Web on Go

Web on Go is een product wat door DoubleWeb is ontwikkeld om eenvoudig zelf een website te kunnen maken. Zet zelf een kwalitatieve website neer met een eigen logo en huisstijl. Een website beheren is nog nooit zo makkelijk geweest!

Wat biedt Web on Go?

Voor een vast laag tarief per maand beheer je je eigen website en ben je van alle gemakken voorzien. Wat biedt Web on Go je voor dit vaste maandbedrag:

  • WordPress website
  • Hosting
  • 1 E-mailbox
  • Onderhoud aan WordPress

Voordelen van Web on Go

De kosten voor een goede website worden uitgespreid over de looptijd van je website. Doordat je maandelijks een klein bedrag betaald, heb je niet eenmalig een hoge investering voor het laten ontwikkelen van een maatwerk website. Toch doet een Web on Go website zeker niet onder aan een op maat gemaakte website. Bij een Web on Go website kan worden gekozen uit een aantal vaste lay-outs.

Een ander voordeel van een Web on Go website is dat wij deze websites zo hebben ontwikkeld dat ze SEO-vriendelijk en snel zijn.

Makkelijk te beheren

Een website beheren via Web on Go is eenvoudig. Zelfs iemand met weinig kennis van online zaken, kan zelf zijn website aanvullen en veranderen. Vooraf krijg je van ons instructies om daarna zelf aan de slag te gaan met je website.

Als Web on Go voor jou te beperkt is, kun je via DoubleWeb ook een maatwerk website laten ontwikkelen.

Interesse in een Web on Go website?

Neem contact op met DoubleWeb als je interesse hebt voor een Web on Go website.

Naast Web on Go biedt DoubleWeb ook andere diensten aan zoals huisstijl ontwikkeling, logo ontwerp of het schrijven van SEO-vriendelijke teksten. Neem gerust contact met ons op voor antwoorden op al je vragen! Wij staan graag voor je klaar.

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Wil je graag meer weten over Web on Go? Neem dan gerust contact op! Contact