Webdesign bureau.

Design is voor ons veel meer dan alleen de uiterlijke factoren van je website. Het is voor ons de manier om onze klanten innovatief en onderscheidend over te laten komen. Of het nu gaat om de identiteit, de interactie, de usability of de experience van de website: de klant staat bij ons altijd centraal.

Wij zijn een webdesign bureau in Gouda, onder de rook van Rotterdam. Onze klanten komen echter uit het hele land en uit allerlei branches. Zowel b2b als b2c. Denk hierbij aan makelaars, tandartsen, installatiebedrijven en andere retailers.

Webdesign: daarom kies je voor DoubleWeb.

We leggen de nadruk op conversie

Ons devies: er is zeker niks mis met een prachtige website (integendeel!), maar je website is en blijft een werkpaard: hij moet conversie opleveren.


Volledig gespecialiseerd in WordPress

We bouwen alleen WordPress websites. Dat heeft een reden: we geloven in specialisatie. En in WordPress. Met WordPress krijg je een snelle, gebruiksvriendelijke en SEO-vriendelijke website.


Ons meest onmisbare teamlid ben jij

Jij bent een onmisbare schakel in ons proces: we werken aan de hand van jouw input en feedback. Zoek je een partij waarbij je je wensen over de schutting kunt gooien en twee weken later een website geleverd krijgt? Zoek dan zeker even verder, want zo werken wij niet.

Optimaal design voor klant en gebruiker

Iedereen herkent het: de frustratie als je een website bezoekt waarop je onduidelijk ‘in een cirkeltje rondklikt’, waar functionaliteiten niet werken of waar het ontwerp zo futuristisch is dat je geen idee hebt hoe je gaat vinden wat je zoekt.

Dat is precies waar wij allergisch voor zijn. Natuurlijk moet een website mooi zijn en een professionele uitstraling hebben, maar er is iets anders dat nog veel meer de nadruk zou moeten krijgen op elke website: de gebruiker. Alleen als je gebruiker je website snapt en hij op die website bij elke stap in het beslis- en bestelproces steeds weer de opties krijgt die hij zoekt, is je website geslaagd, want alleen dan levert hij je conversie op. Een goede website begint daarom met een doordacht, conversiegericht design.

Verder zorgen we ervoor dat niet alleen de gebruiker, maar ook jijzelf makkelijk kunt werken met de website. Met onze gebruiksvriendelijke responsive WordPress webdesign kan een kind de was doen: je beheert je website zelf zonder problemen en laat de technische details aan ons over.

Samen online impact maken met een converterende website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties

We zijn een klein, hecht team met korte lijntjes.

Bij ons geen developers aan de andere kant van de wereld: we zitten met zijn allen in één pand en delen dat pand met de online marketeers van DoubleSmart. Da’s een hele hoop kennis van online op een overzichtelijk aantal vierkante meters.

Webdesign bureau met de focus op jouw ideale klant

Onze designers zitten klaar om te luisteren naar je wensen. Samen nemen we je doelgroep onder de loep en onderzoeken we hoe we juist die doelgroep op zijn wenken bedienen op je website.

De ervaring van de gebruiker wordt beïnvloed door meerdere factoren. We analyseren de behoeften en wensen van de gebruiker en weten vervolgens welke tools we moeten inzetten om de Key Performance Indicators (KPI’s) van je website te bereiken. Gedurende dit gehele proces wordt je website steeds getest door onze specialisten: uitgebreid testen is onmisbaar als je online succes wilt hebben en je gebruikers wilt enthousiasmeren met je website.

Theo Benjamins

28-04-2020
DoubleWeb heeft onze website gebouwd en ook in beheer. Ze hebben de website gebouwd en samen met Double Smart de teksten op de website verzorgd. Het is een gedreven onderneming met passie voor hun vak. Dankzij hun advies is het resultaat boven verwachting. Kortom: een bedrijf dat staat voor kwaliteit!

We zijn er als je ons nodig hebt.

We zijn altijd goed bereikbaar. Geen eindeloze wachtmuziekjes, geen ‘we streven ernaar uw bericht binnen 2 weken te beantwoorden’. Of je nu belt of mailt, je krijgt snel antwoord.

Ook webdesign voor webshops

We worden niet alleen voor WordPress websites regelmatig als designer ingeschakeld, maar ook voor WooCommerce webshops. Een WooCommerce webshop draait ook op het CMS WordPress: om er een webshop van te maken, voorzien we je WordPress website van de WooCommerce plugin voor webshops.

