Online marketing: wat houdt het in?

We zetten onze kennis en ervaring in om voor je website of webshop doelen en prognoses te stellen. Daarna rollen we onze mouwen op, stellen we onze marketingmachine juist in en zetten ‘m aan. Een voor een komen de klanten en leads binnen. Door de meetbare resultaten en prognoses weet je wat je kunt verwachten. En dat is waardevolle informatie.

Meetbaar resultaat

‘Het gaat wel goed’, zul je bij ons niet snel horen. ‘De afgelopen 6 maanden zijn we 43% zichtbaarder geworden in Google’ lijkt er meer op.


Flexibele overeenkomsten

Waar veel marketingpartijen langdurige contracten gebruiken, kun je bij ons maandelijks opzeggen. We willen dat je blijft omdat je tevreden bent, niet omdat je niet anders kan.


Alles onder één dak

Bij DoubleWeb kun je een website of webshop laten maken, je branding, logo en huisstijl laten uitdenken én je online marketing onderbrengen. Je bent dus in één keer klaar!

Online marketing uitbesteden aan DoubleWeb.

DoubleWeb is de perfecte partner om je online marketing aan uit te besteden. Als webbureau hebben we niet alleen (Goudse) kaas gegeten van webdevelopment, maar hebben we ook specialisten in huis die echte marketingnerds zijn. Neem je dus een website of webshop af bij DoubleWeb of kies je voor branding, dan weet je zeker dat er altijd een inhouse online marketing consultant over onze schouder meekijkt.

Op afroep duikt die online marketing consultant ook echt in jouw branche, je bedrijf en je website of webshop. Hij ontwikkelt een online marketing strategie die past bij jouw bedrijf en branche, en nog belangrijker: bij je ideale klant. Zijn doel is helder: meetbare groei in jouw conversies.

Waar kunnen we je mee helpen?

We kunnen je helpen met de volgende zaken.

SEO

Bij SEO gaat het erom zo hoog mogelijk te scoren in zoekmachines als mensen zoeken op keywords die aansluiten bij jouw product of dienst. Door hier doorlopend aan te werken, blijf je je concurrenten een stapje voor, of beter gezegd: een plekje voor.

SEA

Door te adverteren in Google sta je direct op een hoge positie in de zoekresultaten. Dit is dus een goede manier om direct verkeer naar je website te genereren. Je betaalt voor elke klik op je advertentie en investeert dus alleen in de mensen die jouw bedrijf er interessant uit vinden zien en op de website willen rondkijken.

Social media marketing

Op social media vind je zo’n beetje iedereen, dus ook jouw ideale klant. We helpen je graag die klant te vinden en te targetten op een manier die hem of haar aanspreekt. Dit is ook direct het grote voordeel van social media: je kunt heel specifiek je doelgroep bepalen. Verder word je ook door die doelgroep gevonden als die niet specifiek naar je op zoek is, in tegenstelling tot bij SEO en SEA, waar de zoeker de eerste stap moet zetten.

Conversie optimalisatie

Krijg je wel websitebezoekers, maar worden die websitebezoekers geen klanten? Je bent niet de enige die met dit probleem kampt. Om dit probleem op te lossen, pluizen we de data over je websitebezoekers uit. Hoe gedragen ze zich, naar welke pagina’s klikken ze wel of juist niet door, waar haken ze af? Zo kijken we door de ogen van je bezoeker en passen je website zo aan dat die logisch en aansprekend is en bovenal (meer) conversie oplevert.

Online marketing? DoubleWeb staat voor je klaar!

Wil je niet alleen een mooie website waaraan alles klopt, maar wil je je enthousiasme over die website delen met een stijgend aantal bezoekers?

Online Marketing Online Marketing