Specialisten in web- en businessdevelopment

Een zeskoppig team van jonge professionals met een duidelijk blik op online mogelijkheden; DoubleWeb. We zijn een team dat creatief ijzersterk is, technisch bovengemiddeld onderlegd is en explodeert van marketingkennis. Bij DoubleWeb bieden we maatwerk en servicegerichte oplossingen voor bedrijven die een nieuwe website willen, een website willen vervangen en onderscheidend willen zijn. Of de vraag nu gericht is op webdevelopment of businessdevelopment; wij geloven in optimaal rendement en helpen organisaties groeien.

Bekijk het team

Werkwijze

DoubleWeb is een internetbureau met een nuchtere mentaliteit. Wij streven naar optimale service, langdurige flexibiliteit en oneindige creativiteit. Samen met onze partner DoubleSmart kunnen wij elke klant een gedegen toekomstperspectief bieden en toveren wij altijd een glimlach op het gezicht. Samen met jou gaat onze specialist gestructureerd aan de gang om het beste resultaat te behalen; voor nu en voor de toekomst.

Lees meer

Hosting & Support

Na het ontwikkelen van de website heeft de website nog steeds aandacht nodig. Het is dan ook belangrijk dat de techniek van de website goed is ingericht en up-to-date blijft. Ons team aan specialisten bewaakt 24 uur per dag, 7 dagen per week jouw website. Mocht de website tijdelijk onbereikbaar zijn, nemen we onmiddellijk actie om het probleem op te lossen.

U kunt van ons verwachten dat we de servers updaten en beveiligen zodat jouw website zo goed mogelijk beveiligd is tegen aanvallen van buitenaf.

Lees meer

Open Source

Onze specialisten werken graag met open source systemen zoals WordPress. De online community van duizenden programmeurs zorgt er namelijk voor dat de ontwikkeling en optimalisatie niet stil staan. Op deze manier kunnen wij onze klanten continu verbeteringen op het gebied van veiligheid en techniek garanderen.

Lees meer

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Wij ontwikkelen te gekke websites! Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk ons werk