Op weg naar verbetering: een nieuwe leverancier

Datum: 29 november 2023, Auteur: Michael, Categorie: Nieuws

Eindelijk is het zover! DoubleWeb heeft met zorg een nieuwe hostingprovider gekozen om de prestaties van de websites van onze klanten naar ongekende hoogten te tillen!

Waarom een nieuwe hostingprovider?

Bij DoubleWeb geloven we in het belang van goede webhosting. Om onze klanten optimaal te bedienen, streven we naar voortdurende verbetering, zowel voor hen als voor onszelf. Nieuwe technologieën bieden spannende kansen die we niet willen laten liggen.

Na kritische evaluatie van onze eigen diensten, beseften we dat onze behoeften voor een hostingprovider waren veranderd. Onze huidige leverancier voldeed niet langer aan onze hoge eisen, vooral na de overname van FXW door Versio eind 2021.

Het moment van keuze: waarom nu?

Een jaar lang hebben we diverse leveranciers getest en uitgebreid onderzoek gedaan. Het kiezen van een nieuwe leverancier vergt tijd, maar we wilden ervoor zorgen dat we de perfecte match vonden. We hebben verschillende opties geprobeerd om te ontdekken welke het beste aansluit bij onze wensen.

Het migreren van alle websites op onze webservers is een zorgvuldig proces dat we in fasen uitvoeren, zodat elke website de volledige aandacht krijgt tijdens de overgang naar de nieuwe host.

Onze eisen: een uitdagende missie

Het kostte even, maar we wilden een leverancier die niet alleen bij ons, maar ook bij onze klanten past. Onze eisenlijst was uitgebreid, gebaseerd op onze kernwaarde: ‘We doen het goed, of we doen het niet.’ Enkele van onze eisen omvatten:

 • Leverancier van VPS managed en cloud hosting
 • Schaalbare servers
 • Focus op razendsnelle websites
 • Ingebouwde WordPress-ondersteuning
 • Monitoring
 • Veiligheid
 • Mogelijkheid om serverlocatie te bepalen

De keuze voor Cloudways

Misschien geloof je het niet, maar we hebben eindelijk een hostingprovider gevonden die aan al onze eisen voldoet: Cloudways! Cloudways biedt de perfecte combinatie van performance, flexibiliteit, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie.

 • Performance: Elke server draait op een volledig geoptimaliseerde stack met ingebouwde geavanceerde cache en CDN voor optimale websiteprestaties.
 • Flexibiliteit: Servers zijn eenvoudig schaalbaar en aanpasbaar aan specifieke behoeften van onze klanten.
 • Betrouwbaarheid: Cloudways biedt 24/7 service, serverbeveiliging, een uptime van 99,9%, Cloudflare-integratie, firewalls, SSL-certificaten en real-time servermonitoring.
 • Kosten: Cloudways biedt de beste prijs-kwaliteitsverhouding en voorziet in alle belangrijke functies voor een succesvolle website.

Kortom, Cloudways biedt een scala aan voordelen waar we uiterst tevreden mee zijn. We zetten ons doelgericht in voor onze klanten en streven ernaar dat elke website er tiptop uitziet!

Samen online impact maken met een converterende website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties
Op weg naar verbetering: een nieuwe leverancier Op weg naar verbetering: een nieuwe leverancier 2023-11-29
DoubleWeb
DoubleWeb