Waarom een website laten maken in WordPress bij DoubleWeb

Focus op omzetgroei

Een WordPress website laten maken die er mooi uitziet is leuk. Maar belangrijk is nog dat hij bijdraagt aan omzetgroei voor jouw bedrijf. Bij DoubleWeb krijg je daarom een website die goed vindbaar is in Google én die je websitebezoeker vakkundig verleidt tot conversie over te gaan. 


Beheer in eigen hand

Een website die je na livegang eenvoudig zelf beheert: hoe fijn is dat? Bij DoubleWeb krijg je exact te zien hoe je gemakkelijk zelf aanpassingen doorvoert in jouw WordPress-omgeving. Is dat toch niet helemaal jouw ding? Geen zorgen; dan doen wij dat net zo graag voor je. 


Een uniek ontwerp

Een webdesign dat precies uitstraalt waar jij als bedrijf of merk voor staat. Bij DoubleWeb laat je een WordPress website bouwen met een uniek, onderscheidend ontwerp. Zo weten jouw websitebezoekers direct waarom ze voor jouw product of dienst zouden moeten kiezen. 

WordPress website laten bouwen: een sterke basis voor jouw bedrijf

Tegenwoordig kun je als ondernemer niet meer voor de dag komen zonder een goedwerkende website. Een goed begin is het halve werk. Juist daarom is een eerste indruk ontzettend belangrijk. Het is een kans die voor het grijpen ligt en zeker niet onbenut kan blijven. Jouw website is je online visitekaartje met een persoonlijke touch: een uitstekend moment om jouw bezoekers te overtuigen. 

Dat de meeste bedrijven kiezen voor een website in WordPress, dat is niet gek. WordPress – het zogenoemde Content Management Systeem (CMS) dat achter een WordPress-website schuilgaat – is gebruiksvriendelijk, voert de nieuwste software-updates altijd direct door in het systeem en heeft oneindig veel mogelijkheden voor functies en designs. WordPress is zelfs de nummer 1 CMS ter wereld! 

Wil je meer weten over het laten maken van een WordPress website?
Onze specialisten staan voor je klaar om elke uitdaging aan te gaan!

WordPress specialisten
Converterende websites
75+ tevreden referenties

De voordelen van een website in WordPress

Kies je ervoor jouw website te laten maken in WordPress? Samengevat laat dit jou profiteren van voordelen als: 

 • Eenvoudig beheer. Jij beheert jouw website supereenvoudig en wanneer je maar wilt. Of dat nu via je desktop, tablet of smartphone is. 
 • Zelf aanpassingen doorvoeren. Alle content (zoals foto’s, video’s, teksten en formulieren) pas je eenvoudig zelf aan naar wens. 
 • Altijd up-to-date. WordPress is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en voert dit altijd direct door in de software. 
 • Beter vindbaar in Google. Een website in WordPress is goed te optimaliseren voor een hogere plek in de zoekresultaten van Google. 
 • Veel mogelijkheden. In WordPress heb je veel opties voor functies en designs.

WordPress website laten maken: waarom kiezen voor DoubleWeb?

Een WordPress website bouwen is één ding. Maar een WordPress website laten maken die daadwerkelijk winstgevend is, dat gaat nog een stukje verder. Jouw website zou meer moeten zijn dan een leuk plaatje. Jouw website moet: 

 • Goed vindbaar zijn in Google, om zo in het zicht te komen van jouw doelgroep (SEO). 
 • Jouw websitebezoeker overtuigen tot de gewenste actie over te gaan, zoals het doen van een aankoop of het aanvragen van een offerte (CRO). 
 • Uitstralen waar jij als bedrijf of merk voor staat. 

Precies dát is wat je krijgt bij DoubleWeb. Bij ons wordt jouw WordPress-website gebouwd op basis van kennis van online marketing. En kies je ervoor jouw WordPress website te laten maken door onze professionals, dan weet je dus zeker dat deze jouw bedrijf of merk daadwerkelijk laat groeien. 

Bekijk onze werkwijze

Website laten maken WordPress: geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd of een WordPress website laten bouwen een goede keuze is voor jouw organisatie, bedrijf of merk? Daar kunnen we heel kort over zijn: ja! Een website in WordPress is eigenlijk voor ieder bedrijf geschikt. Bijvoorbeeld soorten ondernemingen die hun WordPress website lieten maken door DoubleWeb: 

 • Makelaars 
 • Zorgorganisaties 
 • Corporate organisaties 
 • B2C-e-commercebedrijven (webshops)
 • B2B-e-commerce-bedrijven (webshops) 

WordPress website bouwen: wat kost dat?

Een ijzersterke WordPress website laten maken door DoubleWeb: wat betaal je daar nu voor? Dat hangt af van verschillende factoren. Wil je bijvoorbeeld een WordPress website laten bouwen volledig op maat of kies je voor een ‘standaard design’? En hoe zit het verder met jouw wensen en doelstellingen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat jij investeert in een omzet genererende WordPress-website. 

