Uniek design

Op basis van de bestaande huisstijl is een compleet uniek ontwerp gerealiseerd. Dit zorgt voor een frisse en mooie uitstraling.


Online bestellen

Met een compleet maatwerk bestelsysteem kan er gemakkelijk zand en grond bestelt worden.


Flexibele blokken

Met de maatwerk blokken die we hebben ontwikkelt kan A. Molenaar in een hand omdraai pagina’s toevoegen.

Webdesign

Op de website van A. Molenaar hebben we het visuele aspect de boventoon laten voeren. In de designfase draaide het dan ook om de centrale rol die het beeldmateriaal ging innemen: de website moest informatief zijn, maar het beeldmateriaal moest direct de juiste impressie geven van het bedrijf.
Deze nadruk op beeld onderstreepten we door in de header van de homepage direct de volle aandacht te richten op een in een passend kader geplaatste video met een sfeerimpressie van het bedrijf. Zonder een letter te hebben gelezen, raakt de bezoeker van de website vertrouwd met de werkzaamheden van A. Molenaar en de gezichten achter het bedrijf.

Projecten

Ook een centrale plek op de website kregen de projecten. Tastbare voorbeelden van lopende en reeds afgeronde werkzaamheden zijn immers sterke reclame voor een bedrijf, zeker in de dienstverlenende sector. De projecten hebben dan ook niet enkel een aparte pagina die in het hoofdmenu verwerkt is, maar nemen ook een duidelijke plaats in op andere pagina’s en zijn gemakkelijk toe te voegen aan welke pagina dan ook.

Webdevelopment

Tijdens de developmentfase van de website stonden twee zaken voorop:
– Snelheid van de website
Onze WordPress specialisten bouwen elke website zo dat die snel laadt, wat het gebruikersgemak ten goede komt, maar ook op SEO-gebied zijn vruchten afwerpt. Google geeft namelijk de voorkeur aan snel ladende websites en zal deze ook eerder hoger in de zoekresultaten laten zien.
– Dynamische blokken
Naast snelheid kregen de mogelijkheden van de contentindeling extra aandacht. De website is, dankzij de dynamische blokken, gemakkelijk aanpasbaar te maken. Toevoegen van bijvoorbeeld nieuwe projecten is hierdoor een eenvoudige en voor zich sprekende taak.

Eenvoudige, maar slimme webwinkel

In de website van A. Molenaar hebben we een webwinkel geïntegreerd waarop klanten snel en zonder poespas zand en grond kunnen bestellen. Op basis van je postcode wordt direct de ritprijs berekend en kun je je bestelling afrekenen. De webshopomgeving bestaat uit een eenvoudig maar doeltreffend bestelformulier. De webwinkel is expres zo basic mogelijk gehouden, om zo veel mogelijk drempels en afleiding weg te nemen en de klant te laten zien hoe gemakkelijk het is om snel zand of grond online te bestellen per kuub.

Resultaat: een dynamisch opgebouwde website met de nadruk op beeld

De maatwerk WordPress website voor A. Molenaar is een dynamische website geworden waarop veel plek is om met foto’s de dagelijkse werkzaamheden van het bedrijf te laten zien. Direct in de header van de website speelt een video die een goed beeld geeft van wat A. Molenaar doet en kan. De website is daarnaast gemakkelijk aan te passen door de dynamische blokken en heeft een webwinkel gekregen die tegelijkertijd eenvoudig en daardoor zeer doeltreffend is.

Arno Molenaar

22-04-2020

DoubleWeb heeft een aantal jaar geleden een webwinkel gebouwd voor A. Molenaar Zand en Grond en deze geïntegreerd in de website die we toen hadden. Vanaf dat moment is de vindbaarheid van de website steeds wat verder verbeterd en kwamen er meer en meer bestellingen binnen in de webwinkel. De website was qua design en techniek verouderd en daarom toe aan vervanging.

In 2019 hebben we DoubleWeb daarom de opdracht gegeven om een design op maat te laten maken met daarin een video op de homepagina en verder veel ruimte voor afbeeldingen van ons materieel en de projecten die we uitvoeren.

Ook de webwinkel is in een nieuw jasje gestoken, waarbij er rekening gehouden is dat mensen die zand of grond bestellen niet afgeleid worden tijdens hun bestelling. DoubleWeb onderhoudt voor ons de website en voegt waar nodig nieuwe foto’s en berichten toe.

Bekijk hier onze andere projecten

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden over het resultaat voor A. Molenaar? Neem dan contact met ons op!