Overzichtelijke analyse

Eerst voeren we een analyse uit waarin duidelijk zichtbaar wordt wat er verbeterd kan worden.


Focus op snelheid

Onze WordPress specialisten hebben altijd de focus op de snelheid van websites.


Handige tips

Naast het verbeteren van de snelheid zullen we ook tips geven om de website snel te houden.

Optimale snelheid

Wij bij DoubleWeb weten als geen ander hoe belangrijk de snelheid van je website is, voor jou en voor je klanten. Jouw website continu voorzien van optimale snelheid, zodat zowel jij als jouw klanten bij elk bezoek de website snel voor zich zien – dat is het doel!

SEO-algoritme

De snelheid van de website is steeds belangrijker geworden. Sterker nog; het is een onderdeel van het SEO-algoritme. Dit betekent dat de snelheid van jouw website officieel een factor is die van invloed is op de SEO-posities. Met een snelle website trek je dus direct meer bezoekers naar je website!

Gebruiksvriendelijkheid

Google neemt snelheid niet voor niets op in haar algoritme. Het algoritme is gebaseerd op de gebruikerservaring. Als bezoekers lang moeten wachten voor de pagina’s geladen zijn, dan haken ze af. Snelheid heeft dan ook invloed op de gebruikerservaring en daarmee ook op de conversie en omzet van je website.

DoubleWeb weet wat er nodig is om je WordPress website sneller te maken. Ben je benieuwd hoe snel we jouw website kunnen maken? Neem dan contact op met internetbureau Gouda: DoubleWeb, we helpen je snel (uiteraard) verder!

Peter Baanen

07-07-2017

DoubleWeb heeft onze nieuw ontwikkelde website ingeregeld en geoptimaliseerd, met zeer goede resultaten. Met duidelijk advies is DoubleWeb hiervoor aan te raden.

Wil je meer weten over snelheidsoptimalisatie?
Snelheidsoptimalisatie Snelheidsoptimalisatie