Webdevelopment

De specialisten van DoubleWeb geloven in open source; professionele webdevelopment gericht op hoogwaardige kwaliteit. Techniek zit bij ons in de genen en we gaan geen uitdaging uit de weg. Hoe complexer de vraag, hoe interessanter wij het kunnen vinden.

Lees meer

Webdesign

Design is voor ons veel meer dan alleen de uiterlijke factoren van je website. Het is voor ons de manier om onze klanten innovatief en onderscheidend over te laten komen. Of het nu gaat om de identiteit, de interactie, de usability of de experience van de website; de klant staat bij ons altijd centraal.

Lees meer

Concept & Online Strategie

Onze specialisten weten dat succes begint met een goede online strategie. Ze verdiepen zich in de bedrijfsstrategie, doen onderzoek naar de doelgroepen en weten als geen ander problemen te doorgronden en te vertalen naar digitale oplossingen.

Lees meer

Trainingen

Wij willen graag dat je het maximale rendement uit je website haalt. Een training in het gebruik kan dan erg handig zijn.

Lees meer

Snelheidoptimalisatie

Wij weten als geen ander hoe belangrijk de snelheid van je website is, voor jou en voor je klanten. Jouw website continu voorzien van optimale snelheid, zodat zowel jij als jouw klanten bij elk bezoek de website snel voor zich zien – dat is het doel!

Lees meer

HTML5 Banners

DoubleWeb is gespecialiseerd in het ontwikkelen van banners voor advertisingcampagnes die bijdragen aan de awareness van het bedrijf, het merk of de organisatie. De banners die wij maken sluiten naadloos aan op een displaycampagne en een AdWordscampagne. Wij maken al onze online banners in HTML5 waardoor die zowel op een desktop als op een laptop en een iPad, iPhone of Androiddevice zichtbaar is.

Lees meer

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Wij ontwikkelen te gekke websites! Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk ons werk