Een makelaars website die staat als een huis.

Een makelaars website is meer dan een visitekaartje: het is de plek om je portfolio te tonen. Met alleen een mooie website kom je er echter niet. Wat je nodig hebt, is een website die:

  • Je portfolio op een begrijpelijke, aantrekkelijke manier laat zien;
  • Uitnodigt tot interactie;
  • SEO-vriendelijk is;
  • Gekoppeld is met je CRM-systeem en hier automatisch mee synchroniseert.

DoubleWeb is WordPress expert met een specialisatie in websites voor makelaars die aan deze voorwaarden voldoen.

Maatwerk makelaars website

Jouw bedrijf is uniek. Daar hoort een unieke website bij. DoubleWeb levert maatwerk: samen creëren we een website die aan jouw wensen en aan de wensen van je bezoeker voldoet en die past bij jouw (huis)stijl.


Ervaring met de branche

Onze WordPress specialisten hebben al meerdere makelaars websites op hun naam staan. Ze kennen de branche, zijn op de hoogte van wat er speelt en weten dus ook aan welke voorwaarden een website voor makelaars moet voldoen.


Opbrengst voor iedere euro

Er zijn webbouwers die jou voor een paar honderd euro een website beloven. Wij leveren maatwerk: je website wordt samen met jou ontworpen en SEO-proof gemaakt. Zo weet je zeker dat je website niet alleen mooi en in jouw stijl is, maar ook nog eens geld oplevert.

Website voor makelaars: op maat gemaakt voor jou

De tijd dat huizenzoekers letterlijk bij jou voor de etalage stonden om je woningaanbod te bekijken, is voorbij. Het belangrijkste medium dat je nu hebt om je aanbod te etaleren, is je website.

Het makelaarschap is een vak apart. Dat is het bouwen van een website ook. Een website is namelijk niet alleen een visitekaartje: het moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook conversie opleveren. Dat wil zeggen: het geld dat je in een mooie website steekt, moet je minstens terugverdienen dankzij diezelfde website.

Een website bouwen brengt daarnaast nog een extra uitdaging met zich mee. We vatten het in één woord samen: Funda.
Funda is dé plek waar vrijwel iedere potentiële koper zijn zoektocht naar een nieuwe woning begint. Dat maakt dat er een soort ongeschreven regel is voor websites voor makelaars: om te zorgen dat de gebruiker je website snapt, moet je niet te veel afwijken van de interface van Funda.

Maar wat is ‘niet te veel afwijken’? En wat is er precies uniek aan de interface van Funda? Hoe zorg je dan voor eigenheid? Hoe druk je je eigen stempel op je website, maar houd je die toch begrijpelijk voor de gebruiker?

DoubleWeb heeft al verschillende websites voor makelaars gebouwd. Iedere website is uniek en sluit naadloos aan bij de opdrachtgever. Toch hebben al deze websites een gemeenschappelijke deler: zij ‘wijzen voor zich’, dus iedere gebruiker kan ermee overweg. Dat betekent niet dat de website rechttoe rechtaan is, maar dat er goed is nagedacht over webdesign zoals de integratie van vernieuwende stijlelementen en extraatjes, zodat ze wel in het oog springen, maar geen vraagtekens oproepen.

Wil je meer weten over een WordPress website voor makelaars?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

Ruime ervaring met makelaars websites
Converterende makelaars websites
70+ tevreden referenties

Je makelaars website moeiteloos koppelen met andere makelaarstools

Vrijwel alle makelaars werken al met een CRM dat specifiek is toegespitst op het makelaarsvak. Jij werkt misschien met Realworks, Pararius Office, Superoffice, Venum of EyeMove. Goed nieuws: onze WordPress developers verzorgen graag een koppeling voor je tussen je nieuwe WordPress website en je CRM. Je website is dan compatibel met alles wat voor jou als makelaar belangrijk is: je CRM én Funda.

Realworks koppeling

Realworks is een populair CRM-systeem voor makelaars: meer dan 80% van de makelaars maakt gebruik van Realworks. Een Realworks koppeling met je WordPress website zorgt ervoor dat je op je website rechtstreeks data kunt importeren uit je Realworks database.

Een ander CRM voor makelaars is Pararius Office. Ook dit CRM kunnen we voor je koppelen met je nieuwe WordPress website. Een Pararius Office koppeling met je nieuwe WordPress website zorgt ervoor dat je je portefeuille snel vanuit Pararius kunt inladen in je website. Je hoeft zo geen dubbel werk te doen en kunt alle informatie die je in Pararius Office vindt, gemakkelijk op je website integreren in enkele klikken.

