Op de juiste plek.

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! DoubleWeb is een digital agency onder de rook van Rotterdam, gevestigd in de binnenstad van Gouda. Wij bieden een volledig pakket aan diensten om een website of webwinkel voor je te realiseren en te onderhouden. Wij begeleiden je van begin tot eind door het hele traject. Wij bieden iedereen support die loopt voor de levensduur van de website of webshop.

Samen online impact maken met een converterende website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties

Waarom kies je voor DoubleWeb?

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je kiest voor DoubleWeb, dé digital agency van Rotterdam en omstreken:

Maatwerk websites met een uniek design
Volledig responsive websites
Levenslange support

Waarom kies je voor DoubleWeb?

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je kiest voor DoubleWeb, dé digital agency van Rotterdam en omstreken:

WordPress specialist
Maatwerk websites met een uniek design
Volledig responsive websites
Levenslange support

Onze expertise

Aangezien een bezoeker van jouw website je meestal geen tweede kans geeft, moet je eerste indruk (ook online) in orde zijn: je website is je digitale visitekaartje en moet er dus goed uitzien en overzichtelijk zijn. Daarnaast speelt ook de snelheid een grote rol: een online bezoeker wil niet op het laden van je website moeten wachten. Wij zetten graag onze expertise in om jouw website naar wens te maken en zetten hierbij ook in op overzichtelijkheid voor je online bezoeker.

Proactief en vakkundige digital agency Rotterdam

DoubleWeb is met haar specialisten in staat om de wensen van de klant om te zetten in concrete realisaties. Bij de ontwikkeling van een nieuwe WordPress website of een verbetering van de huidige website werken we stapsgewijs toe naar uw wensen. Hierbij denken we mee in de doelstellingen, geven advies en begeleiden de klant gedurende het gehele traject. Dit traject bestaat uit 4 sprints:

1. Strategie

In de eerste sprint bepalen we de doelstellingen voor het project en maken we een concrete planning. De functionaliteiten van de website (of de webwinkel) worden besproken en de betrokken specialisten worden voorgesteld. Tijdens de kick-off meeting wordt ook aandacht besteed aan de wensen met betrekking tot het design, zodat de designer een goed idee heeft van de gewenste look-and-feel.

2. Design

Tijdens de realisatie van het design maakt de webdesigner een ontwerp van de pagina’s die in de website moeten komen. In het design wordt rekening gehouden met de wensen die tijdens de kick-off meeting zijn besproken. Uiteraard zal het design aansluiten op de huisstijl die is aangeleverd. Is er nog geen huisstijl? Dan is het ook mogelijk deze door onze designers te laten maken naar jouw wensen. Het uiteindelijk ontwerp voor je website dat door de webdesigner is gemaakt wordt persoonlijk gepresenteerd. Hierna zal de feedback zo goed mogelijk worden verwerkt in het uiteindelijke webdesign.

Huidkliniek DermaPuur

10-04-2019
Super tevreden! Dank jullie wel (Remco, Joost en de collega’s) voor de mooie logo, fraaie folders, de prachtige website, uitstekend markeingplan en de prettige samenwerking! En veel geduld met mij!:) Een aanrader!!

3. Ontwikkeling

Wanneer het design is goedgekeurd, gaan onze WordPress specialisten aan de slag met de realisatie van de WordPress website. Tijdens de ontwikkeling wordt rekening gehouden met de snelheid en veiligheid van de website en met de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoekers. Als de website klaar is zal deze in een demo omgeving gezet worden zodat je feedback kunt geven op het resultaat.

Samen online impact maken met een converterende website?
Een van onze specialisten helpt je graag verder met je online vraagstukken.

WordPress specialisten
Converterende websites
70+ tevreden referenties

4. Implementatie

In de laatste sprint wordt de website klaargemaakt voor livegang. De website wordt nog een keer volledig getest voordat hij online gaat en de webmasters krijgen een workshop om de website eigenhandig te kunnen vullen en te beheren. Bovendien wordt de website gekoppeld met Google Analytics en Google Webmaster Tools, zodat het online bezoekersgedrag en de prestaties in Google gemeten kunnen worden.

Gespecialiseerd in WordPress en WooCommerce

Internetbureau DoubleWeb ontwikkelt websites op basis van het CMS WordPress en webshops op basis van WooCommerce. Onze WordPress developers zijn echte specialisten die op de hoogte zijn van de nieuwste technologie binnen dit CMS. WordPress is het populairste open-source systeem. Dit betekent dat ontwikkelaars over de hele wereld WordPress gebruiken en continu beter maken. Daarnaast is WordPress een erg gebruiksvriendelijk CMS voor de beheerders van de website. Afbeeldingen, teksten en andere content kan eenvoudig worden aangepast en geoptimaliseerd.

De webshops die door onze specialisten worden opgezet, zijn op basis van WooCommerce, één van de meeste populaire webshopsystemen dat wereldwijd veel wordt gebruikt.

DoubleWeb hecht veel waarde aan de snelheid, vindbaarheid en de veiligheid van je website. Daarom maken we gebruik van een format dat compatibel is met de eisen van Google en dat de snelheid en veiligheid van de website waarborgt.

Actief als digital agency Rotterdam

Wij zijn als agency gevestigd in de buurt van Rotterdam en bedienen dan ook veel klanten in Rotterdam; van klein, middel en groot formaat. Bekijk ons uitgebreide portfolio voor een kijkje in onze projecten. Wil jij aan de slag met een professionele agency in de omgeving van Rotterdam? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking en een goede kop koffie! Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor het design van jouw op maat gemaakte website!

Vragen die vaak gesteld worden

Blijft de techniek up-to-date?

We nemen onze taak als webdesign bureau serieus: we zetten een website neer die niet alleen vandaag goed werkt, maar die ook morgen en volgend jaar nog actueel is en technisch goed in elkaar steekt. Om goede websites neer te zetten, ontwikkelen we al onze websites op basis van WordPress. WordPress brengt veel voordelen met zich mee.

WordPress is een open source Content Management System (CMS), wat inhoudt dat iedere specialist die ermee werkt het systeem kan optimaliseren en verbeteren. Dat resulteert in een website die steeds up-to-date blijft. Ook zorgt het ervoor dat je binnen WordPress veel verschillende websitetoepassingen en dus zeer veel mogelijkheden hebt op het gebied van functionaliteiten.

Een bekend voordeel van WordPress webdesign is dat het tegelijkertijd SEO webdesign is. Online marketing is tegenwoordig onmisbaar als je via internet een betrouwbare stroom van klanten wilt genereren en met WordPress leg je een zoekmachinevriendelijke basis voor je website.

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke systeem. Je beheert een WordPresswebsite gemakkelijk zelf. We geven jou en je medewerkers voordat je website live gaat een training waarin we je uitleggen hoe je nieuwe pagina’s aanmaakt en content toevoegt. Zo kun je zelf je website aanpassen en actueel houden.

Enthousiast geworden?

Neem contact op!

Digital Agency Rotterdam Digital Agency Rotterdam