Grote foto’s

Less is more bij Meubelmakerij Rotterdam. De sprekende productfoto’s doen het werk, waardoor er weinig woorden nodig zijn om aan toe te voegen.


Zachte kleuren

De kleurkeuze is neutraal met zachte kleuren als basis. Hierdoor springen de productfoto’s er extra uit.


Creativiteit on spot

Waar de meubels van Meubelmakerij Rotterdam bekend staan om de creativiteit, doet de website hier niet aan onder. Het vormt de perfecte afspiegeling van de unieke creaties.

Dit is Meubelmakerij Rotterdam

Twee ambitieuze gasten uit Rotterdam met een passie voor meubels: dat is Meubelmakerij Rotterdam. Geen meubel is hetzelfde bij de meubelmakerij. De twee heren maken unieke oplossingen voor particulieren. De klant komt met een idee, bij Meubelmakerij Rotterdam werken ze het verder uit. Het resultaat: een creatief kunstwerk op maat als oplossing voor de klant. 

Laat de creativiteit zegevieren

Zoals de mannen zelf te werk gaan bij Meubelmakerij Rotterdam, zo lieten ze ons ook vrij in ons ontwerp. Een droom voor ons als designers bij DoubleWeb, want wij konden dus losgaan in creativiteit. En die creativiteit is belangrijk voor Meubelmakerij Rotterdam. De maatwerkmeubels zijn uniek en stralen vakmanschap uit. Het doel voor ons was om dit te benadrukken op de website. 

De oplossing: de foto’s doen het werk.

Het plan was om het werk van Meubelmakerij Rotterdam te laten spreken. Hoe? Met strakke product- en procesfoto’s om de ambacht te benadrukken. We gaven Meubelmakerij Rotterdam daarom het advies om professionele foto’s te laten maken van hun bedrijf en werkzaamheden. Hierdoor wordt het maatwerk benadrukt en straalt de website passie uit. Dit bleek de gouden tip: de heren gingen hier meteen mee aan de slag en leverden deze input voor de nieuwe website.

Aan ons de taak om het design van de website zo in te richten dat deze foto’s eruit knallen. Door de kleuren neutraal te houden en gebruik te maken van grote foto’s komt het werk echt tot zijn recht.

Nuchtere samenwerking.

Meubelmakerij Rotterdam staat bekend om de Rotterdamse mentaliteit: nuchter en niet lullen maar poetsen. Een gouden match met DoubleWeb dus. Een fijne samenwerking met wederzijdse tevredenheid. Daarom is Meubelmakerij Rotterdam nog steeds klant van ons zusterbedrijf DoubleSmart om de online prestaties te verbeteren. 

Modern design

Om een artistieke touch te geven aan de website is er gebruik gemaakt van overlappingen en een modern design. Dit resulteert in een fris en uniek ontwerp voor Meubelmakerij Rotterdam. De website straalt passie uit: precies wat de heren van de meubelmakerij voor ogen hadden. Ook zijn er enkele elementen aan het logo toegevoegd om de huisstijl compleet te maken. 

Leonard Luitwieler

19-08-2022

Top bedrijf, prettig contact en denken met je mee!

Bekijk hier onze andere projecten

Enthousiast geworden?

Wil je zo’n creatieve website als Meubelmakerij Rotterdam? Laten we eens een bakkie doen en jouw wensen bespreken.