Waarom een WordPress training volgen bij DoubleWeb?

Als WordPress specialist kennen we de ins en outs, de achterdeurtjes en slimmigheden van WordPress van binnen en van buiten. Daarnaast zijn we gek van optimale resultaten. Die behalen we graag aan de hand van online marketingcampagnes en een optimale website, maar ook door onze kennis aan jou door te geven. Ben je al bekend met WordPress of nog niet? Weet je al wat de mogelijkheden zijn van dit systeem? En hoe je de juiste content plaatst? Onze WordPress specialisten helpen je graag door de bomen het bos te zien.

 

  • DoubleWeb is gespecialiseerd in WordPress;
  • We ontwikkelen zelf WordPress websites en kennen dus alle mogelijkheden die WordPress biedt;
  • Onze klantenservice is veelgeroemd: we reageren snel op (hulp)vragen.

Leren


Toepassen


Resultaat

WordPress trainingen voor beginners en gevorderden

Of je nu nog nooit met WordPress hebt gewerkt of al een gevorderde bent en of je nu al klant bent bij DoubleWeb of niet: onze trainingen staan voor iedereen open die (beter) met WordPress wil leren werken.

We stemmen je training af op jouw kennisniveau. De training is interactief: het programma staat van tevoren niet vast, maar is gemakkelijk aan te passen aan jouw vragen en aan jouw website.

We geven allereerst trainingen aan klanten die een (nieuwe) website door ons laten ontwikkelen. Nadat je kennis hebt gemaakt met je eigen website, gaan we samen aan de slag om alle functies door te nemen. De trainingen zijn 1-op-1, dus jouw kennisniveau, jouw vragen en jouw website staan centraal tijdens de training. Je kunt uiteraard ook samen met je medewerkers een WordPress training volgen.

Ook als je geen klant bent bij DoubleWeb maar graag wilt leren werken met WordPress, ben je van harte welkom. We plannen in overleg met jou een training die ingaat op jouw vragen en die aansluit bij jouw kennisniveau. Samen nemen we de mogelijkheden door die je hebt met jouw website en je hebt uiteraard volop de gelegenheid om vragen te stellen.

WordPress cursus: gratis voor klanten

Neem je een website af bij DoubleWeb, dan krijg je een gebruiksvriendelijke, SEO-proof WordPress website die aan jouw wensen én aan de wensen van je doelgroep voldoet. Bij iedere nieuwe website die we afleveren, bieden we een gratis WordPress cursus aan. Je kunt deze cursus zelf volgen, samen met je medewerkers volgen of alleen door je medewerkers laten volgen.

We bouwen de cursus op rondom je eigen website, zodat je het geleerde direct op de eigen website in de praktijk kunt brengen. Samen doorlopen we alle stappen en functionaliteiten en laten we je zien hoe je je website beheert.

Kenmerken van onze WordPress training

Volg je een WordPress training bij DoubleWeb, dan kun je het volgende verwachten:

  • Les van een ervaren WordPress developer bij ons op kantoor in Gouda of op je eigen locatie
  • Privéonderricht, dus je cursus is afgestemd op jou
  • Je kunt al je vragen stellen
  • Heeft DoubleWeb je website ontwikkeld, dan is de eerste WordPress training gratis
  • We laten je ook graag zien hoe je rekening houdt met SEO bij het beheren van je website

Cursus WordPress Gouda: we zien je snel!

Ben je geïnteresseerd in onze WordPress cursus? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We geven je graag meer info over bijvoorbeeld de inhoud en de prijzen van onze WordPress trainingen, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Ook reserveren kun je doen door contact op te nemen.

We hopen je snel te zien voor jouw cursus WordPress in Gouda!

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem gerust contact op!

WordPress Trainingen WordPress Trainingen