Voor een WooCommerce webshop gelden dus dezelfde voordelen als voor een WordPress website:

  • Gebouwd op een open source systeem, dus je webshop wordt continu verbeterd en is steeds up-to-date;
  • Je webshop heeft een zoekmachinevriendelijke of SEO-vriendelijke basis;
  • Ook een webshop op basis van WordPress beheer je eenvoudig: nieuwe categorieën of artikelen toevoegen of de content bij bestaande artikelen aanpassen is eenvoudig, je hebt het zo onder de knie.

Wil je meer weten over WooCommerce webshops?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

WooCommerce specialisten
Converterende webshops
70+ tevreden referenties

Webdesign door DoubleWeb: zo pakken we het aan.

Klop je bij ons aan voor webdesign? Van harte welkom! We volgen altijd een vast stappenplan om ervoor te zorgen dat je straks een webdesign hebt dat past bij je bedrijf en dat aansluit bij je wensen en bij je klanten. Dit is hoe onze werkwijze eruitziet.

1. Kick-off en strategie.

We maken kennis en buigen ons samen over je wensen, je doelgroep en de eventuele problemen waar je tegenaan loopt, bijvoorbeeld met je huidige website.

We zetten de doelstellingen van je website helder op papier. Zo hebben we tijdens het hele designproces een duidelijke wegwijzer om ervoor te zorgen dat we steeds ontwerpen met de (conversie)doelen van je website voor ogen.

2. Design.

Tijd om aan de slag te gaan! We maken een eerste ontwerpschets en interface van je website.

We bespreken de eerste schets van het ontwerp en de interface met je: wat vind je ervan, is het wat je voor ogen had, voldoet dit eerste ontwerp aan je wensen?

Met jouw feedback op het eerste design gaan we aan de slag: we maken het design compleet. Als het klaar is, zijn we weer benieuwd naar jouw mening.

Van webdesign naar webdevelopment.

Ga je akkoord met ons webdesign, dan is het de beurt aan de developer. Onze WordPress developers hebben al bij onze designers over de schouder meegekeken en nemen het stokje nu van hen over. Het vervolg ziet er zo uit.

3. Development.

Het design wordt opgehakt in kleine stukjes en stukje voor stukje opgebouwd. De webdeveloper houdt binnen de ontwikkelingsfase rekening met SEO-vriendelijkheid, snelheid en veiligheid van de website en de eventuele specifieke koppelingen met andere software die je website moet krijgen.

4. Implementatie & livegang.

Als de website in concept klaar is, nodigen we je uit bij ons op kantoor. We laten je het resultaat zien, eerst aan de voorkant en vervolgens aan de achterkant. Jij en je personeel krijgen vervolgens een training waarin jullie leren om zelf pagina’s aan te maken en content te plaatsen op de website.

Is de website helemaal klaar en gevuld met content, dan is het tijd voor de livegang. We plannen dit overleg samen met jou en zorgen ervoor dat we die dag en de dagen erna goed bereikbaar zijn, zodat we de livegang en het redirecten van je oude website in goede banen kunnen leiden.

Leadgeneratie

Gefeliciteerd met je nieuwe website! Nu is het tijd voor je website om te doen waar ‘ie voor bedoeld is: bezoekers overhalen om klant bij je te worden.

Samen online impact maken met een converterende website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties
Enthousiast geworden?

Neem contact op!

Vragen die we vaak krijgen over webdesign

Blijft de techniek up-to-date?

We nemen onze taak als webdesign bureau serieus: we zetten een website neer die niet alleen vandaag goed werkt, maar die ook morgen en volgend jaar nog actueel is en technisch goed in elkaar steekt. Om goede websites neer te zetten, ontwikkelen we al onze websites op basis van WordPress. WordPress brengt veel voordelen met zich mee.

WordPress is een open source Content Management System (CMS), wat inhoudt dat iedere specialist die ermee werkt het systeem kan optimaliseren en verbeteren. Dat resulteert in een website die steeds up-to-date blijft. Ook zorgt het ervoor dat je binnen WordPress veel verschillende websitetoepassingen en dus zeer veel mogelijkheden hebt op het gebied van functionaliteiten.

Een bekend voordeel van WordPress webdesign is dat het tegelijkertijd SEO webdesign is. Online marketing is tegenwoordig onmisbaar als je via internet een betrouwbare stroom van klanten wilt genereren en met WordPress leg je een zoekmachinevriendelijke basis voor je website.

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke systeem. Je beheert een WordPresswebsite gemakkelijk zelf. We geven jou en je medewerkers voordat je website live gaat een training waarin we je uitleggen hoe je nieuwe pagina’s aanmaakt en content toevoegt. Zo kun je zelf je website aanpassen en actueel houden.

Webdesign Webdesign