Nuchtere WordPress specialisten

Ons team van specialisten blijft steeds nuchter: we maken alleen afspraken die we na kunnen komen.


Strak én functioneel design

We zetten websites neer die mooi, maar ook intuïtief zijn. Zo is een gebruiker niet alleen onder de indruk van je websitedesign, maar wordt hij ook echt geholpen.


Aantrekkelijke, converterende websites

Hoe haal je je websitebezoekers over tot conversie? Onze webdesigners verleiden jouw ideale klant met een slim design.

Een WordPress website: wat houdt het in?

Een professionele website laten maken? Kies dan voor een WordPress website. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) dat je als basis voor veel verschillende websites en webshops kunt gebruiken.

Een DoubleWeb WordPress developer kan een WordPress website precies aanpassen aan jouw wensen. Dit doen we door een website op maat te maken: je website wordt van A tot Z voor jou ontworpen. Dit is vaak de beste optie, omdat we op die manier aan al je specifieke wensen kunnen voldoen. En het mooie is: we voldoen niet alleen jouw wensen, maar ook je doelgroep nemen we mee in het webdesign. Daarnaast weten onze webdesigners exact wat Google wil en passen ze die kennis toe om jouw website een Googlevriendelijke basis mee te geven.

In sommige gevallen kan een template website beter bij je wensen aansluiten. We adviseren je hier graag over.

In een notendop.

Wil je een website laten maken en sta je voor de keuze welk CMS je wilt gebruiken? Kies voor een WordPress website als je:

  • het belangrijk vindt dat je website gebruiksvriendelijk is;
  • een goed presterende website wilt;
  • je website wilt inzetten om meer verkeer via zoekmachines te trekken.

Wil je meer weten over WordPress websites?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties

Waarom een WordPress website laten maken door DoubleWeb?

Bij webdesign bureau DoubleWeb ben je aan het juiste adres als je een strakke, professionele website wilt laten maken. We luisteren naar je wensen en maken een website die het perfecte online visitekaartje voor jouw bedrijf is.

Nog belangrijker dan de vorm is de functie. Wij werken altijd vanuit het principe form follows function: je website moet er niet alleen goed uitzien, maar moet in de eerste plaats logisch zijn en goed werken.

Platvorm Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland

08-02-2020
DoubleWeb heeft voor de website van het Platform Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland goed meegedacht over een site die aansluit op de behoeften van onze doelgroep, ondernemers. Binnen de landelijk vastgestelde huisstijl hebben zij met een creatieve én praktische benadering een mooie website ontworpen. Ook in de fase na design en oplevering is er nauw contact met ons onderhouden over het maken van content en het verdere gebruik van de website. Het was telkens erg fijn schakelen met DoubleWeb en ze zijn heel toegankelijk. DoubleWeb krijgt van mij 5 sterren!

Onze werkwijze

Wij vinden het erg belangrijk dat de samenwerking met de specialisten van DoubleWeb op rolletjes loopt. Daarom werken we met een vast stappenplan en korte, afgebakende sprints. Zo weet je continu waar je aan toe bent en hoe het ervoor staat met je website. Jouw WordPress website wordt bij ons gemaakt volgens een vast stappenplan:

  • Stap 1: Websitestrategie
  • Stap 2: Design
  • Stap 3: Ontwikkeling
  • Stap 4: Implementatie

We betrekken jou steeds bij het proces, waardoor je invloed hebt op elke stap. Je vragen en feedback zijn van harte welkom en zijn ontzettend waardevol voor ons werk.

Nuchtere WordPress specialisten

Als WordPress specialist zijn we nuchter en eerlijk. Onze ervaring maakt dat we weten wat er mogelijk is, maar ook wat er niet mogelijk is. Nuchterheid is een van onze kernwaarden: we doen geen beloftes waar we ons niet aan kunnen houden.

Wij houden van ons vak en hebben plezier in ons werk. We gunnen jou als klant ook dat plezier in je werk. Uit de praktijk weten we: je werkt het best en het meest doelgericht als je je kunt bezighouden met wat jou energie geeft, met ‘de kern van de zaak’. Dat is precies wat we voor jou mogelijk willen maken: het is onze taak om jouw online presence op zo’n manier neer te zetten dat jij er geen omkijken naar hebt.

Converterende websites

Je website moet er niet alleen mooi uitzien, maar moet ook bezoekers overhalen om daadwerkelijk met je bedrijf in zee te gaan. Een goede website is daarom niet alleen een visitekaartje met een strak en aantrekkelijk design, maar ook een verleider. Op je website moeten je bezoekers, (ook) zonder dat ze het merken, onder de indruk raken van je bedrijf. En het allerbelangrijkste: ze moeten tot actie overgaan en contact met jou opnemen of een bestelling plaatsen.

Wil je meer weten over WordPress websites?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties

Hoe elke website een succes wordt

Een website maak je niet in een klein weekje. Voordat we überhaupt beginnen met het design- en ontwikkelproces, gaan we eerst de diepte in om samen met jou op een rijtje te zetten wat de eisen en wensen zijn waaraan je website moet voldoen.

De eisen en wensen van jou als opdrachtgever én de eisen van je doelgroep brengen we in kaart met een website strategie. Soms zoomen we nog verder uit en gaan we rond de tafel voor een conceptontwikkeling voor jouw nieuwe website.

Het beste van drie werelden?

Met onze kennis van WordPress, converterende websites én online marketing zorgen we voor mooie, slimme én Googlevriendelijke websites. Wat wil je nog meer? Neem snel contact met ons op!

WordPress websites WordPress websites