Een makelaars website die staat als een huis

Een makelaars website is meer dan een visitekaartje: het is de showcase van je hele portfolio.
Met alleen een mooie website kom je er echter niet. Wat je nodig hebt, is een website die:

  • Je portfolio op een begrijpelijke, aantrekkelijke manier laat zien
  • Uitnodigt tot interactie
  • SEO-vriendelijk is
  • Gekoppeld is met je CRM-systeem en hier automatisch mee synchroniseert
  • Conversiegericht is en je meer oplevert dan je kost

DoubleWeb is WordPress expert met een specialisatie in websites voor makelaars die aan deze voorwaarden voldoen.

Vraag offerte aan

Grenzeloze mogelijkheden

Loop je met je huidige website tegen obstakels op? Wij ontwerpen websites met mogelijkheden. We maken de website niet voor jou, maar met jou, zodat je precies datgene met je website kunt wat je wilt. Zo geef je je website je eigen identiteit mee en past je website bij jouw manier van werken.

Ervaring met de branche

Onze WordPress specialisten hebben al meerdere makelaars websites op hun naam staan. We kennen de branche, zijn op de hoogte van wat er speelt en weten dus ook aan welke voorwaarden een makelaars website moet voldoen.

Meer verkeer, meer klanten

Een makelaars website van DoubleWeb is een investering die zichzelf terugverdient. De basis voor SEO is optimaal en het design is conversiegericht, zodat bezoekers ook echt aangezet worden om contact met je op te nemen. Dus: ja, je doet een investering, maar die investering verdien je gemakkelijk terug. Vraag maar na bij onze andere makelaarsklanten!

Website voor makelaars: op maat gemaakt voor jou

De tijd dat huizenzoekers letterlijk bij jou voor de etalage stonden om je woningaanbod te bekijken, is voorbij. Het belangrijkste medium dat je nu hebt om je aanbod én je bedrijf te etaleren, is je website.

Het makelaarschap is een vak apart. Dat is het bouwen van een website ook. Een website is namelijk niet alleen een visitekaartje: het moet er niet enkel mooi uitzien, maar ook conversie opleveren. Dat wil zeggen: het geld dat je in een mooie website steekt, moet je minstens terugverdienen dankzij diezelfde website. Je website moet dus niet alleen aanspreken, maar ook verkopers overtuigen om hun huis bij jou te koop te zetten.

Een makelaars website bouwen brengt daarnaast nog een extra uitdaging met zich mee. We vatten het in één woord samen: Funda. Funda is dé plek waar vrijwel iedere potentiële koper zijn zoektocht naar een nieuwe woning begint. Dat maakt dat er een soort ongeschreven regel is voor makelaars websites: om te zorgen dat de gebruiker je website snapt, moet je niet te veel afwijken van de interface van Funda.

Maar wat is ‘niet te veel afwijken’? En wat is er precies uniek aan de interface van Funda? Hoe zorg je dan voor eigenheid, hoe druk je je eigen stempel op je website, maar houd je die toch begrijpelijk voor de gebruiker?

DoubleWeb heeft al verschillende websites voor makelaars gebouwd. Iedere website is uniek en sluit naadloos aan bij de opdrachtgever. Toch hebben al deze websites een gemene deler: zij ‘wijzen voor zich’, dus iedere gebruiker kan ermee overweg. Dat betekent niet dat de website rechttoe rechtaan is, maar dat er goed is nagedacht over de integratie van vernieuwende stijlelementen en extraatjes, zodat ze wel in het oog springen, maar geen vraagtekens oproepen.

Vraag offerte aan

Makelaars website laten bouwen door DoubleWeb: de voordelen

Een makelaars website van DoubleWeb kies je niet voor niets. Dit zijn de voordelen die onze vorige makelaarsklanten over de streep trokken om voor ons te kiezen:

  • Een gebruiksvriendelijke website inclusief begrijpelijke training voor je medewerkers

We bouwen onze websites met WordPress. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) dat zeer gebruiksvriendelijk werkt. Als je website klaar is, geven we je medewerkers graag een training. Ze leren dan hoe ze zelf content op de website kunnen plaatsen en waar ze op moeten letten. Zo’n training is voldoende om de content op de website mee up-to-date te kunnen houden.

  • Snelle klantenservice, geen ‘5 wachtenden voor u’

Heb je een vraag over je website? Als je ons belt, krijg je direct een WordPress specialist aan de telefoon. We helpen je direct verder en doen niet aan bandjes met ‘er zijn nog 5 wachtenden voor u’. De service houdt dus niet op op het moment dat we je website opleveren: je kunt steeds bij ons terecht, zodat je niet alleen nu, maar ook morgen een mooie, werkende website hebt.

  • Een snelle website voor je bezoekers én voor Google

Een snelle website voorkomt dat je bezoekers gefrustreerd raken of zelfs wegklikken doordat ze moeten wachten totdat de pagina geladen is. Ook Google hecht waarde aan de snelheid van je website: met een snelle website kom je gemakkelijker hoger op de zoekresultatenpagina te staan.

