B2B WooCommerce webshop

De B2B WooCommerce webshop van Liroy B.V. is gebruiksvriendelijk, schaalbaar en gemakkelijk te beheren.


Maatwerk koppeling met eigen ERP

De nieuwe webshop heeft een maatwerk koppeling met Unit4, het ERP-systeem waarop alle werkprocessen binnen Liroy draaien.


Zestalige website

Een internationale markt vraagt om een internationale webshop. De nieuwe webshop van Liroy is te bezoeken in 6 talen. 

De eis: een nieuwe webshop op een vertrouwde basis

Een ERP-systeem dat zijn sporen heeft verdiend: zo’n ERP-systeem heeft Liroy B.V. met Unit4 in handen. De eis voor de nieuwe webwinkel was dan ook heel duidelijk: die webwinkel moest gevoed worden vanuit Unit4. Op die manier zou de website altijd automatisch up-to-date zijn en niet meer dagelijks met de hand bijgehouden hoeven te worden. 

Efficiënt werken dankzij een maatwerk koppeling

De maatwerk koppeling van de nieuwe webwinkel met het ERP-systeem zorgt ervoor dat Liroy nu efficiënt werkt. Producten los in Unit4 én in de webshop aanpassen is niet meer nodig: eens per dag haalt de webshop dankzij de maatwerk koppeling de actuele gegevens op uit Unit4. Zo verschijnen nieuwe producten bijvoorbeeld automatisch in de webshop zodra ze in Unit4 zijn toegevoegd. 

Er zijn dus geen inspanningen van een medewerker meer nodig om alle informatie in de webshop iedere dag weer recht te trekken met de actuele gegevens in Unit4.

Nieuwe webshop gekoppeld aan ERP-systeem = gemak voor de klant

Ook voor de klant heeft de maatwerk koppeling tussen de nieuwe webshop en Unit4 duidelijke voordelen. De klantaccounts binnen de webshop zijn gekoppeld aan het debiteurenbeheer in Unit4. Op deze manier worden bijvoorbeeld alle bestellingen, ook als ze niet via de webshop zijn geplaatst, in het online account van de klant opgeslagen. Een eerdere bestelling herhalen wordt zo een kwestie van één klik. Ook kan de klant in zijn online account kiezen uit al zijn afleveradressen, die allemaal in zijn account zijn opgeslagen dankzij de koppeling met Unit4.

1 webshop, 6 talen.

Met de WordPress Multilingual plugin (WPML-plugin) hebben we van de webshop van Liroy een meertalige WordPress website gemaakt. Dankzij de plugin is de webshop gemakkelijk te beheren en gelijk te houden in alle zes de taalversies. De plugin zorgt voor een SEO-vriendelijke multisitestructuur: het zoekverkeer wordt steeds naar de informatie in de juiste taal geleid.

Nieuwe producten direct in de spotlight

Zijn er nieuwe producten of limited editions binnengekomen, dan krijgen die een plekje in de folder van Liroy. Die folder is online te bekijken. Op dezelfde pagina worden direct de producten uit de folder ingeladen, zodat enthousiaste folderkijkers ze direct kunnen bestellen.

Eigen(tijds), herkenbaar design

Duidelijk oosters dankzij het rood/gemberkleurige kleurenschema, maar met een moderne, strakke uitstraling: in het maatwerk design van de nieuwe webshop van Liroy is het Chinese thema goed ter herkennen, zonder in clichés te vervallen. Subtiele, oosters aandoende achtergronden in de tekstblokken worden afgewisseld met smakelijke close-ups van producten en recepten. Al met al een webshop die eigentijds en, op meerdere manieren, smaakvol te noemen is 😉

Bekijk hier onze andere projecten

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden over het resultaat voor Slotenmeester? Neem dan contact met ons op!