Concept & Online Strategie

Onze specialisten van DoubleWeb uit Gouda weten dat succes begint met een goede online strategie. Ze verdiepen zich in de bedrijfsstrategie, doen onderzoek naar de doelgroepen en weten als geen ander problemen te doorgronden en te vertalen naar digitale oplossingen.

Strategie

Jouw marktkennis en onze kennis van online; gegarandeerd een succesvolle oplossing. Onze specialisten ontwikkelen strategieën waarmee we klanten en gebruikers weten te boeien. Dit doen ze aan de hand van een kennismakingsgesprek waarin zij de wensen en ideeën inventariseren. Als uitgangspunt voor een gedegen strategie gebruiken wij de doelstelling van onze opdrachtgever en de kenmerken van de doelgroep. We ontwikkelen een heldere visie en baseren onze keuzes vervolgens op het kennismakingsgesprek, kansen, risico’s en de huidige trends in de markt.

Creatieve concept

De basis van het creatieve concept is vervolgens de briefing. Samen met jou bekijken we de markt, de strategie die we hebben ontwikkeld en de ontwikkelingen op de markt. Na een brainstorm waarin we geput hebben uit kennis en ervaring weten we een solide fundament te creëren die aansluit op de klant, de gebruiker en de huidige markt; het creatieve concept.

Wij houden van aanpakken

Onze flexibele werkwijze zorgt ervoor dat we de strategie en conceptfase samen met onze klanten aanpakken. We houden de lijntjes kort, schakelen snel en weten op deze manier het optimale resultaat te behalen. Onze specialisten werken in duidelijke fases waarbij voldoende ruimte is voor aanpassingen en veranderingen. Zakelijk, creatief en flexibel zijn onze kernwoorden voor de strategie en het concept.

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Wij ontwikkelen te gekke websites! Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk ons werk