WordPress Developer

DoubleWeb heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van volledig responsive WordPress websites. Wij begeleiden je als WordPress developer door het gehele proces van de nieuwe website; van ontwerp, hosting en bouw tot het onderhoud aan je WordPress website. Ook voor optimalisatie werkzaamheden of adviezen aan een bestaande website kun je bij ons terecht. Wij helpen je graag aan een mooie en overzichtelijke website wat doet waar hij voor is, klanten informeren en aansporen tot het doen van aankopen!

Het team van DoubleWeb streeft ernaar iedere nieuwe WordPress website innovatief en onderscheidend te laten zijn. De wensen van onze klanten staan centraal bij het bepalen van de identiteit, de interactie, de usability en bij de experience van de website. Ons doel is altijd dat jij als klant tevreden bent met een mooie website die optimaal werkt. Wij kunnen daar als WordPress developer in Gouda voor zorgen door onze persoonlijke aanpak.

Waarom WordPress developer DoubleWeb als webdesign bureau inschakelen?

  • WordPress experts;
  • Bieden maatwerk;
  • Innovatief in het ontwikkelen van onderscheidende WordPress websites;
  • Goede begeleiding door het gehele traject;

Volledig responsive WordPress website

Alle websites die DoubleWeb oplevert zijn volledig responsive. Dat wil zeggen dat deze websites ook geschikt zijn om te bekijken via een smartphone, tablet of pc. Op al deze verschillende devices wordt de websites goed weergegeven, wat leidt tot een aangename bezoekerservaring. Tijdens het ontwerp van de websites wordt hiermee al rekening gehouden door onze WordPress developer.

Onze maatwerk websites worden gebouwd in een WordPress framework, waarbij wij gebruik maken van verschillende, veilig bevonden plugins. Wij leveren iedere klant een website aan die snel en veilig is en bovendien geheel op maat en naar wens is samengesteld!

Snel antwoord op de bezoekersvraag

Wij weten als WordPress developer als geen ander hoe belangrijk het is dat een bezoeker zo snel mogelijk een antwoord krijgt op zijn vragen. Dit vergt een goed voor opgezet idee voor een goede en overzichtelijk website, zodat de bezoeker niet binnen enkele seconden weg is, omdat hij niet heeft gevonden waar hij naar zocht.  Jij wilt je doelstellingen behalen en aan een connectie bouwen met je bezoekers. Wij maken het ontwerp van de nieuwe websites zo dat bezoekers worden verleid en worden geactiveerd tot het overgaan op conversies. Onze WordPress developers van DoubleWeb ontwerpen conversiegerichte websites, met een zo hoog mogelijk conversiepercentage.

Bezoekersgedrag

DoubleWeb weet als webbureau hoe belangrijk het is een website flexibel te maken, zodat kan worden meebewogen met het bezoekersgedrag. Vooraf aan het ontwerp van de nieuwe WordPress website doorgronden wij het gedrag van de bezoekers om zo tot een unieke gebruikerservaring te komen. WordPress websites maken het eenvoudig om de website aan te passen en hiermee te laten meebewegen met het bezoekersgedrag. Deze gebruikerservaring staat in relatie met zoekmachine optimalisatie, samen zorgen deze twee elementen voor een sterke combinatie. Google let steeds meer op de gebruikerservaring, waardoor het een steeds belangrijkere factor binnen het algoritme van de zoekmachine wordt.

Waarom WordPress?

DoubleWeb beschikt over een team van WordPress specialisten die WordPress tot in de puntjes kennen. Wij zijn als webbureau gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden in WordPresswebsites. Wij hebben dan ook de nodige ervaring met het ontwerpen van websites voor zowel grote als kleinere klanten.

Voordelen van WordPress

Het populairste open source content marketingsysteem is WordPress, hierdoor wordt de broncode vrij beschikbaar, waardoor deze nieuwe software kan worden gebruikt. Maar ook zijn wij in de gelegenheid om deze software te kunnen verbeteren en aanpassen. Zo blijven er dus steeds weer nieuwe functionaliteiten bijkomen en worden nieuwe plugins ontwikkeld die wereldwijd beschikbaar zijn. Mocht er een probleem ontstaan, dan is er binnen een WordPress website bijna altijd gelijk een beveiligingsoplossing voor handen. Hierdoor kan je website dus worden voorzien van de laatste technieken en beveiligingscertificaten.

WordPress developer in Gouda

Welke vorm van WordPress development je ook nodig hebt, wij zijn een WordPress developer die alles kan. Wij voeren alle opdrachten met passie en plezier uit vanuit ons kantoorpand in de binnenstad van Gouda. Wanneer je contact met ons opneemt, bespreken we altijd face-to-face wat jouw wensen zijn en op die manier bepalen we hoe we een website maken die voor jou aan die wensen voldoet. Als internet bureau Gouda bevinden we ons in het hartje van Gouda waardoor je gemakkelijk met onze developers kunt afspreken. Maar wanneer het voor de klant beter uitkomt, komen we uiteraard naar de klant toe. Neem dus gerust even contact met ons op over vragen rondom WordPress development, snelheidsoptimalisatie en alle andere Webdevelopment-gerelateerde vragen.

Vacatures WordPress developer

DoubleWeb kent momenteel een zeskoppig team binnen het internetbureau in het hartje van Gouda, maar is altijd op zoek naar goede ervaren WordPress developers. Ben jij of ken jij een goede WordPress developer, bekijk dan onze vacatures voor developers en schroom niet om contact met ons op te nemen!

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Benieuwd naar wat voor werk onze developers al hebben opgeleverd? Bekijk ons werk