Een WordPress website laten maken: dit houdt het in

Tegenwoordig kun je als ondernemer niet meer voor de dag komen zonder een (goedwerkende) website. Een goed begin is het halve werk. Juist daarom is de eerste indruk ontzettend belangrijk. Het is een kans die voor het grijpen ligt en zeker niet onbenut kan blijven. De website is jouw online visitekaartje met een persoonlijke touch: een uitstekend moment om jouw bezoekers te overtuigen.

Wil jij jouw (potentiële) klanten van hun stoel afblazen met een verbluffende website? Snappen wij als geen ander. Kies er dan voor om een WordPress website te laten maken. WordPress is het welbekende Content Management Systeem, ofwel CMS, dat als de basis voor websites wordt gebruikt. Jouw wensen staan hierbij centraal: we gieten jouw WordPress website design in een uniek jasje.

Waarom een website laten maken in WordPress bij DoubleWeb

Doorgewinterde specialisten

Onze specialisten kennen WordPress van buiten en van binnen. Geen uitdaging is voor ons te gek. Wij toveren jouw website om tot de WordPress website van je dromen.


Knallen in conversies

Onze designs zijn niet alleen door een ringetje te halen: ze zorgen dat jouw bezoekers ook écht tot conversie overgaan.


Nuchtere aanpak

Wij staan met beide benen op de grond. Geen grote beloften, maar daden die wij daadwerkelijk waar kunnen maken. Dat is onze kracht.

Website laten maken in WordPress? Doe het voor jouw bezoekers!

Los van het feit dat je zelf enorm trots kunt zijn op jouw nieuwe website, draait het uiteindelijk om de bezoeker. Zij is immers jouw (potentiële) klant en moet overgehaald worden om tot een conversie over te gaan. Wij maken jouw website daarom niet alleen aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Nee: jouw bezoeker is het speerpunt. Alle pijlen zijn gericht om zoveel mogelijk bezoekers naar de website te lokken én vast te houden. Jouw doelgroep vormt de basis van de website. Wil je een WordPress website laten bouwen bij DoubleWeb? Dan kies je voor een doorgewinterde strategie die ook écht een indruk achterlaat bij jouw doelgroep.

Wil je meer weten over het laten maken van een WordPress website?
Onze specialisten staan voor je klaar om elke uitdaging aan te gaan!

WordPress specialisten
Converterende websites
60+ tevreden referenties

De voordelen van een WordPress site laten maken

Bij DoubleWeb geloven wij in de kracht van WordPress. En dat is niet voor niets: WordPress is het populairste open source content management systeem. Jij laat jouw WordPress website bouwen en beheert deze vervolgens zelf via je desktop, tablet én smartphone. Sterker nog: dit beheer is zeer eenvoudig en is toegankelijk voor iedereen. Wij zijn dol op WordPress en brengen deze passie graag over op onze klanten. Kijk eens naar deze voordelen:

  • WordPress is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en voert dit door in haar systemen.
  • Met WordPress scoor jij hoger in Google.
  • De mogelijkheden zijn eindeloos en zijn van alle gemakken voorzien.
  • Het systeem is voor iedereen eenvoudig te gebruiken én beheren.
  • WordPress is onafhankelijk.

Een WordPress website laten maken: hoe werkt dat?

Wil jij een WordPress website laten maken bij DoubleWeb? Wij vinden het prettig als onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Daarom werken we via een vaste werkwijze.

Kick-off meeting
We brengen graag jouw wensen en behoeften in kaart tijdens een eerste gesprek. Wie is jouw bedrijf en wat kunnen wij voor jou betekenen?

Strategie
De kick-off meeting werken wij uit in een strategie. Jouw behoeften vormen uiteindelijk een strategie: een duidelijk plan wat we met jouw website willen bereiken.

Design
Het is de taak van de WordPress designer om jouw strategie om te zetten in een helder en effectief design. In dit proces sta jij als bedrijf centraal. Aan de hand van feedback toveren we het design en de interface om tot een uniek concept.

Development
Ben je helemaal tevreden met het design? De developer brengt het design tot leven. Hier komt WordPress om de hoek kijken. Onze WordPress developers ontwikkelen dit namelijk precies zoals jij dit voor ogen had. SEO-vriendelijk én snel.

Livegang
Je website is klaar voor gebruik. En dat betekent: hij kan live! Naast dat dit tijd is voor een feestje, gaat het echte werk voor jou nu pas beginnen. Wil je de website zelf beheren? Volg dan een training bij ons.

Leadgeneratie
Wil jij jouw website effectief inzetten? Ons zusterbedrijf DoubleSmart helpt je graag bij de online marketing om nóg beter te scoren in Google.

Wil je meer weten over een WordPress website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
60+ tevreden referenties

Christiaan van der Hulst

21-08-2018

DoubleWeb is een top partner! Proactief, transparante diensten en kosten, continue samenwerking en klantfocus. Door DoubleWeb lopen wij nu digitaal voorop.

Christiaan van der Hulst – Van ’t Hof

Maikel Thijssen

28-05-2020

Na prettige samenwerking bij Doublesmart, werd het tijd voor een nieuwe website. Super dat dit allemaal onder een dak kan. Zo kunnen de resultaten van de marketing ook gebruikt worden bij het bouwen van een nieuwe website. het contact loopt super, en de mannen weten écht wat ze doen. Ik beveel Doubleweb daarom ook iedereen aan !

Arno Molenaar

22-04-2020

DoubleWeb heeft een aantal jaar geleden een webwinkel gebouwd voor A. Molenaar Zand en Grond en deze geïntegreerd in de website die we toen hadden. Vanaf dat moment is de vindbaarheid van de website steeds wat verder verbeterd en kwamen er meer en meer bestellingen binnen in de webwinkel. De website was qua design en techniek verouderd en daarom toe aan vervanging.

In 2019 hebben we DoubleWeb daarom de opdracht gegeven om een design op maat te laten maken met daarin een video op de homepagina en verder veel ruimte voor afbeeldingen van ons materieel en de projecten die we uitvoeren.

Ook de webwinkel is in een nieuw jasje gestoken, waarbij er rekening gehouden is dat mensen die zand of grond bestellen niet afgeleid worden tijdens hun bestelling. DoubleWeb onderhoudt voor ons de website en voegt waar nodig nieuwe foto’s en berichten toe.

WordPress website laten maken? Begin vandaag!

Ben jij er klaar voor om een WordPress website te laten bouwen? Daar worden wij enthousiast van! Wij nemen dit proces van A tot Z op ons. Heb jij hier net zoveel zin in als wij? Kom gerust eens langs! We nodigen je graag uit voor een kopje koffie. Jouw eerste stap naar een nieuwe WordPress website begint hier.

WordPress website laten maken WordPress website laten maken