DoubleWeb als jouw WordPress designer

Bij DoubleWeb werken we al jaren met WordPress. We bouwen zelfs alleen op basis van WordPress: je kunt bij ons allerlei uiteenlopende websites en webshops laten ontwikkelen, maar we gebruiken daarvoor alleen WordPress. Dat maakt dat we WordPress van haver tot gort kennen en ook met WordPress in ons achterhoofd designen: alle designs die we maken, werken perfect op WordPress.

WordPress webdesign: de voordelen van WordPress

WordPress is een open source Content Management System (CMS), of beter gezegd: hét CMS, want het is wereldwijd het populairste open source management system. Het feit dat WordPress werkt op basis van het open source principe houdt in dat de broncode van WordPress vrij verkrijgbaar is en dat iedere specialist die met WordPress werkt verbeteringen aan en uitbreidingen op de code kan aandragen. Dit zorgt ervoor dat je de volgende voordelen geniet als jouw website op WordPress draait:

Steeds nieuwe functionaliteiten en plugins

Doordat iedere WordPress developer zijn werk openbaar kan maken, zijn de mogelijkheden die je met WordPress hebt inmiddels gigantisch. Zo zijn er veel verschillende plugins beschikbaar om WordPress gemakkelijk te koppelen met andere systemen.

Een veilige website

Doordat WordPress steeds doorontwikkeld wordt, zit het ook op het gebied van veiligheid sowieso goed met WordPress. Zie het zo: als de stoplichten op het drukste kruispunt van de stad het niet doen, zorgt de gemeente als de wiedeweerga voor een oplossing. Zo werkt het ook met WordPress: als er iets niet werkt, is daar ook snel een oplossing voor, want een WordPress probleempje betekent een Groot Probleem als je je bedenkt dat WordPress wereldwijd miljoenen gebruikers heeft.

WordPress zorgt voor een SEO-vriendelijke basis voor je website

Een WordPress website heeft een basis die Google helpt om je website op waarde te schatten. Kies je voor WordPress, dan weet je dus dat je website over een solide SEO-proof basis beschikt.

Gebruiksvriendelijk te beheren

WordPress is een intuïtief systeem waarmee je zelf je website kunt beheren. Je kunt dus zelf pagina’s en content toevoegen en zo je website up-to-date houden met WordPress.

Webdesign WordPress: onze speerpunten

DoubleWeb ontwerpt WordPress websites en webshops. Dit doen we voor veel verschillende klanten die werkzaam zijn in uiteenlopende branches. Zo hebben we bijvoorbeeld al meerdere makelaars websites ontworpen en maakten we ook designs voor de Gemeente Amsterdam, voor een middelbare school en voor een aanbieder van Herkenningsmiddelen.

Om voor iedere klant een goede website te kunnen maken die voldoet aan de verwachtingen en aan de eisen die de branche en de klant stelt, zijn er twee uitgangspunten die de rode draad vormen bij al ons werk:

We werken niet voor jou, maar met jou

Onze belangrijkste born van inspiratie, wegwijzer en collega, dat ben jij. Als we een design voor je website maken en je website later ontwikkelen, doen we dat samen met jou. Jouw mening en jouw wensen staan niet alleen op de voorgrond, maar vormen het vertrek- en eindpunt van ons werk. We steken er dan ook tijd in om je te leren kennen en om je uit te horen over wat je wensen zijn en over hoe je het graag ziet en hoe juist niet. Als je webdesign in de maak is, ben je van harte welkom om feedback te geven. Graag zelfs, want alleen zo kunnen we echt een design neerzetten dat overeenkomt met het plaatje in jouw hoofd.

Je website als sales machine

Als je website niet in staat is je perfecte klant te verleiden en zo voor conversie te zorgen, is je website waardeloos. Een mooi design is natuurlijk indrukwekkend, maar als je bezoeker alleen wat rondkijkt (ook al is dat bewonderend) op je site, zorgt dat niet voor conversie. Wij leggen daarom de nadruk op je ideale klant en nemen hem, voordat we überhaupt over een design gaan nadenken, onder de loep. Pas als we helder hebben wat je ideale klant wil en hoe hij dit wil, beginnen we te ontwerpen op basis van die bevindingen.

