Webdesign Bureau DoubleWeb

Op zoek naar een webdesign bureau in de omgeving van Rotterdam of Gouda? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! DoubleWeb is een webdesign bureau gespecialiseerd in WordPress websites onder de rook van Rotterdam, gevestigd in het centrum van Gouda. Wij maken het design zo, dat de gebruiker wordt verleid en geactiveerd en de klant conversiedoelstellingen weet te behalen. Wij begeleiden je van begin tot eind door het traject, gevolgd door onze support die loopt voor de levensduur van de website.

Waarom kiezen voor webdesign bureau DoubleWeb?

Beproefde WordPress specialisten

Ons team bestaat uit doorgewinterde WordPress specialisten die jouw webdesign graag naar een hoger niveau tillen. Dat betekent dat we ons enkel en alleen vastbijten in WordPress websites. We houden niet van valse beloftes, maar geloven in specialisatie.


Tevreden gebruikers

We roepen niet alleen stralende websites in het leven, de gebruiksvriendelijkheid is minstens zo belangrijk. Zo is een bezoeker niet alleen verkocht door het uiterlijk, maar wordt hij écht geholpen.


Conversiegericht in een aantrekkelijk jasje

Jouw bezoekers verleiden met een strak design? Onze webdesigners zorgen niet alleen voor een aantrekkelijke website, maar zetten jouw bezoekers aan tot actie. Of dit nu verkoop is of het opnemen van contact.

Wil je meer weten over DoubleWeb als webdesign bureau?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

Webdesign specialisten
Converterende webdesigns
60+ tevreden referenties

Klantbehoefte centraal

Als webdesign bureau doorgronden wij het gedrag van de bezoeker om een unieke gebruikerservaring te scheppen. DoubleWeb zorgt ervoor dat je website kan blijven meebewegen en dat deze altijd kan worden geoptimaliseerd. Hierbij staan de begrippen beleving, dynamiek en gebruikerservaring centraal. De ervaring van de gebruiker wordt beïnvloed door meerdere factoren.

Voordat we starten met het design, brengen we bij DoubleWeb de behoeftes en de verlangens van de gebruiker in kaart. We analyseren de behoeften en wensen van de gebruiker en weten vervolgens welke tools we moeten inzetten om de Key Performance Indicators (KPI’s) te bereiken. Gedurende dit gehele proces wordt nauwkeurig gelet op facetten die gebruikerservaring en conversie beïnvloeden.

Resultaatgericht webdesignbureau

Beeld je eens in: jouw website ziet eruit als een goudhaantje, maar is onmogelijk te gebruiken voor de gemiddelde bezoeker. Irritant toch? Vinden wij ook. Daarom houden wij niet alleen van een mooi design, maar kijken wij door de ogen van de bezoeker. Pas als jouw website resultaten binnenhaalt, durven wij deze als geslaagd te bestempelen. De bezoeker staat op nummer één en dient volledig bediend te worden. Een website is veel meer dan een gelikt uiterlijk: het draait uiteindelijk om het halen van conversies. Bij DoubleWeb hebben we ons doel helder voor ogen en gaan recht op het doel af. Geen omweggetjes, maar in één lijn naar de finish van succes.

Webdesign bureau DoubleWeb: onze aanpak

Gaan wij voor jou aan de slag als webdesign bureau? Dan is het fijn om te weten hoe wij te werk gaan. Als webdesign bureau hanteren wij altijd een vast stappenplan om te garanderen dat onze klanten uitstekend tot hun recht te komen. Dit is wat je van ons kunt verwachten.

1. Kick-off en strategie

Kennis is key. Daarom gaan we graag met jou rond te tafel om je wensen, doelgroep of problemen vast te stellen. Jouw behoeften op een rijtje? Deze doelstellingen vormen het uitgangspunt van ons designproces. Zo zorgen we ervoor dat we jouw ontwerp perfect in het vat gieten.

2. Design

We staan nu in de startblokken om te beginnen. Op basis van jouw wensen maken we een eerste ontwerpschets en interface van je website.

Omdat dit een belangrijke stap is, vragen we je altijd feedback te geven op het eerste design: wat is je eerste indruk, wat wil je anders zien, voldoet het aan je wensen?

3. Development

Een website werkt niet zonder development: het is tijd om het design tot leven te roepen. Ben je helemaal tevreden met het webdesign, dan neemt één van onze developers het stokje over. Hij ontwikkelt de website zoals onze designers het voor ogen hadden. Het design wordt als het ware als lego in stukjes opgebouwd. SEO, snelheid en de veiligheid van de website spelen hierbij een grote rol.

