This is how we roll.

Hollandse nuchterheid

We weten wat we kunnen (namelijk conversiegerichte WordPress websites maken) en weten ook wat handig en slim is. We maken graag moois, maar houden dat moois ook altijd bruikbaar.


Supersnelle support

Soms is er haast bij, en dat snappen wij. Sowieso houdt niemand van ‘er zijn nog 5 wachtenden voor u’. Daar doen we dan ook niet aan: wij houden je niet ‘aan het lijntje’.


Goede reviews

We zijn zo trots als een pauw op onze reviewscore in Google, want die is superpositief! Kijk ook eens naar onze cases om kennis te maken met ons werk. Word jij onze volgende tevreden klant?


Kijk mee over onze schouder

We zijn eerlijk over wat we doen en hoe we dat doen. Je mag gerust over onze schouder meekijken, we houden niet van addertjes onder het gras en werken daarom op een transparante manier.


Een stapje meer

Kansen zijn er om waar te nemen. Als wij een kans zien voor onze klanten, ondernemen we direct actie. We bekijken de zaak steeds door jouw ogen en focussen ons op wat voor jouw bedrijf het beste is, nu en op de lange termijn.


Heldere communicatie

Ingewikkelde vakterminologie, daar zijn wij niet zo van. We leggen je graag in heldere taal uit wat we doen en hoe we je website maken of transformeren.

Zo doen we dat

We doen niets liever dan strakke, converterende websites ontwerpen en ontwikkelen. Je mag ons midden in de nacht wakker maken voor een uitdaging op het gebied van digitale innovatie (maar ons ’s ochtends bellen mag ook hoor).

Waar ligt de perfecte balans tussen een strakke en een gebruiksvriendelijke website? Hoe maak je elk onderdeel van je website, ook een ingewikkeld en uitgebreid element, mobielvriendelijk? Wij brainstormen, piekeren en testen net zo lang tot we het perfecte recept voor elke website hebben gevonden. Een website die past bij je bedrijf én die je klanten oplevert.

Missie en visie.

Perfect willen we onszelf niet noemen, maar strebers zijn we wel. We hebben het zo bedacht dat wij vol enthousiasme datgene doen waar wij in uitblinken, zodat jij je zonder zorgen kunt focussen op datgene waar jij in uitblinkt. Je bent ondertussen altijd van harte welkom om een kijkje in onze keuken te komen nemen; we doen niet aan geheimzinnig gedoe.

We houden je sowieso steeds op de hoogte van wat we met je website doen en springen in op online kansen die we tegenkomen voor je.

Lees meer over onze missie en visie

Referenties

We hebben wat leuke zakelijke relaties bereid gevonden hun ongezouten mening over ons te geven. We laten je graag meelezen. Vind je het verdacht dat er alleen maar lovende woorden over ons gesproken worden? Dat komt natuurlijk doordat wij zorgvuldig alleen de beste reviews op onze website hebben gezet. Googel op ‘DoubleWeb’ en je krijgt alle reviews te zien. En nee, die zijn niet enkel de reviews die wij hebben geselecteerd, dat zijn ze echt allemaal, ongecensureerd!

Team

We stellen ons graag even met naam en toenaam aan je voor. Kunnen we je gelijk vertellen waar we in uitblinken. We hebben namelijk allemaal ons eigen specialisme. We hebben developers die gek zijn op technische ingewikkeldheden, een projectmanager die een ster is in begrijpen wat je wilt en dat dan kortsluit met de designer en developer, een ontwerper met elke dag minstens 17 innovatieve ideeën en een online marketeer die precies weet wat klanten en Google willen.

Wat voor moois maken jullie dan allemaal?

Laat maar eens zien!

Over ons Over ons