Hosting & support

Na het ontwikkelen van de website heeft de website nog steeds aandacht nodig. Het is dan ook belangrijk dat de techniek van de website goed is ingericht en up-to-date blijft. Ons team aan WordPress specialisten bewaakt 24 uur per dag, 7 dagen per week jouw website. Mocht de website tijdelijk onbereikbaar zijn, nemen we onmiddellijk actie om het probleem op te lossen.

U kunt van ons verwachten dat we de servers updaten en beveiligen zodat jouw website zo goed mogelijk beveiligd is tegen aanvallen van buitenaf.

We hoeven jou niet te vertellen hoe belangrijk de snelheid van een website is. De servers van DoubleWeb worden dan ook regelmatig verbeterd om de snelheid te vergroten. Wij zorgen er daarnaast voor dat de gegevens op de server slim en gestructureerd worden opgeslagen. Zelfs in de uitzonderlijke gevallen, zijn er back-ups aanwezig om de gegevens veilig te stellen. Onze specialisten maken namelijk wekelijks een back-up en voeren continue tests uit om de kwaliteit van de back-ups te garanderen. Dankzij deze procedure garanderen we bij DoubleWeb een back-up met gegevens die niet ouder zijn dan 24 uur.

Tot slot bewaken we niet alleen de veiligheid maar streven we ook naar een hoog servicelevel. Als je vragen hebt over de werking van de website of wanneer je hulp nodig hebt bij het toevoegen van content op de website, dan helpen we natuurlijk graag. Je kan telefonisch en per mail contact met ons opnemen. Wanneer je een vraag per mail stuurt, zorgen we ervoor dat we op werkdagen je vraag binnen 24 uur beantwoorden.

Vraag offerte aan

DoubleSmart: Onze partner in online marketing

Wij geloven in specialisme. Daarom worden de online marketing activiteiten uitgevoerd door ons zusterbedrijf DoubleSmart: Resultaatgerichte online marketing. Ga naar de website

Close

Wij ontwikkelen te gekke websites! Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk ons werk