Delta Makelaars

Delta Makelaars: het enthousiasme spat van dit makelaarskantoor af. De lokale makelaars zetten zich steeds weer in voor de beste klantbeleving. Meedenken en creativiteit, aandacht en inzet zijn ijkpunten in hun werkwijze.

Voor Delta ontwikkelden wij een nieuwe website die dienstdoet als presentatieplatform voor hun objecten en als informatiebron voor huiseigenaren die hun huis willen verkopen. Deze makelaars website met CRM-pakket RealWorks koppeling sluit perfect aan bij de wens van de klant om een mooie, gebruiksvriendelijke én unieke, bij het bedrijf passende website te laten bouwen.

Laptop

Webdesign

De huisstijl van Delta Makelaars komt duidelijk naar voren op de website. De designfase was dan ook een buitengewoon kleurrijke tijd: creatieve, enthousiaste makelaars vragen om een stijlvolle website die binnen de kleurrijke huisstijl past. Dat is precies wat we voor Delta Makelaars ontworpen hebben. Met aandacht en inzet uiteraard, want meedenken met onze klant is iets wat wij ook graag doen.

De website is fris, enthousiast en kleurrijk. Op de teampagina is bijvoorbeeld gekozen voor korte voorstelvideo’s in plaats van foto’s en je kunt het woningaanbod ook doorzoeken op de woonstijl die bij je past. Zo voelt de website als een vertrouwde makelaarswebsite met alle elementen die een bezoeker op zo’n website verwacht, maar biedt Delta meer door de aansprekende huisstijl en leuke extraatjes die het enthousiasme van de makelaars voor hun vak overdragen op de bezoeker.

Funda als fundament: een vertrouwde uitstraling

Wil je je woning verkopen of een andere woning kopen, dan bezoek je als eerste Funda. Funda is zo’n grote speler in de markt dat vrijwel iedereen die een woning (ver)koopt, bekend en vertrouwd is met de manier waarop woningaanbod op Funda gepresenteerd wordt. De opzet van de objectenpagina’s van Delta Makelaars is daarom gebaseerd op die van de objectenpagina’s op Funda.

Allereerst navigeert de bezoeker via centrale knoppen onder de hoofdfoto gemakkelijk naar de foto’s, plattegrond, kaart en video van de woning. Daaronder tonen enkele naast elkaar geplaatste kaders belangrijke kenmerken van een woning: het bouwjaar, het woonoppervlak, het aantal kamers en de perceelgrootte. Vervolgens volgt een uitklapbare omschrijving van de woning, met daaronder de kenmerken in tabelopmaak. Een dikke knipoog naar Funda dus, maar wel in een lekker opvallende kleurencombinatie van wit, groen en roze, zoals past bij Delta.

Webdevelopment

Nadat het design naar tevredenheid was, gingen onze WordPress specialisten aan de slag met de ontwikkeling van de website. De wens van Delta Makelaars was een dynamische website waarin blokken voor content gemakkelijk verschoven konden worden. Dit is gerealiseerd door te werken met Advanced Custom Fields (ACV), een WordPress plugin die ervoor zorgt dat je contentblokken gemakkelijk aan je wensen aanpast. De blokken die je hebt toegevoegd, verplaats je gemakkelijk via een drag-and-dropsysteem. Met ACV kan iedereen dus gemakkelijk een goed vormgegeven pagina opbouwen of aanpassen.

Uiteraard hebben we bij het ontwerpen van de blokken rekening gehouden met de mobielvriendelijkheid van de website. Ook is de website snel en zoekmachinevriendelijk opgebouwd en dus helemaal klaar voor de toekomst van Delta Makelaars.

Koppeling met RealWorks

Veel makelaars maken gebruik van RealWorks. Met dit CRM-systeem voor vastgoedprofessionals kunnen makelaars bijvoorbeeld:

  • Hun workflow automatiseren;
  • Gemakkelijk brochures samenstellen;
  • Nieuwsbrieven in huisstijl opstellen;
  • Factureren;
  • Geautomatiseerd objecten doorplaatsen naar social media.

Verder maakt RealWorks het mogelijk om het woningaanbod direct door te plaatsen naar de eigen website en naar Funda. Door een koppeling van WordPress en RealWorks toont de website van Delta Makelaars altijd het laatste aanbod en verschijnt dit aanbod ook direct op Funda.

Er hoeft zo geen dubbel werk verricht te worden: als de woning in RealWorks is aangemeld, staat het ook op de website en op Funda, zonder dat dit handmatig in gang gezet hoeft te worden. Individuele aanpassingen maken per platform is ook mogelijk: zo kan Delta op Funda bijvoorbeeld een extra foto toevoegen en kiezen voor een extra stuk tekst op de eigen website.

DoubleSmart internet marketing

DoubleSmart biedt oplossingen voor bedrijven die beter vindbaar willen worden op het internet. Dit wordt gerealiseerd door voor elk bedrijf innovatief gebied van internet. Ga naar de website