Superoffice is een CRM dat je helpt om klantrelaties te onderhouden. Al je dossiers en projecten zijn bijvoorbeeld centraal voor alle medewerkers in te zien en je nieuwsbrieven stuur je eenvoudig via de e-marketingoplossing van Superoffice.

DoubleWeb heeft ervaring met een Superoffice koppeling met nieuwe makelaars websites. Je kunt zo alle functionaliteiten van Superoffice blijven gebruiken en de data uit Superoffice en op je website automatisch met elkaar laten synchroniseren.

In het Venum CRM voor makelaars houd je je gehele portefeuille bij. We verzorgen graag de Venum koppeling met je nieuwe WordPress website voor je om zo je aanbod in Venum en op je website steeds synchroon te laten lopen. Als je gegevens over je aanbod aanpast in Venum, worden die aanpassingen ook direct doorgevoerd op je website.

Als CRM voor vastgoedbedrijven helpt EyeMove je met onder andere objectenbeheer, workflows en facturering. Door ons een EyeMove koppeling te laten realiseren met je WordPress website, synchroniseer je alle data binnen EyeMove automatisch met je website. Je website toont zo altijd up-to-date informatie zonder dat je die informatie steeds handmatig moet aanpassen.

Deze makelaars gingen je voor.

DoubleWeb heeft al verschillende malen een website voor makelaars gerealiseerd in de afgelopen jaren. We weten dus waar we het over hebben en weten welke kenmerken en mogelijkheden van belang zijn voor makelaars websites.

Bekijk hieronder enkele van onze makelaars websites.

Wil je meer weten over een WordPress website voor makelaars?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

Ruime ervaring met makelaars websites
Converterende makelaars websites
70+ tevreden referenties

Een website laten bouwen door DoubleWeb: de voordelen.

Een website van DoubleWeb kies je niet voor niets. Dit zijn de voordelen die onze vorige makelaarsklanten over de streep trokken om voor ons te kiezen:

Een gebruiksvriendelijke website voor makelaars.

We bouwen onze websites met WordPress. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) dat zeer gebruiksvriendelijk werkt. Als je website klaar is, geven we je medewerkers graag een training. Ze leren dan hoe ze zelf content op de website kunnen plaatsen en waar ze op moeten letten. Zo’n training is voldoende om de content op de website mee up-to-date te kunnen houden.

Snelle klantenservice, geen ‘5 wachtenden voor u’

Heb je een vraag over je website? Als je ons belt, krijg je direct een WordPress specialist aan de telefoon. We helpen je direct verder en doen niet aan bandjes met ‘er zijn nog 5 wachtenden voor u’. De service houdt dus niet op op het moment dat we je website opleveren: je kunt steeds bij ons terecht, zodat je niet alleen nu, maar ook morgen een mooie, werkende website hebt.

Een snelle website voor je bezoekers én voor Google.

Een snelle website voorkomt dat je bezoekers gefrustreerd raken of zelfs wegklikken doordat ze moeten wachten totdat de pagina geladen is. Ook Google hecht waarde aan de snelheid van je website. Met een website van DoubleWeb hoef je je geen zorgen te maken over de snelheid!

SEO-vriendelijke makelaar websites.

Wij werken nauw samen met de onlinemarketingspecialisten van ons zusterbedrijf DoubleSmart en zorgen er zo voor dat elke website die wij opleveren een SEO-vriendelijke basis heeft.

Ronald

21-08-2018
DoubleWeb is een top partner! Proactief, transparante diensten en kosten, continue samenwerking en klantfocus. Door DoubleWeb lopen wij nu digitaal voorop. Ronald – Van ’t Hof

Een nieuwe makelaars website laten maken?

Bij DoubleWeb hebben we altijd een duidelijk uitgangspunt als we een makelaars website bouwen: ‘zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’. Oftewel: we maken een unieke website voor je die past bij jouw bedrijf, jouw wensen en jouw klanten. We komen dus niet aan met een makelaars website template dat we een ander kleurtje en een ander lettertype meegeven, maar gaan er echt voor zitten om jouw makelaardij en jouw wensen te leren kennen. Op basis daarvan denken we een concept uit. Jouw feedback en ideeën zijn steeds van harte welkom.

Makelaars website Makelaars website