  • SEO-vriendelijke en conversiegerichte websites

Wij werken nauw samen met de onlinemarketingspecialisten van ons zusterbedrijf DoubleSmart en zorgen er zo voor dat elke website die wij opleveren een SEO-vriendelijke en conversiegerichte basis heeft.

  • Ervaring in de makelaarsbranche

We hebben al verschillende makelaars aan een nieuwe, conversiegerichte website mogen helpen. Onze ervaring maakt dat we de branche inmiddels kennen en weten hoe we juist voor de makelaarsbranche een onderscheidende website kunnen afleveren.

Vraag offerte aan

Altijd gesynchroniseerd met Funda

Dankzij een koppeling met Funda synchroniseer je automatisch je aanbod op Funda met je aanbod op je eigen website. Je hoeft dus nooit handmatig zaken dubbel aan te passen: als je je portefeuille op je website zet, wordt dat aanbod direct doorgezet naar Funda en iedere wijziging op je website verschijnt ook in Funda.

We hebben al meerdere makelaars websites gekoppeld met Funda en weten hoe we ervoor moeten zorgen dat je website goed met Funda overweg kan. Een nieuwe website is zo niet alleen een manier om je conversie te verhogen, maar ook een perfecte manier om je Funda-aanbod te automatiseren en dus efficiënter te werken.

Je makelaars website moeiteloos koppelen met andere makelaarstools

Vrijwel alle makelaars werken al met een CRM dat specifiek is toegespitst op het makelaarsvak. Jij werkt misschien met Realworks, Pararius Office, Superoffice, Venum of EyeMove. Goed nieuws: onze WordPress specialisten verzorgen graag een koppeling voor je tussen je nieuwe WordPress website en je CRM. Je website is dan compatibel met alles wat voor jou als makelaar belangrijk is: je CRM én Funda.

Realworks koppeling

Realworks is een populair CRM-systeem voor makelaars: meer dan 80% van de makelaars maakt gebruik van Realworks. Een Realworks koppeling met je WordPress website zorgt ervoor dat je op je website rechtstreeks data kunt importeren uit je Realworks database.

Pararius Office koppeling

Een ander CRM voor makelaars is Pararius Office. Ook dit CRM kunnen we voor je koppelen met je nieuwe WordPress website. Een Pararius Office koppeling met je nieuwe WordPress website zorgt ervoor dat je je portefeuille snel vanuit Pararius kunt inladen in je website. Je hoeft zo geen dubbel werk te doen en kunt alle informatie die je in Pararius Office vindt, gemakkelijk op je website integreren in enkele klikken.

Superoffice koppeling

Superoffice is een CRM dat je helpt om klantrelaties te onderhouden. Al je dossiers en projecten zijn bijvoorbeeld centraal voor alle medewerkers in te zien en je nieuwsbrieven stuur je eenvoudig via de e-marketingoplossing van Superoffice.

DoubleWeb heeft ervaring met een Superoffice koppeling met nieuwe makelaars websites. Je kunt zo alle functionaliteiten van Superoffice blijven gebruiken en de data uit Superoffice en op je website automatisch met elkaar laten synchroniseren.

Venum koppeling

In het Venum CRM voor makelaars houd je je gehele portefeuille bij. We verzorgen graag de Venum koppeling met je nieuwe WordPress website voor je om zo je aanbod in Venum en op je website steeds synchroon te laten lopen. Als je gegevens over je aanbod aanpast in Venum, worden die aanpassingen ook direct doorgevoerd op je website.

EyeMove koppeling

Als CRM voor vastgoedbedrijven helpt EyeMove je met onder andere objectenbeheer, workflows en facturering. Door ons een EyeMove koppeling te laten realiseren met je WordPress website, synchroniseer je alle data binnen EyeMove automatisch met je website. Je website toont zo altijd up-to-date informatie zonder dat je die informatie steeds handmatig moet aanpassen.

Vraag offerte aan

Deze makelaars gingen je voor

DoubleWeb heeft al verschillende malen een website voor makelaars gerealiseerd in de afgelopen jaren. We weten dus waar we het over hebben en weten welke kenmerken en mogelijkheden van belang zijn voor makelaars websites.

Bekijk hieronder enkele van onze makelaars websites.

Makelaars website laten maken: de mogelijkheden

Bij DoubleWeb hebben we altijd een duidelijk uitgangspunt als we een makelaars website bouwen: ‘zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’. Oftewel: we maken een unieke website voor je die past bij jouw bedrijf, jouw wensen en jouw klanten. We komen dus niet aan met een makelaars website template dat we een ander kleurtje en een ander lettertype meegeven, maar gaan er echt voor zitten om jouw makelaardij en jouw wensen te leren kennen. Op basis daarvan denken we een concept uit. Jouw feedback en ideeën zijn steeds van harte welkom.

Meer informatie over onze makelaars websites?

Wil je meer weten over onze makelaars websites of over ons? Laat van je horen en bel en mail ons even! Vinden we leuk, we praten graag over ons vak.

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Benieuwd wat we voor jouw makelaars website kunnen betekenen? Neem contact op