Gratis adviesgesprek
Voorkom fouten in je nieuwe website en ontdek welke omzet je nu laat liggen.

Snel reactie
Analyse van jouw huidige website
Gratis advies van een specialist

Online marketing: wat houdt het in?

We zetten onze kennis en ervaring voor je in om voor je website of webshop doelen en prognoses te stellen. Daarna rollen we onze mouwen op, stellen onze marketing machine juist in en zetten ‘m aan. Een voor een komen de klanten en leads binnen, en door de meetbare resultaten en prognoses weet je wat je kunt verwachten. En dat is waardevolle informatie, net als bij de voorbereidingen van je fuif.

Meetbaar resultaat

‘Het gaat wel lekker de laatste tijd’, dat hoor je bij ons niet. Bij ons is het ‘de afgelopen 6 maanden zijn we 43% zichtbaarder geworden in Google’.


Flexibele overeenkomsten

Waar veel marketingpartijen langdurige contracten gebruiken, kun je bij ons maandelijks opzeggen. We willen dat je blijft omdat je tevreden bent, niet omdat je niet anders kan.


Alles onder één dak

Bij DoubleWeb kun je een website of webshop laten maken, je branding, logo en huisstijl laten uitdenken én je online marketing onderbrengen. Je bent dus in één keer klaar!

Online marketing uitbesteden aan DoubleWeb.

DoubleWeb is de perfecte partner om je online marketing aan uit te besteden. Als webbureau hebben we niet alleen Goudse kaas gegeten van webdevelopment, maar hebben we ook specialisten in huis die marketingnerd zijn. Neem je dus een website of webshop af bij DoubleWeb of kies je voor branding, dan weet je zeker dat er altijd een inhouse online marketing consultant over onze schouder meekijkt, gewoon omdat hij het niet kan laten.

Op afroep duikt die online marketing consultant ook echt in jouw branche, je bedrijf en je website of webshop. Hij ontwikkelt een online marketing strategie voor je die past bij jouw bedrijf en branche, en, nog slimmer: bij je ideale klant. Zijn doel is helder: meetbare groei in jouw conversies.

Waar kunnen we je mee helpen?

SEO

Bij SEO draait het erom om zo hoog mogelijk op de zoekresultatenpagina van de zoekmachines te staan als mensen zoeken op keywords die aansluiten bij jouw product of dienst. Door hier doorlopend aan te werken, blijf je je concurrenten een stapje voor, of eigenlijk een plekje voor.

SEA

Door te adverteren in Google sta je direct op een hoge positie in de zoekresultaten. Dit is dus een goede manier om direct verkeer naar je website te genereren. Je betaalt voor elke klik op je advertentie en investeert dus alleen in de mensen die jouw bedrijf er interessant uit vinden zien en die op je website willen rondkijken.

Social Media Marketing

Op social media vind je zo’n beetje iedereen, van je oud-klasgenoot tot je tandartsassistente. Ook jouw ideale klant zit op social media. We helpen je graag die ideale klant te vinden en te targeten op een manier die hem of haar aanspreekt. Dit is ook direct het grote voordeel van social: je kunt heel specifiek je doelgroep bepalen. Verder word je ook door die doelgroep gevonden als die niet specifiek naar je op zoek is, in tegenstelling tot bij SEO en SEA, waar de zoeker de eerste stap moet zetten.

Conversie optimalisatie

Krijg je wel websitebezoekers, maar worden die websitebezoekers geen klanten? Je bent niet de enige die met dit probleem kampt. Om dit probleem op te lossen, pluizen we de data over je websitebezoekers uit. Hoe gedragen ze zich, naar welke pagina’s klikken ze wel of juist niet door, waar haken ze af? Zo kijken we door de ogen van je bezoeker en passen je website zo aan dat die logisch en aansprekend is en bovenal (meer) conversie oplevert.

Online marketing? DoubleWeb zit voor je klaar!

Wil je niet alleen een mooie website waaraan alles klopt, maar wil je je enthousiasme over die website delen met een stijgend aantal bezoekers?

Online Marketing Online Marketing