WordPress specialist

DoubleWeb is een echte WordPress specialist. Ons team van WordPress specialisten bestaat uit 6 specialisten die allemaal hun vak begrijpen en zich gespecialiseerd hebben in het bouwen, beheren en onderhouden in WordPress. Inmiddels ontwikkelen wij al een aantal jaren grote en kleine websites voor zowel grote en kleine bedrijven. We kunnen inmiddels stellen dat we zeer ruime ervaring in WordPress hebben binnen ons team.

De voordelen van WordPress

WordPress is wereldwijd het populairste open source content management systeem. Onze WordPress specialisten maken met WordPress websites die onze klanten vervolgens zelf kunnen beheren via desktop, tablet én smartphone. Dankzij de open source is er veel uitleg beschikbaar. Open source betekent dat de broncode vrij verkrijgbaar is. Een WordPress specialist, of eigenlijk iedereen, kan de software dus niet alleen gebruiken, maar ook verbeteren en aanpassen. Zo worden er nieuwe functionaliteiten ontwikkeld en kunnen er plugins met andere systemen ontwikkeld worden die voor iedereen beschikbaar zijn. Wanneer er problemen zijn, zijn er altijd beveiligingsoplossingen voorhanden zodat we jou razendsnel kunnen helpen. Op deze manier blijf je dus een website houden die kan worden voorzien van de laatste technieken en beveiligingscertificaten.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

 • Het systeem van WordPress wordt constant doorontwikkeld. Hierdoor is WordPress altijd up-to-date en veilig
 • WordPress zorgt ervoor dat je gemakkelijker scoort in Google
 • Het kent oneindig veel mogelijkheden om de site uit te breiden middels plugins
 • Het systeem is toegankelijk in gebruik en beheer
 • Het systeem is onafhankelijk

Website laten maken door een WordPress specialist

Laat je website maken door een echte WordPress specialist. Wij geloven in Open Source, en daarom in WordPress. Onze WordPress specialisten beginnen altijd met het ontwikkelen van een framework die gericht is op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine vriendelijkheid. Dit is de basis van jouw nieuwe website. Vanuit daar gaan de WordPress specialisten van DoubleWeb aan de slag met het inrichten van de website. Tijdens de ontwikkeling testen en monitoren we de website uitvoerig voordat deze live gaat. Op deze manier zorgen onze WordPress specialisten ervoor dat de website optimaal werkt!

DoubleWeb: je WordPress specialist Gouda

De specialisten van DoubleWeb vind je in hartje Gouda, pal naast het station. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw WordPress website? We maken graag een afspraak met je. Bij ons op kantoor in Gouda bespreken we dan graag met je hoe jij je website voor je ziet. We bespreken bijvoorbeeld de volgende vragen:

 • Wil je een template website of een maatwerk website?
 • Hoe ziet je bedrijf eruit en wat voor soort website past daarbij?
 • Heb je nu al een website? Wat vind je daar wel of juist niet goed aan?
 • Heb je specifieke designwensen?

Je kunt bij ons ook terecht voor webdesign. We hebben zowel technische specialisten, de developers, als design specialisten in huis die al jaren met elkaar samenwerken en samen de website kunnen ontwerpen en bouwen die jij voor ogen hebt. We kunnen je daarbij ook helpen op het gebied van branding en snelheidoptimalisatie. Onze specialisten maken de beste website voor jou en voor de gebruiker: een WordPress website van DoubleWeb ziet er zo goed uit, is gebruiksvriendelijk en gericht op conversie.

Een website laten maken door DoubleWeb, hoe werkt dat?

Kom je bij DoubleWeb binnen, dan volgen we altijd een vaste werkwijze.

 1. Kick-off meeting

We gaan met je om de tafel om jou en het bedrijf beter te leren kennen, om je wensen te inventariseren en om je te vertellen wat we voor je kunnen betekenen.

 1. Strategie

De kick-off meeting vormt de basis voor onze strategie. We weten nu wat je wensen zijn en gaan aan de slag om een strategie met doelstellingen van de website op te stellen.

 1. Design

De designer gaat aan de slag. Het design en de interface zijn een belangrijk onderdeel van de website. Daarom heb je steeds de mogelijkheid om feedback te geven tijdens dit proces.

 1. Development

Ben je enthousiast over het design? Dan is het tijd voor de volgende stap: het development. De webdeveloper ontwikkelt je website zoals die is ontworpen door de designer.

 1. Livegang

Als je website klaar is en jij bent er tevreden over, is het tijd voor livegang. Wil je zelf je website beheren? Dan kun je hiervoor een training volgen bij ons.

 1. Leadgeneratie

Je website heeft een duidelijk doel: leadgeneratie. Ons zusterbedrijf DoubleSmart is je graag van dienst op het gebied van online marketing en helpt je om je website doeltreffend in te zetten.

Wat betaal je voor een WordPress specialist?

Ben je benieuwd naar de prijs voor een website die je laat ontwikkelen door een WordPress specialist? Wij ontwikkelen template websites en maatwerk websites. Er zitten duidelijke verschillen tussen een template website en een maatwerk website.

 • Template website: vanaf 1500 euro
 • Maatwerk website: vanaf 4500 euro

Template WordPress website: wat is het?

Template websites worden, zoals de naam al zegt, gebouwd op basis van een template. Dit houdt in dat het ‘frame’ voor je website al staat. Er zijn duizenden verschillende templates verkrijgbaar die allemaal weer op veel verschillende manieren zijn in te zetten. Hoewel je dus je website om een bestaand frame heen bouwt, kun je een template website goed laten aansluiten op je huisstijl.

Een template website is heel wat goedkoper dan een maatwerk website.

Maatwerk WordPress website: wat krijg ik dan?

Een maatwerk WordPress website is van a tot z speciaal voor jou ontworpen. De designer van DoubleWeb gaat voor je aan de slag en maakt een websitedesign dat aan jouw wensen voldoet. Ben je tevreden, dan begint de ontwikkelfase. Je gehele website wordt dus van de grond af opgebouwd en is uniek, omdat alle functionaliteiten en ontwerpen speciaal voor jou zijn gemaakt.

Hoewel een maatwerk website een stuk prijziger is dan een template website, heb je bij een template website de volledige controle over de look and feel van je website.

Zelf WordPress specialist worden? Volg een WordPress training!

Wanneer een WordPress developer van DoubleWeb een website oplevert, krijgt de klant van ons een uitgebreide training waarna hij zelf pagina’s, nieuws, teksten, portfolio en afbeeldingen kan toevoegen aan zijn nieuwe WordPress website. Middels deze training heeft de klant alle informatie die nodig is om de website zelf bij te houden. Laat je het liever aan een WordPress specialist over, dan kunnen wij ook het beheer in eigen hand houden.

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Benieuwd welke websites we al op basis van WordPress hebben ontwikkeld? Ons werk