A Molenaar

A. Molenaar is een begrip in de regio Krimpenerwaard en ver daarbuiten. Dit familiebedrijf is al vier generaties lang specialist in grond-, weg- en waterbouw en levert tevens zand en grond. Voor hun nieuwe maatwerk website kregen we het volledige vertrouwen van A. Molenaar: de voorstelvideo moest een mooie plek krijgen op de homepage, maar voor de rest kregen we min of meer carte blanche. Daar worden we enthousiast van: onze kennis en kunde mogen inzetten om een klant (online) op de kaart te zetten.

Laptop

Webdesign

Op de website van A. Molenaar hebben we het visuele aspect de boventoon laten voeren. In de designfase draaide het dan ook om de centrale rol die het beeldmateriaal ging innemen: de website moest informatief zijn, maar het beeldmateriaal moest direct de juiste impressie geven van het bedrijf. Deze nadruk op beeld onderstreepten we door in de header van de homepage direct de volle aandacht te richten op een in een passend kader geplaatste video met een sfeerimpressie van het bedrijf. Zonder een letter te hebben gelezen, raakt de bezoeker van de website vertrouwd met de werkzaamheden van A. Molenaar en de gezichten achter het bedrijf. Ook een centrale plek op de website kregen de projecten. Tastbare voorbeelden van lopende enreeds afgeronde werkzaamheden zijn immers sterke reclame voor een bedrijf, zeker in de dienstverlenende sector. De projecten hebben dan ook niet enkel een aparte pagina die in het hoofdmenu verwerkt is, maar nemen ook een duidelijke plaats in op andere pagina’s en zijn gemakkelijk toe te voegen aan welke pagina dan ook.

Webdevelopment

Tijdens de developmentfase van de website stonden twee zaken voorop:

 • Snelheid van de website
  Onze WordPress specialisten bouwen elke website zo dat die snel laadt, wat het
  gebruikersgemak ten goede komt, maar ook op SEO-gebied zijn vruchten afwerpt. Google geeft
  namelijk de voorkeur aan snel ladende websites en zal deze ook eerder hoger in de
  zoekresultaten laten zien.

 

 • Dynamische blokken
  Naast snelheid kregen de mogelijkheden van de contentindeling extra aandacht. De website is,
  dankzij de dynamische blokken, gemakkelijk aanpasbaar te maken. Toevoegen van bijvoorbeeld
  nieuwe projecten is hierdoor een eenvoudige en voor zich sprekende taak.

Een eenvoudige, maar slimme webwinkel

In de website van A. Molenaar hebben we een webwinkel geïntegreerd waarop klanten snel en zonder poespas zand en grond kunnen bestellen. Op basis van je postcode wordt direct de ritprijs berekend en kun je je bestelling afrekenen. De webshopomgeving bestaat uit een eenvoudig maar doeltreffend bestelformulier. De webwinkel is expres zo basic mogelijk gehouden, om zo veel mogelijk drempels en afleiding weg te nemen en de klant te laten zien hoe gemakkelijk het is om snel zand of grond online te bestellen per kuub.

Resultaat: een dynamisch opgebouwde website met de nadruk op beeld

De maatwerk WordPress website voor A. Molenaar is een dynamische website geworden waarop veel plek is om met foto’s de dagelijkse werkzaamheden van het bedrijf te laten zien. Direct in de header van de website speelt een video die een goed beeld geeft van wat A. Molenaar doet en kan. De website is daarnaast gemakkelijk aan te passen door de dynamische blokken en heeft
een webwinkel gekregen die tegelijkertijd eenvoudig en daardoor zeer doeltreffend is.

DoubleSmart internet marketing

DoubleSmart biedt oplossingen voor bedrijven die beter vindbaar willen worden op het internet. Dit wordt gerealiseerd door voor elk bedrijf innovatief gebied van internet. Ga naar de website