Specialist in WordPress websites

DoubleWeb heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van volledig responsive WordPress websites. Wij begeleiden je als WordPress developer door het gehele proces van de nieuwe website: van ontwerp, hosting en bouw tot het onderhoud aan je WordPress website. Ook voor optimalisatiewerkzaamheden of adviezen aan een bestaande website kun je bij ons terecht. Wij helpen je graag aan een mooie en overzichtelijke website die doet waar hij voor is: klanten informeren en aansporen tot het doen van aankopen.

Het team van DoubleWeb streeft ernaar iedere nieuwe WordPress website innovatief en onderscheidend te laten zijn. De wensen van onze klanten staan centraal bij het bepalen van de identiteit, de interactie, de usability en bij de experience van de website. Ons doel is altijd dat jij als klant tevreden bent met een mooie website die optimaal werkt. Wij kunnen daar als WordPress developer in Gouda voor zorgen door onze persoonlijke aanpak.

Waarom WordPress developer DoubleWeb als webdesign bureau inschakelen?

  • We zijn echte WordPress experts;
  • We bieden maatwerk op hoog niveau;
  • We zijn altijd innovatief in het ontwikkelen van onderscheidende WordPress websites;
  • Je ontvangt een uitstekende begeleiding door het gehele traject;

Volledig responsive WordPress website

Alle websites die DoubleWeb oplevert zijn volledig responsive. Dat betekent dat de websites ook geschikt zijn om te bekijken via een smartphone, tablet of pc. Op al deze verschillende devices worden de websites goed weergegeven. Dit zorgt voor een aangename bezoekerservaring. Tijdens het webdesign ontwerp van de websites wordt hiermee al rekening gehouden door onze WordPress developer.

Onze maatwerk websites worden gebouwd in een WordPress framework, waarbij wij gebruik maken van verschillende, veilige plugins. Wij leveren iedere klant een website aan die snel en veilig is en bovendien geheel op maat en naar wens is samengesteld.

Snel antwoord op de bezoekersvraag

Wij weten als WordPress developer als geen ander hoe belangrijk het is dat een bezoeker zo snel mogelijk antwoord krijgt op zijn vragen. Dit vergt een goed opgezet idee voor een goede en overzichtelijk website, zodat de bezoeker niet binnen enkele seconden weg is, omdat hij niet vindt waar hij naar zoekt. Jij wilt je doelstellingen behalen en aan een connectie bouwen met je bezoekers. In het ontwerp van je nieuwe website houden we hier rekening mee. Jouw bezoekers worden verleid en geactiveerd tot het overgaan op conversies. Onze WordPress developers van DoubleWeb ontwerpen conversiegerichte websites, met een zo hoog mogelijk conversiepercentage.

Samen online impact maken met een converterende website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties

Bezoekersgedrag

DoubleWeb weet als webbureau hoe belangrijk het is om een website flexibel te maken, zodat het kan worden meebewogen met het bezoekersgedrag. Vooraf aan het ontwerp van de nieuwe WordPress website doorgronden wij het gedrag van de bezoekers om zo tot een unieke gebruikerservaring te komen. WordPress websites maken het eenvoudig om de website aan te passen en te laten meebewegen met het bezoekersgedrag. Deze gebruikerservaring staat in relatie met zoekmachineoptimalisatie. Samen zorgen deze twee elementen voor een sterke combinatie. Google let steeds meer op de gebruikerservaring, waardoor het een steeds belangrijkere factor binnen het algoritme van de zoekmachine wordt. Essentieel dus.

Wil je meer weten over onze WordPress developer?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

WordPress developer specialisten
Converterende websites
60+ tevreden referenties

Dave Kalmeijer

02-04-2020
Voor het realiseren van een professionele website ben je bij Doubleweb aan het juiste adres. Van oriëntatiegesprek tot oplevering van de website was het super om samen te werken. Aan kennis en service geen gebrek bij Doubleweb. Namens Kalmeijer Keukens & Interieur nogmaals dank!

Waarom een WordPress developer?

DoubleWeb beschikt over een team van developer specialisten die WordPress tot in de puntjes kennen. Wij zijn als webbureau gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden in WordPress websites. Wij hebben alle ervaring in huis voor het ontwerpen van websites voor zowel grote als kleinere klanten.

Voordelen van WordPress

WordPress is het populairste open source content marketingsysteem. Hierdoor is de broncode vrij beschikbaar, waardoor deze nieuwe software gebruikt kan worden. Ook zijn wij in de gelegenheid om deze software te verbeteren en aan te passen. Zo blijven er dus steeds weer nieuwe functionaliteiten bijkomen en worden nieuwe plugins ontwikkeld die wereldwijd beschikbaar zijn. Mocht er een probleem ontstaan, dan is er bij een WordPress website meestal direct een beveiligingsoplossing voor handen. Jouw website is zo altijd voorzien van de laatste technieken en beveiligingscertificaten.

WordPress developer in Gouda

Welke vorm van WordPress development je ook nodig hebt, wij zijn de WordPress developer voor jouw klus. Wij voeren alle opdrachten met passie en plezier uit vanuit ons kantoorpand in de binnenstad van Gouda. Neem je contact met ons op, dan bespreken we altijd face-to-face wat jouw wensen zijn en maken we een website die daaraan voldoet. Als internetbureau Gouda bevinden we ons in het hartje van Gouda, waardoor ons bureau eenvoudig te bereiken is. Mocht het beter uitkomen, dan komen we natuurlijk bij jou langs. Neem dus gerust even contact met ons op over WordPress development, snelheidsoptimalisatie en alle andere Webdevelopment-gerelateerde vragen.

Enthousiast geworden?

Ik help je graag verder!

WordPress developer FAQ

Wat is een WordPress developer precies?

Een WordPress developer ontwikkelt websites in WordPress, het populairste open-source content management systeem ter wereld. Hij is dus gespecialiseerd in WordPress, waardoor hij heel goed weet wat er allemaal mogelijk is en wat de nieuwste handigheidjes zijn die een WordPress-website net dat beetje extra kunnen geven.

Een WordPress developer moet natuurlijk een passie voor programmeren hebben én veel weten van WordPress. Kennis van JavaScript, PHP, HTML, CSS en SQL zijn essentieel om een goede WordPress website te kunnen ontwikkelen. Daarnaast is kennis van zoekmachineoptimalisatie (SEO), responsive design (mobielvriendelijkheid) en online veiligheid (SSL-certificaten) ook niet weg. Een goede WordPress developer is een echte duizendpoot dus!

Een WordPress developer zit de hele dag met zijn neus in de code. Hij ontwikkelt, monitort en test WordPress websites en voert voortdurend verbeteringen uit. Bovendien lost hij problemen (‘bugs’) op als die zich voordoen nadat de website eenmaal live is gegaan. Ook voert hij de nodige updates aan de website uit, zodat de website altijd optimaal blijft presteren.

WordPress is een heel toegankelijk en gebruiksvriendelijk content management systeem. Niet gek dat wij er bij DoubleWeb gek op zijn dus. Maar als je echt het optimale uit je website wilt halen in plaats van alleen een basiswebsite bouwen, is het slim om een WordPress developer in te schakelen. Die maakt een website op maat voor je, waar allemaal gepersonaliseerde snufjes in verwerkt zijn. Wil je je website als revenue driver gaan gebruiken? Een volwaardig onderdeel van je (online) marketing? Daar helpt een WordPress developer je graag bij.

WordPress developer WordPress developer