Maatwerk zoekfunctie

waarin alle aangesloten bedrijven en organisaties eenvoudig te vinden zijn.


Kleurrijk design

waarin kleurgradiënten herkenbaarheid en consistentie creëren.


Nauwe samenwerking

waardoor we in korte tijd een uitgebreide website hebben kunnen realiseren.

Klantvraag & uitdaging

Voor We-ID ontwikkelden wij een nieuwe website met een professionele, moderne uitstraling. Een van de belangrijkste onderdelen van deze nieuwe website zou een speciale zoekfunctie zijn, inclusief koppeling met overheidssoftware. Door intensief samen te werken hebben DoubleWeb en We-ID in korte tijd een uitgebreide website gebouwd.

Design

Op basis van de aangeleverde huisstijl gingen wij als eerst aan de slag met het design. In het logo van We-ID zijn de drie basiskleuren van de huisstijl zichtbaar, die de basis vormden voor het kleurrijke design van de complete website. Hierbij hebben we ook het kleurverloop dat in het logo verwerkt zit meegenomen. De herkenbare kleurgradiënten die op verschillende plekken in het design terugkomen, creëren samenhang in het volledige ontwerp.

Maatwerk zoekfunctie

Een van de kernpunten waar we tijdens de developmentfase veel aandacht aan hebben besteed, was de integratie van een maatwerk zoekfunctie waarin alle organisaties die aangesloten zijn op eHerkenning te vinden zijn. Dat zijn er inmiddels ruim vierhonderd. Bovendien moest deze zoekfunctionaliteit gekoppeld worden met overheidssoftware, die dagelijks een lijst ophaalt van de aangesloten organisaties.

Korte looptijd

De daadwerkelijke ontwikkeling van de website had een relatief korte looptijd. Dit kwam doordat we intensief samen hebben gewerkt met de klant, waardoor we snel konden schakelen en korte contactlijntjes onderhielden. Het resultaat van deze nauwe samenwerking is een mooie, uitgebreide website waarvan alle gewenste functionaliteiten ingebouwd zijn en naar behoren werken.

Roëlla Roest

07-04-2020

Enorm blij met deze partij! Van begin tot eind geknalt en in 1 maand een nieuwe website uit de grond gestampt en nog een mooie ook. Fijne 1 op 1 samenwerking waar nodig en altijd bereikbaar. Heel fijn, thanx guys!

Bekijk hier onze andere projecten