Gratis adviesgesprek
Voorkom fouten in je nieuwe website en ontdek welke omzet je nu laat liggen.

Reactie binnen 1 werkdag
Analyse van jouw huidige website
Gratis advies van een echte specialist

Waarom kies je voor DoubleWeb?

Ons team aan specialisten staat dagelijks voor je klaar en samen:

zijn wij sterk in web- en businessdevelopment;
bouwen wij aan online strategieën;
creëren wij een unieke identiteit, usability en/of nieuwe experience voor je website.

Waarom kies je voor DoubleWeb?

Ons team aan specialisten staat dagelijks voor je klaar en samen:

zijn wij sterk in web- en businessdevelopment;
bouwen wij aan online strategieën;
creëren wij een unieke identiteit, usability en/of nieuwe experience voor je website.

Wil je meer weten over een WordPress website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
60+ tevreden referenties

Gespecialiseerd internetbureau Moordrecht en omstreken

DoubleWeb bestaat uit een team van gespecialiseerde en ervaren medewerkers in het hartje van Gouda; hierdoor zijn wij het internetbureau uit de omgeving van Moordrecht. Wij zijn WordPress specialist en houden ons dagelijks bezig met webdevelopment en businessdevelopment. Wij bouwen, beheren en onderhouden jouw website maar doen altijd alles in overleg met de klant. Ons ondernemende team vindt het belangrijk dat de klant tevreden is. Wij staan daarom altijd voor je klaar om je vraag te beantwoorden en denken altijd met je mee om samen tot het beste resultaat te streven.

Waarom kiezen voor het internetbureau uit omgeving Moordrecht?

Deskundig webdesign.

Alleen mensen die over voldoende kennis beschikken, zijn werkzaam bij DoubleWeb. Het belang van voldoende kennis gaat bij ons hand in hand met creativiteit, flexibiliteit en de service voor de klant. Samen met jou leveren we te allen tijde de beste oplossing voor de gestelde vraag.

Prioriteit bij de klant.

Onze klanten staan bij ons altijd centraal en wij gaan dan ook net zo lang door tot onze klanten tevreden zijn. Dit betekent dat wij ook telefonisch en per e-mail altijd bereikbaar zijn voor eventuele vragen of mogelijk advies. In het bouwen van een nieuwe website leveren wij hoe dan ook maatwerk gebaseerd op de klantbehoefte en de kennis van onze specialisten.

Pro-activiteit vanuit DoubleWeb.

Wanneer onze specialisten een website opleveren, stopt onze service niet. Updaten, het optimaliseren van zowel de laadtijd als de snelheid van de website, het beschermen van aanvallen van buitenaf; wij pakken het allemaal heel graag voor je op. Wij houden je website in de gaten en leveren pro-actief advies op het gebied van service en onderhoud.

Platvorm Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland

08-02-2020
DoubleWeb heeft voor de website van het Platform Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland goed meegedacht over een site die aansluit op de behoeften van onze doelgroep, ondernemers. Binnen de landelijk vastgestelde huisstijl hebben zij met een creatieve én praktische benadering een mooie website ontworpen. Ook in de fase na design en oplevering is er nauw contact met ons onderhouden over het maken van content en het verdere gebruik van de website. Het was telkens erg fijn schakelen met DoubleWeb en ze zijn heel toegankelijk. DoubleWeb krijgt van mij 5 sterren!

Training.

WordPress kent oneindige mogelijkheden om je website te personaliseren en biedt altijd de mogelijkheid om je persoonlijke wijzigingen door te voeren. Wil jij niet afhankelijk hoeven zijn van een bureau en tevens zelf over de nodige (basis)kennis beschikken? Wij begrijpen dat jij of je medewerkers niet standaard over de WordPress-kennis beschikken om deze persoonlijke wijzigingen door te voeren. Daarom geven onze WordPress developers jou (en je medewerkers) graag een training en uitleg over de oneindige mogelijkheden van het systeem. We heten je hiervoor graag welkom bij ons in Gouda of via een online training.

Vragen die vaak gesteld worden

Blijft de techniek up-to-date?

We nemen onze taak als webdesign bureau serieus: we zetten een website neer die niet alleen vandaag goed werkt, maar die ook morgen en volgend jaar nog actueel is en technisch goed in elkaar steekt. Om goede websites neer te zetten, ontwikkelen we al onze websites op basis van WordPress. WordPress brengt veel voordelen met zich mee.

WordPress is een open source Content Management System (CMS), wat inhoudt dat iedere specialist die ermee werkt het systeem kan optimaliseren en verbeteren. Dat resulteert in een website die steeds up-to-date blijft. Ook zorgt het ervoor dat je binnen WordPress veel verschillende websitetoepassingen en dus zeer veel mogelijkheden hebt op het gebied van functionaliteiten.

Een bekend voordeel van WordPress webdesign is dat het tegelijkertijd SEO webdesign is. Online marketing is tegenwoordig onmisbaar als je via internet een betrouwbare stroom van klanten wilt genereren en met WordPress leg je een zoekmachinevriendelijke basis voor je website.

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke systeem. Je beheert een WordPresswebsite gemakkelijk zelf. We geven jou en je medewerkers voordat je website live gaat een training waarin we je uitleggen hoe je nieuwe pagina’s aanmaakt en content toevoegt. Zo kun je zelf je website aanpassen en actueel houden.

Enthousiast geworden?

Neem contact op!

Internetbureau Moordrecht Internetbureau Moordrecht