Onze dienstverlening

Je kunt niet alleen bij ons terecht voor een design van je WordPress website of WooCommerce webshop, maar ook voor webdevelopment. Je kunt dus je gehele website door ons laten ontwikkelen, van design tot development. Als je website eenmaal staat, kun je daarnaast nog bij ons terecht om je website goed te laten presteren: met onze online marketing zorgen we ervoor dat je ideale klant je website weet te vinden en verleiden we hem ertoe om ook daadwerkelijk klant bij je te worden.

We helpen je daarnaast graag om een sterk merk neer te zetten, zowel online als offline. Onze designers zijn niet alleen goed in strakke websitedesigns, maar weten ook hoe je de branding van je bedrijf zo aanpakt dat je bedrijf je doelgroep aanspreekt.

Onze werkwijze

Onze WordPress designers werken altijd volgens een vast traject. Zo weet je wat je kunt verwachten. Je design samen met DoubleWeb uitdenken en realiseren ziet er zo uit:

Kick-off meeting

Je bent van harte welkom op ons kantoor in Gouda. We maken kennis met jou en je bedrijf en we gaan om de tafel om je wensen te bespreken. Heb je al een website? Dan horen we ook graag van je wat je wel en juist niet fijn vindt aan die website.

Strategie

Op basis van je input tijdens de kick-off meeting stellen we heldere doelstellingen op: wat moet je website kunnen, hoe moet je website eruitzien, en vooral: wie moeten er aangesproken worden door je website? De doelstellingen vormen de leidraad tijdens de stappen die hierop volgen.

Design

Je designer gaat aan de slag met jouw input en de bijbehorende doelstellingen. Hij ontwerpt een eerste lay-out en interface voor je website.

Feedbackronde

Je krijgt het eerste design gepresenteerd en de designer legt je uit hoe hij tot dit design is gekomen. Aan jou is nu de taak om je mening te geven: is dit een design dat past bij jouw bedrijf? Zie je je website al voor je of moeten er nog zaken aangepast worden? Alle input en feedback zijn van harte welkom, want het uiteindelijke design wordt er alleen maar beter van!

Definitief design

We verwerken je feedback en komen zo tot een definitief design.

Heb je speciale wensen? Ga hierover dan gerust met ons in gesprek, we denken graag met je mee.

Samen online impact maken met een converterende website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties

Van webdesign tot website met DoubleSmart

Als je WordPress designer zijn werk af heeft, stopt het daar niet. Met jouw goedkeuring kunnen we direct verder: je webdesigner brieft onze WordPress developers en zij zetten het design om in een website. Dit is hoe ons proces van webdesign naar WordPress website of WooCommerce webshop eruitziet:

Development

Onze developers zetten het design van de WordPress designer om in een daadwerkelijke website. onze developers zijn erin gespecialiseerd gebruiksvriendelijke, gemakkelijk te beheren websites af te leveren. Ook besteden zij aandacht aan de SEO-vriendelijkheid van je website en aan de laadsnelheid.

Websitepresentatie en WordPress training

Staat je website helemaal klaar, dan ben je van harte welkom bij ons op kantoor. We presenteren je je nieuwe website en geven je direct een WordPress training. Je kunt dan dus aan de slag om je website te vullen met content.

Livegang

De datum van livegang plannen we in overleg met jou. Is het zover, dan zitten onze webdevelopers klaar om de livegang in goede banen te leiden. Ze zijn doorlopend bereikbaar voor eventuele vragen, zodat de livegang probleemloos verloopt.

WordPress webdesign in Gouda.

Ben je op zoek naar een ervaren WordPress designer? Wil je nauw betrokken worden bij het design en de ontwikkeling van je nieuwe website en al je vragen kunnen stellen aan een WordPress specialist? Kom eens langs in Gouda en ontmoet de WordPress designers van DoubleWeb!

WordPress designer WordPress designer