Bewust

Draag je merk bewust uit.


Fundament

Bouw een stevig fundament.


Gemak

Kies voor gebruiksgemak.

Merkstrategie: wat houdt het in?

Weet jij wat er uniek is aan je merk? Wat maakt jouw diensten tot uitblinkers? Een merkstrategie biedt inzicht in wat jouw merk uniek maakt. Deze kennis kun je slim inzetten in je branding en je marketing.

Bewust

Een merkstrategie is een document waarin de belangrijkste kenmerken van je merk beschreven staan. Het helpt je om je merk bewust uit te dragen op een manier die bij je bedrijf past. Het document geeft iedereen binnen het bedrijf houvast: iedere stap die je neemt, elke zakelijke beslissing, kan je naast het document leggen. Dit maakt voor iedereen duidelijk waar je merk voor staat en wat jouw merk tot jouw merk maakt.

Fundament

Een sterk merk moet de essentiƫle vragen beantwoorden: wie zijn we? Waar staan we voor? Welke waarde bieden wij? Hoe drukken we ons uit? Met wie werken we en hoe communiceren we dit visueel? In de merkidentiteit focussen we ons op je kernwaarden, je unieke waardepropositie, je tone of voice, je ideale klant en je visuele identiteit als belangrijkste pijlers van je bedrijf. Dit zijn de vijf elementen die de essentie van je bedrijf weergeven. Ook maken ze bewezen het verschil in de keuze van een klant naar een dienstverlenend bedrijf.

Gemak

We helpen je graag om de vinger te leggen op de elementen die jouw bedrijf definiƫren. Aan de hand van die elementen ontwikkelen we een merkstrategie die gemakkelijk te onderhouden is, jouw ideale klant en je medewerkers aanspreekt en die je helpt om moeiteloos als een authentiek en eerlijk bedrijf voor de dag te komen.

Wat levert het je op?

Samen nemen we de tijd om jouw merk en diensten helder in kaart te brengen. Zo maken we een merkstrategie die je helpt om:

Je duidelijk te onderscheiden van je concurrenten

Je naams-bekendheid te vergroten

Je ideale klant aan te trekken

Je prijzen te verhogen

Projectverloop

Prijs

Dienst

Merkstrategie

Een merkstrategie document met daarin beschreven: je kernwaarden, je unieke waardepropositie, je tone of voice, je ideale klant en je visuele identiteit.

Vanafprijs
€ 900

Prijs

Dienst

Merkstrategie

Een merkstrategie document met daarin beschreven: je kernwaarden, je unieke waardepropositie, je tone of voice, je ideale klant en je visuele identiteit.

Vanafprijs
€ 900
Meer weten?
Merkstrategie Merkstrategie