Webdesign

Design is voor ons veel meer dan alleen de uiterlijke factoren van je website. Het is voor ons de manier om onze klanten innovatief en onderscheidend over te laten komen. Of het nu gaat om de identiteit, de interactie, de usability of de experience van de website; de klant staat bij ons altijd centraal.

Optimaal design voor klant en gebruiker

Ons zeskoppig team in de binnenstad van Gouda is iedere dag bezig om websites te ontwerpen die zowel de klant als de gebruiker tevreden stellen. De gebruiker wil zonder al te veel moeite antwoord krijgen op zijn vragen. De klant wil doelstellingen behalen en aan een connectie bouwen met haar gebruikers. Wij maken het design zo dat de gebruiker wordt verleid en geactiveerd en de klant conversiedoelstellingen weet te behalen.

Gedrag van de bezoeker

We doorgronden het gedrag van de bezoeker om een unieke gebruikerservaring te scheppen. DoubleWeb is een webdesign bureau in Gouda dat ervoor zorgt dat je website kan blijven meebewegen en dat deze altijd kan worden geoptimaliseerd. De gebruikerservaring staat bovendien in relatie met je zoekmachine optimalisatie. Deze elementen weten elkaar te versterken elkaar waardoor ze een ijzersterke combinatie vormen. Dit is mede te danken aan het feit dat Google steeds beter kan letten op de gebruikerservaring waardoor dit een steeds belangrijke factor in het algoritme van de zoekmachine wordt. Binnen de gebruikerservaring staan de begrippen beleving, dynamiek en gebruikerservaring centraal.

De ervaring van de gebruiker wordt beïnvloed door meerdere factoren. Voordat we starten met het design, brengen we bij DoubleWeb de behoeftes en de verlangens van de gebruiker in kaart. We analyseren de behoeften en wensen van de gebruiker en weten vervolgens welke tools we moeten inzetten om de Key Performance Indicators (KPI’s) te bereiken. Gedurende dit gehele proces wordt optimaal getest door onze specialisten. Voor online succes en het realiseren van een glimlach is user testing onmisbaar.

Webdesign Gouda en omstreken

Wil je meer weten over de mogelijkheden van webdesign Gouda of over ons? Neem dan contact met ons op! Overigens bedienen we ook veel klanten buiten Gouda van klein, middel en groot formaat. Laat van je horen en bel en mail ons even! Vinden we leuk, we praten graag over ons vak.

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Wij ontwikkelen te gekke websites! Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk ons werk