Ontdek jouw kosten vrijblijvend

In 5 stappen jouw WordPress site laten bouwen: onze werkwijze

Jouw website laten maken in WordPress en DoubleWeb hiervoor inschakelen? Bij ons doorloop je slechts 5 eenvoudige stappen tot en met de livegang van jouw nieuwe website. 

 1. Websitestrategie opstellen

In een persoonlijk gesprek vertel je ons meer over jouw bedrijf, branche, doelgroep, wensen en doelen. Samen stellen we een effectief strategisch plan op voor jouw website.  

 1. Zoekwoordenonderzoek doen

Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe website goed vindbaar is in de zoekmachine, onderzoeken we welke relevante termen vaak worden ingetikt in Google. De uitkomsten van dit zoekwoordenonderzoek vormen de basis van de inhoud van jouw website. 

 1. Aan de slag met het design

Staat jouw websitestrategie als een huis én zijn de nodige voorbereidingen voor een goede vindbaarheid in Google getroffen? Dan doen wij een eerste voorstel voor het design van jouw website. Dit is een mooie combinatie tussen jouw huisstijl, de relevante zoektermen en met hoe we het brein van jouw websitebezoeker kunnen beïnvloeden. Oftewel: we zorgen ervoor dat het webdesign optimaal tegemoetkomt aan de wensen van zoekmachine én gebruiker. 

 1. Je website ontwikkelen

Is het voorstel voor het webdesign helemaal naar wens? De developer brengt het design tot leven. Hier komt WordPress om de hoek kijken. Onze WordPress developers ontwikkelen dit namelijk precies zoals jij dit voor ogen had. Zoekmachinevriendelijk én snel.  

 1. De livegang en het beheer

Je website is klaar voor gebruik. En dat betekent: hij kan live! Naast dat dit tijd is voor een feestje, gaat het echte werk voor jou nu pas beginnen. Je beheert de website zoals jij dat wil en past de content aan naar wens. Mocht je dat fijn vinden, dan volg je een training bij ons. Zo krijg je alle beheerfuncties volledig onder de knie. 

Ronald

21-08-2018

DoubleWeb is een top partner! Proactief, transparante diensten en kosten, continue samenwerking en klantfocus. Door DoubleWeb lopen wij nu digitaal voorop.

Ronald – Van ’t Hof

Maikel Thijssen

28-05-2020

Na prettige samenwerking bij Doublesmart, werd het tijd voor een nieuwe website. Super dat dit allemaal onder een dak kan. Zo kunnen de resultaten van de marketing ook gebruikt worden bij het bouwen van een nieuwe website. het contact loopt super, en de mannen weten écht wat ze doen. Ik beveel Doubleweb daarom ook iedereen aan !

Arno Molenaar

22-04-2020

DoubleWeb heeft een aantal jaar geleden een webwinkel gebouwd voor A. Molenaar Zand en Grond en deze geïntegreerd in de website die we toen hadden. Vanaf dat moment is de vindbaarheid van de website steeds wat verder verbeterd en kwamen er meer en meer bestellingen binnen in de webwinkel. De website was qua design en techniek verouderd en daarom toe aan vervanging.

In 2019 hebben we DoubleWeb daarom de opdracht gegeven om een design op maat te laten maken met daarin een video op de homepagina en verder veel ruimte voor afbeeldingen van ons materieel en de projecten die we uitvoeren.

Ook de webwinkel is in een nieuw jasje gestoken, waarbij er rekening gehouden is dat mensen die zand of grond bestellen niet afgeleid worden tijdens hun bestelling. DoubleWeb onderhoudt voor ons de website en voegt waar nodig nieuwe foto’s en berichten toe.

Profiteren van een continue bedrijfsgroei?

Een WordPress site laten bouwen door DoubleWeb laat jou al profiteren van extra websitebezoekers, conversies en omzet. Maar wil je écht optimaal groeien met je bedrijf, dan is er meer nodig dan dat. Investeren in online marketing: dat is de sleutel tot een maximale winstmarge. En goed nieuws: ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. 

Zoekmachineoptimalisatie, adverteren op Google, adverteren op sociale media en contentmarketing: ons zusterbedrijf DoubleSmart is gespecialiseerd in alles wat met online marketing te maken heeft. Wij werken nauw met DoubleSmart samen. En daardoor profiteer jij van het beste resultaat. Je webdesign en online marketing worden namelijk naadloos op elkaar afgestemd! 

Omzet genererende website laten maken in WordPress?
Een ijzersterke WordPress website laten maken door DoubleWeb? Of graag extra informatie ontvangen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alles wat je wil weten!

WordPress specialisten
Converterende websites
60+ tevreden referenties
WordPress website laten maken WordPress website laten maken