4. Implementatie & livegang

Is de website in concept klaar? De livegang komt nu steeds dichterbij. We nodigen je uit bij ons op kantoor om het resultaat te laten zien. Van kop tot staart, van voorkant tot achterkant. In een training voor het personeel leren we jullie om zelf pagina’s aan te maken en content te publiceren.

Staat de website klaar en is deze voorzien van content? Gefeliciteerd! Het is nu tijd voor de livegang. We stemmen dit moment samen met jou af en zorgen dat deze overgang in goede banen wordt geleid. Gaat er iets mis? Dan zijn we natuurlijk goed bereikbaar om deze problemen snel op te lossen.

5. Leadgeneratie

Is jouw website gelanceerd? Hoera! Dan is het de hoogste tijd om bezoekers binnen te halen en over te halen om klant te worden.

Wil je meer weten over DoubleWeb als webdesign bureau?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

Webdesign specialisten
Converterende webdesigns
60+ tevreden referenties

Webdesign bureau voor websites en voor webshops

Als webdesign bureau helpen we niet alleen bij websites. Ook webshops van WooCommerce zijn uitstekend voor ons weggelegd. We toveren jouw shop om tot online etalage en met een mooi design overtuigen we jouw bezoekers om jouw producten aan te schaffen. Zoals al onze projecten werkt een WooCommerce webshop via WordPress. Met een speciale plugin veranderen we jouw website in een droom webshop.

Ook bij Woocommerce staat de gebruiksvriendelijkheid voorop en zorgen we dat deze altijd in een paar klikken te beheren is. Hij gaat gemakkelijk in gebruik en wordt continu verbeterd. En dat in een fluitje van een cent.

Actief als webdesign bureau in regio Rotterdam

Wij denken mee over de doelstellingen, geven advies en begeleiden de klant gedurende het gehele traject. Wij zijn gevestigd in de buurt van Gouda en bedienen dan ook veel klanten in Gouda; van klein, middel en groot formaat. Bekijk ons uitgebreide portfolio voor een kijkje in onze projecten. Wil jij aan de slag met een professioneel internetbureau in de omgeving van Rotterdam? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking en een goede kop koffie!

Interesse in een website?.

Neem contact op met DoubleWeb als je interesse hebt in een website.

We ontwikkelen WordPress websites, WooCommerce webshops en logo’s en huisstijlen, zetten je bedrijf op de kaart met branding en bieden je online marketing.

Neem gerust contact met ons op voor antwoorden op al je vragen over online presence! Wij staan graag voor je klaar.

Webdesign bureau FAQ

Wat doet een webdesign bureau?

Een webdesign bureau ontwerpt jouw nieuwe website. Van lettertype tot huisstijlkleuren en van paginastructuur tot de vorm van de knoppen: een webdesign bureau zorgt ervoor dat jouw nieuwe website qua uitstraling een samenhangend geheel vormt.

Omdat goed webdesign een vak apart is. Wil je dat het ontwerp van je website van a tot z klopt, er professioneel en toch persoonlijk uitziet, en het je conversiedoelstellingen ondersteunt? Dan is het slim om een webdesign bureau in de arm te nemen. Onze designers zorgen ervoor dat jouw website aansprekend is voor je doelgroep en ze activeert om klant te worden bij jou.

DoubleWeb heeft niet alleen aandacht voor jouw wensen en de persoonlijkheid van jouw bedrijf, maar stelt tegelijkertijd ook de doelgroep centraal. We doorgronden het gedrag van de menselijke websitebezoeker om een unieke gebruikerservaring te creëren. We zijn hier altijd eerlijk over: als jij grootse ideeën hebt voor je website die de gebruikersbeleving niet ten goede komen, zeggen we dat gewoon tegen je. En vervolgens geven we je natuurlijk óók advies voor een design dat wel zal werken.

DoubleWeb is een webdesign bureau in Gouda gespecialiseerd in WordPress websites en webshops. Maar behalve designers hebben we ook webdevelopers in dienst. Onze WordPress developers kunnen je nieuw ontworpen website dus ook direct voor je bouwen! Daarnaast kunnen we je helpen met branding (wat straalt je merk uit en hoe wil je jezelf in de markt zetten?) en online marketing (zodat er ook daadwerkelijk mensen je nieuwe website komen bekijken).

DoubleWeb is geschikt voor bedrijven die een WordPress website willen laten ontwerpen (en laten bouwen). Wil je intensief met ons samenwerken? Een prachtige website beheren die ook nog eens conversie oplevert? Werken in een toegankelijk contentmanagementsysteem? Kom dan eens met ons koffiedrinken!

Webdesign Bureau Webdesign Bureau