplevering.

Onze partners voor …

Onze premium webservers
De alles-in-één betaalprovider voor al je betalingsverkeer
Het AVG-proof behandelen van cookies
Het herkennen van zakelijke websitebezoekers
Bezoekers overhalen met chatbots
Al je online marketing vraagstukken

Ook een DoubleWebber worden?

DoubleWeb groeit razendsnel en nieuw talent is altijd welkom! Neem een kijkje bij onze vacatures. Misschien ben jij er straks wel een van ons! 

Over ons Over ons