Verbetering in huisstijl

Een huisstijl die consistent is: deze verbeteringen zijn doorgevoerd in de nieuwe website van Yielder Group.


Optimale vacatures

Een uitgebreid overzicht van de huidige vacatures mét filtering. Dankzij een maatwerkoplossing kun je in één oogopslag zien welke vacature relevant is. 


Meertalig

Doordat de website meertalig is, is deze in verschillende landen bereikbaar en optimaal te gebruiken. 

Wie is Yielder Group?

Op zoek naar alles op het gebied van telecom- en IT-dienstverleners? Dan ben je bij Yielder Group aan het juiste adres. Yielder Group is een overkoepelend bedrijf voor verschillende dienstverleners binnen de telecom en IT en biedt veilige en betrouwbare oplossingen. 

Eén centraal punt

Omdat Yielder Group de paraplu is voor meerdere merken, was het van belang dat de website één mooi en duidelijk geheel zou vormen. Dat was de opdracht voor onze designers. Een website met een professionele look and feel, die voornamelijk als overkoepelend orgaan zal dienen.

Overzichtelijke vacatures met een maatwerkoplossing.

Eén plek waar alle vacatures van alle merken bij elkaar komen: daar ligt een belangrijke rol voor Yielder Group. Een mooie uitdaging voor ons, want dit is niet zo 1, 2, 3 ingebouwd. We hebben daarom actief meegedacht aan een passende oplossing voor deze belangrijke pagina voor Yielder Group. Met een efficiënte en strakke maatwerkoplossing kun je nu via de ‘Werken bij’ pagina alle vacatures bekijken inclusief filtermogelijkheden. Zo kan de bezoeker zowel filteren op de locatie als op het vakgebied. In één oogopslag is in een korte beschrijving te zien wat de vacature inhoudt, waardoor de gebruikers meteen kunnen oordelen of dit iets voor hen is. Het resultaat? Yielder’s unieke en eigen vacaturebank. 

Ontwikkeling staat nooit stil.

Yielder Group heeft dromen. En wij spelen daar graag een rol in. Hoewel de website van Yielder Group is opgeleverd, is dit project niet ‘af’. We blijven sparren over toekomstige verbeteringen en helpen Yielder Group daar natuurlijk graag bij. Onze specialisten staan altijd klaar om nieuwe ideeën uit te voeren en samen naar de best passende oplossing te zoeken.  

Youri Treur

22-06-2022

DoubleWeb heeft voor Yielder Group een nieuwe corporate website ontworpen, gebouwd en opgeleverd met een WordPress contentmanagementsysteem. We zijn erg tevreden over het design, de betrokkenheid van het team en de kwaliteit van de oplevering.

Bekijk hier onze andere projecten

Denk je, ik wil dit ook?

Dat snappen we! Goed om te horen. Bij DoubleWeb gaan we geen uitdaging uit de weg. We denken graag mee om een passende oplossing te vinden voor jouw case. Het begin is er: je hebt al nagedacht over een nieuwe website. Dan is het nu het moment om contact met ons op te nemen. En geen zorgen: dit is geheel vrijblijvend! Zien we jou snel?